2016 yılbaşı çekilişi

Evet cnm her şerde bi hayır var derler.
Benim icin ins bu kotu ve uzuldugun durum hayirdir diye duusnuorum. Belki daha iyi bi isim olcak.
Birde asgari ucret 2015 te 1300 olcakti patron ben yapamam dicekti belkide olurmu olur yani
yani sıkma canını :)

Papatya gelinimi yoksa :))

benim kurbanım mıı, bilmem kiii hayatta herşey mümkün
ben kedifatosa gecen hafta özel msj attım ama dönmedi.Çekiliş yapıldı mı?
canım çekiliş yapıldı ama katılmak isteyenler olursa küçük bir yan çekiliş daha yapabiliriz, yani katılın aramıza sıkıntı yok, sizi de katacağız çekilişe

nazımmm günaydın nasılsın naptın bütün gün de ayakcıklarını yordun bakim sen dün fatoş bana göndermiş kuzum listeyi listede pastalove biraz aktif değil onun dışında herkes aktif kuzum
bana da gönderdi canım öyleymiş, baya aktifmişiz valla maşallah bize
resmen annemin ayak işlerini yapıyorum ümranım yaaa, elime listeyi veriyor dükkan dükkan geziyorum bi daha, neymiş efendim bana çeyiz yapıyormuş tabiki ben gezecekmişim

Biraz beni idare edin kizlar isten cikarildim kotu gunler geciriyorum

Ekonomik durumdan cnm.
Hafta bir issizim anlicagin

ayyy canım benim çok geçmiş olsun o kadar iyi anlıyorum ki seni, işsizlik zor. 2 sene oldu mezun olalı ben, mimarım. ama hala iş yok güç yok, yine oturdum kpss çalışıyorum Rabbim kolaylıklar versin inşallah tüm ihtiyaç duyanlara

AMA TARIH COK ERKEN DEGILMI ANCAK YAKALAYA BILDIM

gel gel sen de katıl sohbete, 1 hafta sonra bugün katılmak isteyenler için yeni bir çekiliş yapacaz tekrardan
kendimi seda sayan gibi hissediyorum, çıkın çıkın gelin

herkese laf yetiştirdiğime göre şimdi kocaman bir günaydın diyebilirim tabiki de yeni uyanmadım, diyetteyim ben erkenden kalkıp kahvaltı ediyorum şişkoyum zayıflamam lazım
allahımmm yine çok tripliyim, gideyim de bi duş alıp tribimi sulara atayım bari, yoksa çekilişten kovulmam an meselesi

hahahhahahahah ayyy nazım hiç güleceğim yoktu valla

Allahim sanada yardim etsin cnm.
Evet gercekten zor ama diorum ya herseyde bi hayir vardir 1 hafta sonra belki baska bi ise basliycam bilemem.
Ama 1 haftada bizim balkonun cami pimapen yaptirilcakti. Eve boya lazimdi onlari hallederim. Sonra ise hemen baslarim diye icimmde bi his var.

inşallah canım benim, Rabbim gönlüne göre versin. kalbindeki tüm iyilikler karşına çıksın inşallah

inşallah canım benim, Rabbim gönlüne göre versin. kalbindeki tüm iyilikler karşına çıksın inşallah
Rabbim seninde gonlune gore versin tatlim. Ins sende en kisa zamanda bi is bulup rahatlarsin ins. Hayirlisi olsun hakkinda

herifini de al yanına beraber alın hem ozaman daha zevkli olur ve daha çok çabuk biter zaman ben öyle yapmıuştım

o benden meraklı aslında böyle şeylere, ben sıkılıyorum da o tabak çanak bakmaya dükkanlara sokuyor beni ama annem mutfak takımını salon takımını falan kendi dikiyor, onların kumaşları için de adamı gezidremem ki, evlenmeden boşar valla

Rabbim seninde gonlune gore versin tatlim. Ins sende en kisa zamanda bi is bulup rahatlarsin ins. Hayirlisi olsun hakkinda

inşallah canım inşallah

nerelerdesiniz hatunlar biraz canlanın

MUTLU SON :)

benimki de çok meraklıydı nazımm ben yeter dedikçe o şuna bakmadık buna bakmadık der dururdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…