serap çekilişler yapıldı ya
hmm pardon canım ozaman ben yanlış anladımNasil yani ben o kelimeyi beni sevmeyenler icin kullandim cnm baska anlamda degil bizim ev almamizi istemeyen kisiler icin kullandim
Onlarin gordugu olamazki onlar hicbiseyi gormek istemez :)hmm pardon canım ozaman ben yanlış anladım
yani sıkma canını :)Evet cnm her şerde bi hayır var derler.
Benim icin ins bu kotu ve uzuldugun durum hayirdir diye duusnuorum. Belki daha iyi bi isim olcak.
Birde asgari ucret 2015 te 1300 olcakti patron ben yapamam dicekti belkide olurmu olur yani
aslında girmek isteyen başka arkadaşlarda var onlar arasındada bi çekiliş olsa ne güzel olur.başka bi topikte var oraya katıl istersen
AMA TARIH COK ERKEN DEGILMI ANCAK YAKALAYA BILDIM
doğrudur canımOnlarin gordugu olamazki onlar hicbiseyi gormek istemez :)
Papatya gelinimi yoksa :))
canım çekiliş yapıldı ama katılmak isteyenler olursa küçük bir yan çekiliş daha yapabiliriz, yani katılın aramıza sıkıntı yok, sizi de katacağız çekilişeben kedifatosa gecen hafta özel msj attım ama dönmedi.Çekiliş yapıldı mı?
bana da gönderdi canım öyleymiş, baya aktifmişiz valla maşallah bizenazımmm günaydın nasılsın naptın bütün gün de ayakcıklarını yordun bakim sendün fatoş bana göndermiş kuzum listeyi listede pastalove biraz aktif değil onun dışında herkes aktif kuzum
Biraz beni idare edin kizlar isten cikarildim kotu gunler geciriyorum
Ekonomik durumdan cnm.
Hafta bir issizim anlicagin
AMA TARIH COK ERKEN DEGILMI ANCAK YAKALAYA BILDIM
hahahhahahahahbenim kurbanım mıı, bilmem kiii hayatta herşey mümkün
canım çekiliş yapıldı ama katılmak isteyenler olursa küçük bir yan çekiliş daha yapabiliriz, yani katılın aramıza sıkıntı yok, sizi de katacağız çekilişe
bana da gönderdi canım öyleymiş, baya aktifmişiz valla maşallah bize
resmen annemin ayak işlerini yapıyorum ümranım yaaa, elime listeyi veriyor dükkan dükkan geziyorum bi daha, neymiş efendim bana çeyiz yapıyormuş tabiki ben gezecekmişim
ayyy canım benim çok geçmiş olsuno kadar iyi anlıyorum ki seni, işsizlik zor. 2 sene oldu mezun olalı ben, mimarım. ama hala iş yok güç yok, yine oturdum kpss çalışıyorum Rabbim kolaylıklar versin inşallah tüm ihtiyaç duyanlara
gel gel sen de katıl sohbete, 1 hafta sonra bugün katılmak isteyenler için yeni bir çekiliş yapacaz tekrardan
kendimi seda sayan gibi hissediyorum, çıkın çıkın gelin
Allahim sanada yardim etsin cnm.benim kurbanım mıı, bilmem kiii hayatta herşey mümkün
canım çekiliş yapıldı ama katılmak isteyenler olursa küçük bir yan çekiliş daha yapabiliriz, yani katılın aramıza sıkıntı yok, sizi de katacağız çekilişe
resmen annemin ayak işlerini yapıyorum ümranım yaaa, elime listeyi veriyor dükkan dükkan geziyorum bi daha, neymiş efendim bana çeyiz yapıyormuş tabiki ben gezecekmişim
ayyy canım benim çok geçmiş olsuno kadar iyi anlıyorum ki seni, işsizlik zor. 2 sene oldu mezun olalı ben, mimarım. ama hala iş yok güç yok, yine oturdum kpss çalışıyorum Rabbim kolaylıklar versin inşallah tüm ihtiyaç duyanlara
gel gel sen de katıl sohbete, 1 hafta sonra bugün katılmak isteyenler için yeni bir çekiliş yapacaz tekrardan
hahahhahahahahayyy nazım hiç güleceğim yoktu valla
Allahim sanada yardim etsin cnm.
Evet gercekten zor ama diorum ya herseyde bi hayir vardir 1 hafta sonra belki baska bi ise basliycam bilemem.
Ama 1 haftada bizim balkonun cami pimapen yaptirilcakti. Eve boya lazimdi onlari hallederim. Sonra ise hemen baslarim diye icimmde bi his var.
herifini de al yanına beraber alın hem ozaman daha zevkli olur ve daha çok çabuk biter zamançeyiz hazırlıkları çok zor umranım yaa, valla oynatmaya az kaldı doktorum nerdeee
Rabbim seninde gonlune gore versin tatlim. Ins sende en kisa zamanda bi is bulup rahatlarsin ins. Hayirlisi olsun hakkindainşallah canım benim, Rabbim gönlüne göre versin. kalbindeki tüm iyilikler karşına çıksın inşallah
herifini de al yanına beraber alın hem ozaman daha zevkli olur ve daha çok çabuk biter zamanben öyle yapmıuştım
Rabbim seninde gonlune gore versin tatlim. Ins sende en kisa zamanda bi is bulup rahatlarsin ins. Hayirlisi olsun hakkinda
MUTLU SON :)benim kurbanım mıı, bilmem kiii hayatta herşey mümkün
o benden meraklı aslında böyle şeylere, ben sıkılıyorum da o tabak çanak bakmaya dükkanlara sokuyor beni ama annem mutfak takımını salon takımını falan kendi dikiyor, onların kumaşları için de adamı gezidremem ki, evlenmeden boşar valla
inşallah canım inşallah
burdayıznerelerdesiniz hatunlar biraz canlanın
yıkandım paklandım geldimnerelerdesiniz hatunlar biraz canlanın
tamamdır o zaman, aktif olarak sohbette ol canımcım, haftaya ufak bir çekiliş daha yaparızMUTLU SON :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?