2016 yılbaşı çekilişi

Üzülme lütfen bu özel sektör böyle işte umarım daha iyi bir iş bulursun Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Saol cnm is cok daha dun 3 tane is buldum ama hepsi cumartesi ya ful caliscan diyo.
Ya hafta ici 7 -8 den asagiya mesai bitmiyo dio ben 6 da cikiorum yemekti bulasikti.
Cumartesi 1 e kadar calisiodum. Bende isterim cumartesi tatil olshn ama yok oyle bi iş

Aminnn ins hayirlisi cnm.
Ev alma hayali kurarken birden pat diye isten cikarmalari zoruma gitti yani
herşeyde inan vardır bir hayır.ben bi luksum için krediye başvurdum çıkmadı çok üzüldüm.ama aylar sonra çok çok acil bi ihtiyacım oldu ona aldık kredi eğer ozaman verselerdi şimdi çok zor durumda kalacaktım.lütfen üzülme

Evet cnm her şerde bi hayır var derler.
Benim icin ins bu kotu ve uzuldugun durum hayirdir diye duusnuorum. Belki daha iyi bi isim olcak.
Birde asgari ucret 2015 te 1300 olcakti patron ben yapamam dicekti belkide olurmu olur yani

demek ki senin görmeyipte onların gördüğü birşey varmış da işten çıktığına sevinmişler
Nasil yani ben o kelimeyi beni sevmeyenler icin kullandim cnm baska anlamda degil bizim ev almamizi istemeyen kisiler icin kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…