- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
çok üzüldüm canım senin adına rabbim büyük bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar sne üzülmeEkonomik durumdan cnm.
Hafta bir issizim anlicagin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok üzüldüm canım senin adına rabbim büyük bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar sne üzülmeEkonomik durumdan cnm.
Hafta bir issizim anlicagin
Biraz beni idare edin kizlar isten cikarildim kotu gunler geciriyorum
Ins cnm hayirlisi bende cok uzuldum ama seninse gelir yemenden degilse ne gelir eldençok üzüldüm canım senin adına rabbim büyük bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar sne üzülme
Detay şu patronum ekonomik durumdan kotu oldugunu benim parami odeyemecegini soyledi. Cikardikar boyleceTHEY- canım vardır bir hayır belki de doğrusu budur detayları tam bilmiyoruz ama çabucak baska bir iş bulursun diye umuyorum...
Saol cnm is cok daha dun 3 tane is buldum ama hepsi cumartesi ya ful caliscan diyo.Üzülme lütfen bu özel sektör böyle işte umarım daha iyi bir iş bulursun Allah yardımcın olsun arkadaşım.
KESİNLİKLE CANIM RABBİM DAHA GÜZEL İŞLER ÇIKARSIN KARŞINA CANIMIns cnm hayirlisi bende cok uzuldum ama seninse gelir yemenden degilse ne gelir elden
Aminnn ins hayirlisi cnm.KESİNLİKLE CANIM RABBİM DAHA GÜZEL İŞLER ÇIKARSIN KARŞINA CANIM
ay canım benim ya kolay değil gerçekten nasip canım sen üzme kendini artıkAminnn ins hayirlisi cnm.
Ev alma hayali kurarken birden pat diye isten cikarmalari zoruma gitti yani
Elimden gelen bisey degilki zaten bi tek ben uzuluorum digerleri hep seviniyoay canım benim ya kolay değil gerçekten nasip canım sen üzme kendini artık
herşeyde inan vardır bir hayır.ben bi luksum için krediye başvurdum çıkmadı çok üzüldüm.ama aylar sonra çok çok acil bi ihtiyacım oldu ona aldık kredi eğer ozaman verselerdi şimdi çok zor durumda kalacaktım.lütfen üzülmeAminnn ins hayirlisi cnm.
Ev alma hayali kurarken birden pat diye isten cikarmalari zoruma gitti yani
Eski çekiliş geçerli dimiçekilişe katılan hatunlar listesi
ben deniz asivemai
@cesmi_naz
@_meLinDa_
@kayacans
THEY-
@Kufi
@__ATALANTE
Peynirsiz Cheeseburger
@YEKTA61
@pastelove
P puka1606
@Papatya gelini
@gece yürüyen
[USER=337861]@doakolik[/USER]
serap çekilişler yapıldı yaBENDE VARIM KIZLAR :)
evet canımEski çekiliş geçerli dimi
papatya gelini katilmi kurban mı bilmiyoruz ama seninle tanışmayı görüşmeyi isterim :) bu topikteki bütün kızlara bayıldım yaEski çekiliş geçerli dimi
Evet cnm her şerde bi hayır var derler.herşeyde inan vardır bir hayır.ben bi luksum için krediye başvurdum çıkmadı çok üzüldüm.ama aylar sonra çok çok acil bi ihtiyacım oldu ona aldık kredi eğer ozaman verselerdi şimdi çok zor durumda kalacaktım.lütfen üzülme
demek ki senin görmeyipte onların gördüğü birşey varmış da işten çıktığına sevinmişlerElimden gelen bisey degilki zaten bi tek ben uzuluorum digerleri hep seviniyo
Nasil yani ben o kelimeyi beni sevmeyenler icin kullandim cnm baska anlamda degil bizim ev almamizi istemeyen kisiler icin kullandimdemek ki senin görmeyipte onların gördüğü birşey varmış da işten çıktığına sevinmişler