benimki de çok meraklıydı nazımm ben yeter dedikçe o şuna bakmadık buna bakmadık der dururdu
Burdayız :)burdayız
Çalıstıgım ıcın cok sık takılamıyorum ama aktif olmaya çalısıyorum canımyıkandım paklandım geldim
tamamdır o zaman, aktif olarak sohbette ol canımcım, haftaya ufak bir çekiliş daha yaparız
biraz değişiyolar canım daha bi salıyolar kendilerinievlenince değişiyorlar mı ümranım onu de sen bana
elinden geldiği kadar olsan yeter canım, keyifli muhabbet olur burda hem, sen de eğlenirsinÇalıstıgım ıcın cok sık takılamıyorum ama aktif olmaya çalısıyorum canım
o salmayı ben daha evlenmeden yaptım özge, ilk tanıştığımız zamanlarda beni asla makyajsız göremeyeceksin diye nutuklar atan ben, daha ilk ayda yanına makyajsız gittimbiraz değişiyolar canım daha bi salıyolar kendilerini
ama evlilik çok güzel tabi.. Allahım sana da nasip etsin
facete hiç çaktırmıyon
bazı huyları değişiyor ama benimki hala alışveriş yaparken zevk alıyor ben sıkılıyorum her zaman ki gibievlenince değişiyorlar mı ümranım onu de sen bana
en iyisini yapıyon nazım boşver nişan fotolarını atarsın inşallahelinden geldiği kadar olsan yeter canım, keyifli muhabbet olur burda hem, sen de eğlenirsin
o salmayı ben daha evlenmeden yaptım özge, ilk tanıştığımız zamanlarda beni asla makyajsız göremeyeceksin diye nutuklar atan ben, daha ilk ayda yanına makyajsız gittim
bu sefer gizli kapaklı yaşıyorum aşkımı, ayrılırsak resimleri silmek de zorlanmayayım diye
iyi bari bu özelliğini seviyordum bende bu değişmesin iyidirbazı huyları değişiyor ama benimki hala alışveriş yaparken zevk alıyor ben sıkılıyorum her zaman ki gibi
öyle istiyorum umranım, iş resmiyete binince koyayım fotograf da herkes öyle öğrensinen iyisini yapıyon nazım boşver nişan fotolarını atarsın inşallah
xyzt-5544 kuzum şimdi sen listeyi biliyon ben listeyi biliyom çok saçma olmadı mı ya sence
bence yeniden mi düzenlesek napsak ki bilemedim
bence diğerlerine de bi soralım eğer tamam derlerse yapalımbu şekilde olunca karışıklık oldu hemde hala katılmk isteyenler var bencede yeniden yapalım
hediyelerini almaya başlayanlar var ya yektan herkes istemez belki, olmazsa kurbanını katilini isteyenler kalır, diğerleri arasında ve yeni katılacak olanlarla çekiliş yaparızbu şekilde olunca karışıklık oldu hemde hala katılmk isteyenler var bencede yeniden yapalım
umarım değişmez o huyu kuzumiyi bari bu özelliğini seviyordum bende bu değişmesin iyidir
öyle istiyorum umranım, iş resmiyete binince koyayım fotograf da herkes öyle öğrensinzaten herkes de biliyor sevgilim olduğunu da fotograf gören yok sadece
ümranım çekilişi yeniden yapayım diye teklif etmiştim ama çoğunluk devam edelim dedi, o yüzden uyduk çoğunluğa. evet seninle benim için işin heyecanı kaçtı biraz ama napalım bu sefer de böyle oldu
yıkandım paklandım geldim
tamamdır o zaman, aktif olarak sohbette ol canımcım, haftaya ufak bir çekiliş daha yaparız
bence diğerlerine de bi soralım eğer tamam derlerse yapalım
hediyelerini almaya başlayanlar var ya yektan herkes istemez belki, olmazsa kurbanını katilini isteyenler kalır, diğerleri arasında ve yeni katılacak olanlarla çekiliş yaparızay nasıl toparlayacam bilemedim
aynen canımtabikide sorulsun kendi kafamıza göre değil. fatoş ayrıldığında yine sıkıntı yoktu devam etmekte ama sizlerede atmış çekilişiya oyüzden tuhaf bir durum oldu yani
hoşgeldin canım katiim ne aldın bakim sen banaBence yeni katılmak isteyenleri eşleştirelim. Eski Çekiliş devam etsin. Sonuçta kurbanımın bir kaç parçasını aldım ben diğer kurbana uymayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?