Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hatunlaaarr nasılsınızzz
İyiyim cnm çok şükür sen nasılsıngünaydın :)
naıslsın yektam
günaydın kızlar
ben kedifatosa gecen hafta özel msj attım ama dönmedi.Çekiliş yapıldı mı?
nazımmm günaydın nasılsın naptın bütün gün de ayakcıklarını yordun bakim sen dün fatoş bana göndermiş kuzum listeyi listede pastalove biraz aktif değil onun dışında herkes aktif kuzumbütün gün çarşıda ayakları kopan nazonuz da geldiii
@kedifatos canım sen kk ya mı hiç girmeyeceksin, yoksa çekilişe mi katılmayacaksın sanırım orasını pek anlamadım eğer çekilişle ilgilenemeyeceksen katil ve kurbanların listesini bana gönder istersen, aktif olmayanları zorla bi getirelim buraya onlar da aktif olsunlar
bu arada eğer çekilişe katılmak isteyen kişi sayısı 5-6 kişi olursa küçük bi çekiliş de onlar arasında yapabiliriz, tabi onlar da isterse
aayyy ben kurbancığımı pek sevdim daha konuşmadık ama içim ısındı, garibim buralarda arıyor hep katilini ama tanıtım yazısı birazcık kısa, acaba tanıtım yazısı kısa olan arkadaşlar birazcık uzatsa yazılarını olur muuuu
Daha baya varmis cekilisin son gunune....ayyy zorla kendimi cekilise sokuyorum
canım benim dün üstteki yorumun hoşuma gittiği için gülmüştüm o kadarNiye guluyon Asivemai ....dislandim suan,coook cekilislere katildim muhtesem guzel oluyor yeni dostluklar arkadasliklar....hediyelerin manevi degeri
Biraz beni idare edin kizlar isten cikarildim kotu gunler geciriyorumTHEY- canım senide aramızda görmek isteriz kuzum biraz pasif kaldın çünkü
aaa ciddi misin canım hayırdır nedenBiraz beni idare edin kizlar isten cikarildim kotu gunler geciriyorum
geçmiş olsun cnm :sBiraz beni idare edin kizlar isten cikarildim kotu gunler geciriyorum
Ekonomik durumdan cnm.aaa ciddi misin canım hayırdır neden
Saolasin cnmgeçmiş olsun cnm :s