• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Benim katilimde benimle iletişime geçti çok şeker biri kendileri :KK68:

bütün gün çarşıda ayakları kopan nazonuz da geldiii :KK23:
@kedifatos canım sen kk ya mı hiç girmeyeceksin, yoksa çekilişe mi katılmayacaksın sanırım orasını pek anlamadım o_O eğer çekilişle ilgilenemeyeceksen katil ve kurbanların listesini bana gönder istersen, aktif olmayanları zorla bi getirelim buraya onlar da aktif olsunlar :KK48:
bu arada eğer çekilişe katılmak isteyen kişi sayısı 5-6 kişi olursa küçük bi çekiliş de onlar arasında yapabiliriz, tabi onlar da isterse :KK51:
aayyy ben kurbancığımı pek sevdim daha konuşmadık ama içim ısındı, garibim buralarda arıyor hep katilini :KK45: ama tanıtım yazısı birazcık kısa, acaba tanıtım yazısı kısa olan arkadaşlar birazcık uzatsa yazılarını olur muuuu :eek:
nazımmm günaydın nasılsın naptın bütün gün de ayakcıklarını yordun bakim sen :KK51: dün fatoş bana göndermiş kuzum listeyi listede pastalove biraz aktif değil onun dışında herkes aktif kuzum

Daha baya varmis cekilisin son gunune....ayyy zorla kendimi cekilise sokuyorum

Niye guluyon Asivemai ....dislandim suan,coook cekilislere katildim muhtesem guzel oluyor yeni dostluklar arkadasliklar....hediyelerin manevi degeri
canım benim dün üstteki yorumun hoşuma gittiği için gülmüştüm o kadar o_O
evet çok güzel dostluklar oluyor canım sen beni tanımadın ama ben seni tanıdım ben UmRaN__63 eski çekilişin başını çeken ön ayak olan :) :) hatta sne ameliyat olmuştun

Back