- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım canım biraz öyle olduSanirim gec kaldim cekilis icin ....
bilmiyorumHic sansim yok mu....
canım sanırım raptiye de yok çekilişteRaptiyeeeee kiz bende katilmak istiyoom bi cevap ver
Yok canım benim kurbanım kendini biliyo biz konuştuk ta ben katilimi hala bulamadımasivemai benim katilimama senden de şüphelenmiyo değilim hani
Daha baya varmis cekilisin son gunune....ayyy zorla kendimi cekilise sokuyorum
Papatya gelinimi yoksa :))bütün gün çarşıda ayakları kopan nazonuz da geldiii
@kedifatos canım sen kk ya mı hiç girmeyeceksin, yoksa çekilişe mi katılmayacaksın sanırım orasını pek anlamadım eğer çekilişle ilgilenemeyeceksen katil ve kurbanların listesini bana gönder istersen, aktif olmayanları zorla bi getirelim buraya onlar da aktif olsunlar
bu arada eğer çekilişe katılmak isteyen kişi sayısı 5-6 kişi olursa küçük bi çekiliş de onlar arasında yapabiliriz, tabi onlar da isterse
aayyy ben kurbancığımı pek sevdim daha konuşmadık ama içim ısındı, garibim buralarda arıyor hep katilini ama tanıtım yazısı birazcık kısa, acaba tanıtım yazısı kısa olan arkadaşlar birazcık uzatsa yazılarını olur muuuu
bence de sana devredilsin olmadı hala katılmak isteyenler oluyor bencede olmalı zaten çok erken yapıldı çekiliş dolayısıyla da diğer yıllara göre katılım çok az oldu diye düşünüyorum bende.Kimse medur olmasın adınabütün gün çarşıda ayakları kopan nazonuz da geldiii
@kedifatos canım sen kk ya mı hiç girmeyeceksin, yoksa çekilişe mi katılmayacaksın sanırım orasını pek anlamadım eğer çekilişle ilgilenemeyeceksen katil ve kurbanların listesini bana gönder istersen, aktif olmayanları zorla bi getirelim buraya onlar da aktif olsunlar
bu arada eğer çekilişe katılmak isteyen kişi sayısı 5-6 kişi olursa küçük bi çekiliş de onlar arasında yapabiliriz, tabi onlar da isterse
aayyy ben kurbancığımı pek sevdim daha konuşmadık ama içim ısındı, garibim buralarda arıyor hep katilini ama tanıtım yazısı birazcık kısa, acaba tanıtım yazısı kısa olan arkadaşlar birazcık uzatsa yazılarını olur muuuu
bugün dışarı çıktım bir iki şey bakarım diye ay bir baktım %90ı tamamlamışım off
kurbanım çok şanslı bu sene diyeyim şimdiden
ay kızlar bu arada bizim adamlara ne alacağız yaaa bu şekilde bir kutu yapıp içini doldurmayı düşünüyorum nasıl olur sizce
evet ben de öyle düşündüm çorap çamaşır başka ne olsa acaba diyorum saat alsam çok saat seviyorSupeeer olur
Bak simdi ben olsam bi kirmizi kutunun en altine kuru gul koyarim sonra ona minik hediyeler...
Corap camasir gbi...
Ihtiyaci olan bisileeer
evet ben de öyle düşündüm çorap çamaşır başka ne olsa acaba diyorum saat alsam çok saat seviyor