2016 yılbaşı çekilişi

resimler akşama herhalde ayy katilciğini bizde görmek isterdik ..

kim bilir belli mi olur :)

istanbulda eşimin 3 halası var kısmet olur da gelirsek haberleşir bi kahve içeriz :)

iyi ki katılmışsın ben de çok mutlu oldum :)

şarjım bitti tel kapalı o yüzden yükleyemiyorum

ama akşama inşaallah atcam :)

ay katilim çok şirin hanım hanımcık naif :)

ve hoş :)

sohbeti de gayet güzel ve akıcı :)

Canım teşekkür ederim çok utandım Hem senin bakış açının güzelliği hoş niyetin.

Birbirimizden güzel elektrik aldık maşallah

İlk başta beni tahmin etmeni istemediğim halde etmediğin için üzüldüğümü itiraf etmeliyim :)) Aramızdaki sohbet hiç bitmez umarım

resimler akşama herhalde ayy katilciğini bizde görmek isterdik ..

yüzünü görmekten hariç sohbetinide naifliğide bir harikadır bilirim..

Canım Sahihuban ın bakışındaki iyi niyet. Kendisi gibi görüyor

canım kurbancıkım Morenica , ağzına sağlık ne güzel şeyler söylüyorsun benimle ilgili paketlememde de bişey yoktu ki canım, hatta yetmedi de bi kısmını farklı paketlemek zorunda kaldım diye üzüldüm bile hatta paketlerin üstüne nazar boncuğu yapıştıracaktım onu bile unutmuşum kadınlar günü çekilişinde telafisi olur inşallah, belki de bundan sonra hep sen benim kurbanım olursun

İyi ki yokmuş katilcim olsaymış nasıl olurmuş :)) Paketlemeni görünce bir utandım ki Sahihuban da öyle güzel paketi hakediyordu. Kısmet bu kadar oldu. Asıl benimkilerin telafisi inşallah bir dahaki çekilişlere. asivemai duy sesimizi Bizleri yeniden buluştur.
Kadınlar günü de pek bir güzel olur Çok da az var. Birdahaki aya başlar artık heyecanı :))

buluşturacak bizi canım ümranım, hatta hiç ayrı kalmazsak şubat ayında yeniden çekiliş oluverir bile

ay katilcim ne demek beğememek paketleme gayet güzeldi..

öenmli olan özendi o da sen de fazlasıyla mevcuttu...

ayy cidden kadınlar günü çekilişini çok merak ediyorum :)

inşaallah daha kalabalık oluruz

Aaaa benim katilim xyzt-5544 mı olacaaak artık bir torpik geçer misin kiii :))

Zor görev gerçekten

hallederiz bir burcuyla yaa, hiç merak etmeyin torpil falan yok ama, torpili sadece kendimize geçeriz, hepiniz birleşip bize hediye almış olursunuz, o kadarcık da hakkımız olsun dimi geranio

süpermiş sonraki çekilişte ben de düzenleyici gruptan olayım

Millet altın gününe giriyor biz de hediye gününe gireririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…