- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
resimler akşama herhalde ayy katilciğini bizde görmek isterdik ..boşver geç oldu muhteşem oldu...
fotoğrafından da bu denli naif olduğun anlaşılıyordu zaten...
ama özenin ayrı bi mutlu etti beni..
tekrar çok çok teşekkür ederim...
bence böyle şeye katılınıyorsa özenli olmak gerek almak için almamak lazım..mutlu olmak ve mutlu etmek için hazırlanmak lazım
sen de bunu fazlasıyla yaptın zaten...
Canım ya inan o kadar mutlu oldum ki şu an anlatamam. Ben teşekkür ederim gerçekten. Bu süreçte 2 taraftan da çok memnun ve mutlu oldum.
Ayıp etmiş olmazsam ilk çekilişiniz iyi ki iptal olmuş ve ben denk gelip katılmışım. İyi ki tanıştım sizlerle. Yakın olsaydın çok isterdim canlı olarak da tanışıp buluşalım. Ama kısmet. Belki sen bir gün İstanbulda olursun belki ben bir gün Mersinde. O zaman karşılıklı bir kahve içeriz :)
resimler akşama herhalde ayy katilciğini bizde görmek isterdik ..
kim bilir belli mi olur :)
istanbulda eşimin 3 halası var kısmet olur da gelirsek haberleşir bi kahve içeriz :)
iyi ki katılmışsın ben de çok mutlu oldum :)
yüzünü görmekten hariç sohbetinide naifliğide bir harikadır bilirim..şarjım bitti tel kapalı o yüzden yükleyemiyorum
ama akşama inşaallah atcam :)
ay katilim çok şirin hanım hanımcık naif :)
ve hoş :)
sohbeti de gayet güzel ve akıcı :)
şarjım bitti tel kapalı o yüzden yükleyemiyorum
ama akşama inşaallah atcam :)
ay katilim çok şirin hanım hanımcık naif :)
ve hoş :)
sohbeti de gayet güzel ve akıcı :)
resimler akşama herhalde ayy katilciğini bizde görmek isterdik ..
yüzünü görmekten hariç sohbetinide naifliğide bir harikadır bilirim..
canım kurbancıkımMorenica , ağzına sağlık ne güzel şeyler söylüyorsun benimle ilgili paketlememde de bişey yoktu ki canım, hatta yetmedi de bi kısmını farklı paketlemek zorunda kaldım diye üzüldüm bile hatta paketlerin üstüne nazar boncuğu yapıştıracaktım onu bile unutmuşum kadınlar günü çekilişinde telafisi olur inşallah, belki de bundan sonra hep sen benim kurbanım olursun
İyi ki yokmuş katilcim olsaymış nasıl olurmuş :)) Paketlemeni görünce bir utandım kiSahihuban da öyle güzel paketi hakediyordu. Kısmet bu kadar oldu. Asıl benimkilerin telafisi inşallah bir dahaki çekilişlere. asivemai duy sesimizi Bizleri yeniden buluştur.
Kadınlar günü de pek bir güzel olurÇok da az var. Birdahaki aya başlar artık heyecanı :))
İyi ki yokmuş katilcim olsaymış nasıl olurmuş :)) Paketlemeni görünce bir utandım kiSahihuban da öyle güzel paketi hakediyordu. Kısmet bu kadar oldu. Asıl benimkilerin telafisi inşallah bir dahaki çekilişlere. asivemai duy sesimizi Bizleri yeniden buluştur.
Kadınlar günü de pek bir güzel olurÇok da az var. Birdahaki aya başlar artık heyecanı :))
evet nazım
hallederiz bir burcuyla yaa, hiç merak etmeyintorpil falan yok ama, torpili sadece kendimize geçeriz, hepiniz birleşip bize hediye almış olursunuz, o kadarcık da hakkımız olsun dimi geranio
hallederiz bir burcuyla yaa, hiç merak etmeyintorpil falan yok ama, torpili sadece kendimize geçeriz, hepiniz birleşip bize hediye almış olursunuz, o kadarcık da hakkımız olsun dimi geranio