2016 yılbaşı çekilişi

Gunaydin guzellikler:KK68:

İyi akşamlar kızlar herkese teşekkür ederim. Özür dileyerek söylüyorum mantar olmuştum da o da baya ilerlemiş enfenksiyona çevirmiş kan ve simir alındı onun için gitmiştim
Çok geçmiş olsun canim ya kurtulursun bir an önce insallaho_O

xyzt-5544 xyzt-5544 canim siz doktora gittiniz mi? Ne çok uzun sürdü böyle iyilesemediniz dikkat edin ailecek çok :KK51:
:KK51::KK51:

Morenica Morenica kiyamam nasılda trip atmış :KK17:

xyzt-5544 xyzt-5544 canim siz doktora gittiniz mi? Ne çok uzun sürdü böyle iyilesemediniz dikkat edin ailecek çok :KK51:

ben gitmedim canım da dün kardeşim gitti tahlil yapmış doktor virüs demiş. bekleyecez yani geçmesini :110: ben böyleyimdir ama kuzu yaa hastalığı bir kaptım mı kolay geçmiyor bende :KK43: şu koca bünyemin bağışıklık sistemi nasıl zayıf olabiliyor hiç anlayamıyorum :KK53:

ben gitmedim canım da dün kardeşim gitti tahlil yapmış doktor virüs demiş. bekleyecez yani geçmesini :110: ben böyleyimdir ama kuzu yaa hastalığı bir kaptım mı kolay geçmiyor bende :KK43: şu koca bünyemin bağışıklık sistemi nasıl zayıf olabiliyor hiç anlayamıyorum :KK53:
Bende öyleyim bizimkilerin iki günde atlattığı grip için ben bir hafta yatarım. Destekle bari vitaminlerle güç kuvvet olsun çabuk atlar :)

aY HERKEZ COK HASTA GENE COK COK GEÇMİŞ OLSUN HASTALARA BEN BUGUN OFISE HIÇ GIREMEDIMKI TLF TAKIP ETTIM BIRAZ KIZLAR :)

ben burayı boş bırakır mıyım hiç yaa :KK53: bi maç varken kapatıyorum laptopu bide evde değilken işte :KK53:

Öğle aramdaydım şimdi gördümm:) Atarım tabiii sabah nasıl canlı olurdu burası meğer herkes whatsappa geçmiş :KK43:

ya neler dicem bilemiyorum

çok özenlisin çok zevklisin

şarjım yok tel kapalı o yüzden direk mesaj atamadım kusuruma bakma :KK43:

ama çok zevklisinnn :KK200:

ya kuzumu bile düşünmüüşsün ALLAH razı olsun ...

Canım beğenmene çok sevindim. Gerçekten günlerdir içim içimi yiyor hakettiğin gibi özenle paketleyemediğim için. Hele xyzt-5544 xyzt-5544 ın o paketlemesini görünce çok utandım.

İnşallah gönlüne göre gelmiştir. Kuzuna da çok kararsız kaldım. Cinsiyet bilinmeyince aklıma o geldi. İnşallah kucağına aldığında adresin var artık daha güzel hediyeler göndermek isterim. Senden de Allah razı olsun canım :KK200:

Canım beğenmene çok sevindim. Gerçekten günlerdir içim içimi yiyor hakettiğin gibi özenle paketleyemediğim için. Hele xyzt-5544 xyzt-5544 ın o paketlemesini görünce çok utandım.

İnşallah gönlüne göre gelmiştir. Kuzuna da çok kararsız kaldım. Cinsiyet bilinmeyince aklıma o geldi. İnşallah kucağına aldığında adresin var artık daha güzel hediyeler göndermek isterim. Senden de Allah razı olsun canım :KK200:

ya o kadar güzel sade ve şık seçimler yapmışsın ki ...

ne kadar naifsin..

zevklisin...

çok beğendim anlatamam...

fotolarını çekip akşam atcaaam :)

kzılaaaar çok şanslıyııımmmm :21::21::21:

ya o kadar güzel sade ve şık seçimler yapmışsın ki ...

ne kadar naifsin..

zevklisin...

çok beğendim anlatamam...

fotolarını çekip akşam atcaaam :)

kzılaaaar çok şanslıyııımmmm :21::21::21:

Yaa çok utandımm :KK23:

Çok mutlu oldum böyle düşünmene. İnşallah güzel günlerde kullanırsın:))

:KK200::KK200:

Ayrıca ben de katilim ve kurbanım açısından çok şanslıyım:) 2 nizi de duyunca çok mutlu oldum. Hele konuda aktif oldukça daha bir sevindim. Bir de bu kadar bekletmeseydim :)

Yaa çok utandımm :KK23:

Çok mutlu oldum böyle düşünmene. İnşallah güzel günlerde kullanırsın:))

:KK200::KK200:

Ayrıca ben de katilim ve kurbanım açısından çok şanslıyım:) 2 nizi de duyunca çok mutlu oldum. Hele konuda aktif oldukça daha bir sevindim. Bir de bu kadar bekletmeseydim :)

boşver geç oldu muhteşem oldu...

fotoğrafından da bu denli naif olduğun anlaşılıyordu zaten...

ama özenin ayrı bi mutlu etti beni..

tekrar çok çok teşekkür ederim...

bence böyle şeye katılınıyorsa özenli olmak gerek almak için almamak lazım..mutlu olmak ve mutlu etmek için hazırlanmak lazım
sen de bunu fazlasıyla yaptın zaten...:KK200:

boşver geç oldu muhteşem oldu...

fotoğrafından da bu denli naif olduğun anlaşılıyordu zaten...

ama özenin ayrı bi mutlu etti beni..

tekrar çok çok teşekkür ederim...

bence böyle şeye katılınıyorsa özenli olmak gerek almak için almamak lazım..mutlu olmak ve mutlu etmek için hazırlanmak lazım
sen de bunu fazlasıyla yaptın zaten...:KK200:

Canım ya inan o kadar mutlu oldum ki şu an anlatamam. Ben teşekkür ederim gerçekten. Bu süreçte 2 taraftan da çok memnun ve mutlu oldum.

Ayıp etmiş olmazsam ilk çekilişiniz iyi ki iptal olmuş ve ben denk gelip katılmışım. İyi ki tanıştım sizlerle. Yakın olsaydın çok isterdim canlı olarak da tanışıp buluşalım. Ama kısmet. Belki sen bir gün İstanbulda olursun belki ben bir gün Mersinde. O zaman karşılıklı bir kahve içeriz :)

X