günaydın kuzum senin nette sorun olabilir.Bende telden girdiğim zaman hiç problem oluyoSelamlar :) Konu bildirimleri bana da gelmedi hiç kimse yazmıyor sandım birde kk ya giremekte zorluk çekiyorum bi bende mi var problem acaba? İnternetten dolayı mi oluyordur ya açılmıyor ya çok geç açılıyor :/
kötü bir başlangıç olmuş senin için sorun değil canım telefonuna tez zamanda kavuşursun umarımGünaydın Kızlar ben yılbaşı gecesi telefonumu kara düşürdüm arızalandı ve serviste o yüzden saçma sapan bir telefon verdiler idarelik malesef onuda anlamadım gitti ve mesajlarınızı sadece okumakla yetiniyorum o gün bugündür. Bilginiz olsun hepinizi kocaman öpüyorum 2016 hepimize şans getirsin inşallah.
Sağol güzel arkadaşım Allah başka dert vermesin telefon çok önemli değilkötü bir başlangıç olmuş senin için sorun değil canım telefonuna tez zamanda kavuşursun umarım
aynen canım allah büyük dertler göstermesin vermesinSağol güzel arkadaşım Allah başka dert vermesin telefon çok önemli değil
günaydın kuzum senin nette sorun olabilir.Bende telden girdiğim zaman hiç problem oluyo
Çok geçmiş olsun canim ya insallah tamir olur telefonun hasar kalmadan. Benimki bi anda kapanmıştı bi daha acamadikGünaydın Kızlar ben yılbaşı gecesi telefonumu kara düşürdüm arızalandı ve serviste o yüzden saçma sapan bir telefon verdiler idarelik malesef onuda anlamadım gitti ve mesajlarınızı sadece okumakla yetiniyorum o gün bugündür. Bilginiz olsun hepinizi kocaman öpüyorum 2016 hepimize şans getirsin inşallah.
Bilemedim ki olabilir canim, telden giriyorum ondan da kaynaklanıyor sanırım.
Çok geçmiş olsun canim ya insallah tamir olur telefonun hasar kalmadan. Benimki bi anda kapanmıştı bi daha acamadik
İnşallah yapılır da hemen kavusursun canim farklı bi telefon kullanmak işkence resmen.Benimkisinin de bilmem ne filmi yanmış kara düşünce yapılır mı dedim tabii dediler sıkıntı yok o zaman dedim ancak şunu anladım telefonum benim bayağı zamanımı alıyormuş elim sürekli arıyoridarelik bir telefon verdiler iphone ben hiçbirşey anlamadım ekranı küçücük kullanımını beğenmedim tuhaf geldi bir yeri aramayacağım sürece elime almıyorum ama korktuğum birşey var şimdi bu telefonum serviste ya içinde pek çok fotoğrafım var manyağın teki kopyalar bir yerde kullanırsa diye daha önce başına gelen arkadaşlardan dinlemişliğim var malum burası Türkiye..
Ama kimseler de kalmamış ki burdaaaa
canım herkesler whatsapptao yüzden kimsecikler uğramıyor artıkAma kimseler de kalmamış ki burdaaaa
siz bilirsiniz ben hatırlattım sadece :)daha erken değil mi ümranım şubat başında açsak daha iyi değil mi
siz bilirsiniz ben hatırlattım sadece :)
tmmdır nazımaklımda o ümranım merak etme