Ben zaten telefona çok bakamıyorum canım. Ama duruma göre gelirim belki :))
Ama burasını boş bırakmayın ben gündüzleri telefona bakamam çok
Amin canım hepimizin inşallah.Aynen sessize alın kızlar akşamları ve haftasonları da uğrarsınız Oraya.mhnds_ canim insallah hersey guzel olur valahi
Olur tabi canim...@GezegeNKralicesi canım sende whatsap grubuna eğer katılacaksan bana cep numaranı ulaştırman lazım
@gece_yuruyen
S SERAPSEV
@__ATALANTE
@toredo
@Cevrimhici
@falkon
Ellssa
arkadaşlar bir tek siz kaldınız gruba katılmak ister misiniz???
Çok geçmiş olsun canim ya kurtulursun bir an önce insallahİyi akşamlar kızlar herkese teşekkür ederim. Özür dileyerek söylüyorum mantar olmuştum da o da baya ilerlemiş enfenksiyona çevirmiş kan ve simir alındı onun için gitmiştim
Bende öyleyim bizimkilerin iki günde atlattığı grip için ben bir hafta yatarım. Destekle bari vitaminlerle güç kuvvet olsun çabuk atlar :)ben gitmedim canım da dün kardeşim gitti tahlil yapmış doktor virüs demiş. bekleyecez yani geçmesiniben böyleyimdir ama kuzu yaa hastalığı bir kaptım mı kolay geçmiyor bende şu koca bünyemin bağışıklık sistemi nasıl zayıf olabiliyor hiç anlayamıyorum
Bende öyleyim bizimkilerin iki günde atlattığı grip için ben bir hafta yatarım. Destekle bari vitaminlerle güç kuvvet olsun çabuk atlar :)
ben burayı boş bırakır mıyım hiç yaabi maç varken kapatıyorum laptopu bide evde değilken işte
kızlaaaar hediyelerim gelddiiiiiiiiii
Morenica harikasın şu an hediyelerime bakcam yazamıoooommmm
ama kutumun kokusu bile muhteşemmm
Ay canım geldi miiii çok şüküüüüür
ya neler dicem bilemiyorum
çok özenlisin çok zevklisin
şarjım yok tel kapalı o yüzden direk mesaj atamadım kusuruma bakma
ama çok zevklisinnn
ya kuzumu bile düşünmüüşsün ALLAH razı olsun ...
Canım beğenmene çok sevindim. Gerçekten günlerdir içim içimi yiyor hakettiğin gibi özenle paketleyemediğim için. Helexyzt-5544 ın o paketlemesini görünce çok utandım.
İnşallah gönlüne göre gelmiştir. Kuzuna da çok kararsız kaldım. Cinsiyet bilinmeyince aklıma o geldi. İnşallah kucağına aldığında adresin var artık daha güzel hediyeler göndermek isterim. Senden de Allah razı olsun canım
ya o kadar güzel sade ve şık seçimler yapmışsın ki ...
ne kadar naifsin..
zevklisin...
çok beğendim anlatamam...
fotolarını çekip akşam atcaaam :)
kzılaaaar çok şanslıyııımmmm
Yaa çok utandımm
Çok mutlu oldum böyle düşünmene. İnşallah güzel günlerde kullanırsın:))
Ayrıca ben de katilim ve kurbanım açısından çok şanslıyım:) 2 nizi de duyunca çok mutlu oldum. Hele konuda aktif oldukça daha bir sevindim. Bir de bu kadar bekletmeseydim :)
boşver geç oldu muhteşem oldu...
fotoğrafından da bu denli naif olduğun anlaşılıyordu zaten...
ama özenin ayrı bi mutlu etti beni..
tekrar çok çok teşekkür ederim...
bence böyle şeye katılınıyorsa özenli olmak gerek almak için almamak lazım..mutlu olmak ve mutlu etmek için hazırlanmak lazım
sen de bunu fazlasıyla yaptın zaten...