2016 yılbaşı çekilişi

hem vatsap grubunda hem burda nası aynı anda yazışıyonuz :KK70: :KK70:
ben hala mesaideyim. çıkamadım. işler yoğun hem ay sonu hem yıl sonu hem de devir olacağı için.
vatsaptan da çıkmak zorunda kaldım sürekli telefon ile görüşme yapıyorum dışarıya çıkıyorum geliyorum vs. şarj ve telefon kasmasından dolayı çıktım :KK43:
hala buradayım. hala buradayım. işteyim. işte. iş ...
.. :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Öğle aramdaydım şimdi gördümm:) Atarım tabiii sabah nasıl canlı olurdu burası meğer herkes whatsappa geçmiş :KK43:
Yok orada da konusamiyoruz ki herkesin işi gücü oluyor:)
Morenica Morenica xyzt-5544 xyzt-5544 canlarım benim evet kısmetse inşallah ocak ayının 15i nde alımlar başlayıp ay sonunda kapatırız ve şubat 15 e kadar tanışma yapar sonrasında hedişlerimizi göndeririz inşallah tabi bu defa geranio geranio yapacaktı yardımcısı da xyzt-5544 xyzt-5544 eğer bir değişiklik olmazsa :KK70: :KK70:
Aaa öyle mi yapacakmisiz gerçekten görüyor musun Allahın işini :KK70:
heee öyle mi dediydik biz onu yaa :KK45::KK45:

hallederiz bir burcuyla yaa, hiç merak etmeyin :KK52: torpil falan yok ama, torpili sadece kendimize geçeriz, hepiniz birleşip bize hediye almış olursunuz, o kadarcık da hakkımız olsun dimi geranio geranio :KK70:
Çok mantıklı bence kişileri yarıya bilelim yarısı sana yarısı bana :KK66:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: süpermiş sonraki çekilişte ben de düzenleyici gruptan olayım

Millet altın gününe giriyor biz de hediye gününe gireririz :KK70: :KK70:
O zaman bi sonraki çekilişi sen duzenliyorsun :KK70:

ben hala mesaideyim. çıkamadım. işler yoğun hem ay sonu hem yıl sonu hem de devir olacağı için.
vatsaptan da çıkmak zorunda kaldım sürekli telefon ile görüşme yapıyorum dışarıya çıkıyorum geliyorum vs. şarj ve telefon kasmasından dolayı çıktım :KK43:
Kolay gelsin kuzucum saka maka kaçtın vala whatsapptan:))

günaydın kızlarrr
olsun sıkma canını şurda sayılı günler kaldı bugünlerde bitecek inşallah

X