- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
taktik iyiymişTelle ilgilenmek yerine burdan pcden yazıyorum işte
millet de beni raporlama yapıyorum sanıyor
ama tele yazınca hemen telefonla ilgilenmiş oluyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
taktik iyiymişTelle ilgilenmek yerine burdan pcden yazıyorum işte
Telle ilgilenmek yerine burdan pcden yazıyorum işte
ayy evet ((((( ben onu düşünmemiştimAynı durum bende de var. Ama yoğun klavye seslerinden iş olmadığını anlamaları lazım:)
Herkez hediyelerine ulaşmış bi ben kaldım sanırım benimkide bugün yarın gelicek inş.katilim öyle syledi
Bu arada ailemin yanına bursaya geldim ağır grip geçiriyorum sonum pek hayır değil
günaydın geçmiş olsun.günaydın herkese kızlaarrr çok hastayım ben yaa bide belediyeye gitmem lazımmış bugün nasıl gidecem
günaydın geçmiş olsun.
amann beni yakalarsa yatırıyor benii..bol bol c vitamini.çok teşekkür ederim gel öpeyim de sana da geçsin
katılıyorum elbett@ariesfount
@_meLinDa_
D doakolik
@geranio
xyzt-5544
Kakao ve Ben
@YEKTA61
@GezegeNKralicesi
kızlar bende ki liste bu bunun dışında katılmak isteyenler kimler
Morenica senide ekliycem arada sende katılırsın
oyy kıyamam ya griğ çok kötü ya insanın bütün enerjisini yok ediyo ne yazıkki.Bol bol c vitamini alcan artık sendekatilciğimin bana gönderdiği bitki çayından içiyoırum canım, ıhlamur adaçayı tarçın falan var sanırım içinde ama iyileşmiyorum işte çok sıkıcı
ekledim canımkatılıyorum elbett
günaydın herkese kızlaarrr çok hastayım ben yaa bide belediyeye gitmem lazımmış bugün nasıl gidecem
Gezegenin numarasını veririm ben katılır heralde@GezegeNKralicesi canım sende whatsap grubuna eğer katılacaksan bana cep numaranı ulaştırman lazım
@gece_yuruyen
S SERAPSEV
@__ATALANTE
toredo
Cevrimhici
falkon
@akrep33
arkadaşlar bir tek siz kaldınız gruba katılmak ister misiniz???
ayyy kuzum ya kıyamam sana canım kurbanım part time iş arasan kuzum veya bir kursa falan gitsenGünaydın kızlar geceleri uyuyamıyorum ve bu durum bitirdi beni gözlerim sis sis olmus deli olcam.