2016 yılbaşı çekilişi

Herkez hediyelerine ulaşmış bi ben kaldım sanırım o_Obenimkide bugün yarın gelicek inş.katilim öyle syledi
Bu arada ailemin yanına bursaya geldim ağır grip geçiriyorum sonum pek hayır değil:KK61:

canım eski katilciğim çok gerçmiş olsun sana :110: ben de hastayım yaa dökülüyorum resmen :mad: kursa da gidemeyecem bugün :mad::mad:

xyzt-5544 xyzt-5544 kuzum sana da geçmiş olsun atom yap atom ıhlamur adaçayı nane limon öaylarını karıştırıp iç inan çok iyi geliyo falkon falkon canım sen sakın yapma ....

xyzt-5544 xyzt-5544 kuzum sana da geçmiş olsun atom yap atom ıhlamur adaçayı nane limon öaylarını karıştırıp iç inan çok iyi geliyo falkon falkon canım sen sakın yapma ....

katilciğimin bana gönderdiği bitki çayından içiyoırum canım, ıhlamur adaçayı tarçın falan var sanırım içinde :KK15: ama iyileşmiyorum işte çok sıkıcı :KK12:

katilciğimin bana gönderdiği bitki çayından içiyoırum canım, ıhlamur adaçayı tarçın falan var sanırım içinde :KK15: ama iyileşmiyorum işte çok sıkıcı :KK12:
oyy kıyamam ya griğ çok kötü ya insanın bütün enerjisini yok ediyo ne yazıkki.Bol bol c vitamini alcan artık sende

X