2016 yılbaşı çekilişi

daha ne düşünecektin kuzum aşk olsun, biz halimizden gayet memnunuz :KK36:

kardeşim geldi bugün eve de ona gösterdim hediyeleri, aaaa bak arkadaşın bana söz tepsisi yapmış ne güzel diyor üçkağıtçı :KK70: sırf bu tepsi için senden önce sözlenecem dedi şiddet uygulamak zorunda kaldım :KK14:
:KK70: :KK70: :KK70: Kiyamam ya canim söz tepsisi olacağını bilseydim daha fazla suslerdim :KK70:

Kendi sozumde dışardan almaktansa ben yapayım diyorum sana da yaparım :)

Not: Bu gidişte sozlenemicem zaten oooofffff of :KK43:

:KK70: :KK70: :KK70: Kiyamam ya canim söz tepsisi olacağını bilseydim daha fazla suslerdim :KK70:

Kendi sozumde dışardan almaktansa ben yapayım diyorum sana da yaparım :)

Not: Bu gidişte sozlenemicem zaten oooofffff of :KK43:

diyorum ki ben mutfağımda kullanacam bunu kocacımla bana kahve yapıp götürecem salonuma, beraber içip keyif yapacaz herifimle, bana ne ben sözde kullanayım sonra sen evinde kullan diyor üçkağıtçı, dövdüm de öyle kurtardım tepsiyi :cool::cool:

kendin yap tabi kuzum elinden geliyor, benim elimden gelse hayalimdeki tepsiyi yapardım ohh mis gibi :KK37:

sen neden sözlenemeyeceksin, babandan bir adım yok mu hala o_O

diyorum ki ben mutfağımda kullanacam bunu kocacımla bana kahve yapıp götürecem salonuma, beraber içip keyif yapacaz herifimle, bana ne ben sözde kullanayım sonra sen evinde kullan diyor üçkağıtçı, dövdüm de öyle kurtardım tepsiyi :cool::cool:

kendin yap tabi kuzum elinden geliyor, benim elimden gelse hayalimdeki tepsiyi yapardım ohh mis gibi :KK37:

sen neden sözlenemeyeceksin, babandan bir adım yok mu hala o_O

Ahahah yazık kız :) Benimkiler hep küçük sulanacak kimse yok o yüzden :KK70:
Kendin yapmak istersen yardımcı olurum anlatırım ben sana ya zor bişey değil :)

Canim babanneme söyledik oda okul bitseydi dedi. Annem bi tanışma olsun istiyolar aile arasında söz olur anca zaten falan dedi de tamam konuşurum demiş. Bilmiyorum sanırım yaza kalacak bizim iş :KK43:

Ahahah yazık kız :) Benimkiler hep küçük sulanacak kimse yok o yüzden :KK70:
Kendin yapmak istersen yardımcı olurum anlatırım ben sana ya zor bişey değil :)

Canim babanneme söyledik oda okul bitseydi dedi. Annem bi tanışma olsun istiyolar aile arasında söz olur anca zaten falan dedi de tamam konuşurum demiş. Bilmiyorum sanırım yaza kalacak bizim iş :KK43:

ben zaten böyle incili aynalı taşlı kalabalık şeylerden hoşlanmıyorum sade şeyler seviyorum ya ondan kendim yapma fikri fena değil, o zaman bi gelsin de konuşuruz :KK48:

dur bakalım kuzum babannen konuşacakmış işte o ikna eder belki, hemen karamsarlık yok :KK37:

ben zaten böyle incili aynalı taşlı kalabalık şeylerden hoşlanmıyorum sade şeyler seviyorum ya ondan kendim yapma fikri fena değil, o zaman bi gelsin de konuşuruz :KK48:

dur bakalım kuzum babannen konuşacakmış işte o ikna eder belki, hemen karamsarlık yok :KK37:
Yaparsın yaparsın hiç bi zorluğu yok :) Konuşuruz o zaman yine :)

Bakalım canim hayırlısı artık. Yani şimdi olsa da nisan yaza kalacak zaten yazın olsa da. Bekliyoruz ışte :) Biz evlenene kadar 10 senelik beraberliğimiz olacak bu gidişte :KK70:

Yaparsın yaparsın hiç bi zorluğu yok :) Konuşuruz o zaman yine :)

Bakalım canim hayırlısı artık. Yani şimdi olsa da nisan yaza kalacak zaten yazın olsa da. Bekliyoruz ışte :) Biz evlenene kadar 10 senelik beraberliğimiz olacak bu gidişte :KK70:

iyi sabretmişsiniz yaa bana kalsa ben bugün evlenirim 9.5 ay neyimize yetmiyor diyorum :KK70:

Gözümde problem var falan sandım korktum valla bi an :KK70: :KK70: sonra kendime güldüm
çok güzeller ama sen bana bildigğin çeyiz düzmüşsün :KK70: tekrar teşekkür ederim
sevdiğimden herhalde canım mutfağımın ve soframın rengarenk olmasını ve görsel olarak düzmeyi çok seviyorum.istediğin bir şey varsa çeyizine hiç çekinme canım söyle ..:KK60:

Kızlar işten güçten katılamadım buraya bir de kedim kızgınlık döneminde eve damat aldık onlarla ugrasıyorum tıslayıp duruyo dövecek adamı :KK70:
whatsapp grubuna alabılırsınız vardı numaram mesajlarda sanırım

X