- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
olur canımGezegenin numarasını veririm ben katılır heralde
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![mhnds_](/data/avatars/s/643/643474.jpg?1449224088)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur canımGezegenin numarasını veririm ben katılır heralde
amann beni yakalarsa yatırıyor benii..bol bol c vitamini.
oyy kıyamam ya griğ çok kötü ya insanın bütün enerjisini yok ediyo ne yazıkki.Bol bol c vitamini alcan artık sende
Çok geçmiş olsun katilcimDikkat et kendine.
Bilmiyorum kuzu vala moralim cok bozuk 4 te uyudum gece. Dur ben gezegene yaziyimayyy kuzum ya kıyamam sana canım kurbanımpart time iş arasan kuzum veya bir kursa falan gitsen
ay hasta mı oldun senc vitamini de alıyorum bitki çayı da içiyorum ama yookkk her geçen gün daha da yorgun hissediyorum kendimi
alıyorum ümranım alıyorum ama yok, herhalde iyileşirim diye umuyorum
saol kurbancımm![]()
kızlar ben çıkmak zorundayım öğleden sonra hastaneye gitmem laızm ama önce kızıma uğramalıyım öpüyorum sizi hastaneden gelince yazarım takip ederim öpüyorum sizi cici bakın kendinize hoşçakalın
xyzt-5544 allah şifa vesin kuzum inşallah tez vakitte toparlanırsın
görüşürüz canım hastanemi inşallah bir durum yoktur gelince bilgilendir kuzum görüşürüz..kızlar ben çıkmak zorundayım öğleden sonra hastaneye gitmem laızm ama önce kızıma uğramalıyım öpüyorum sizi hastaneden gelince yazarım takip ederim öpüyorum sizi cici bakın kendinize hoşçakalın
xyzt-5544 allah şifa vesin kuzum inşallah tez vakitte toparlanırsın
ay hasta mı oldun sengeçmiş olsun kuzum
illaki bu hastalığın geçmesi için vakit gerekiyor.. o vakitte c vitamini eksik etme yeter yoksa pat diye gitmiyor bu nezle ,gripc vitamini de alıyorum bitki çayı da içiyorum ama yookkk her geçen gün daha da yorgun hissediyorum kendimi
alıyorum ümranım alıyorum ama yok, herhalde iyileşirim diye umuyorum
saol kurbancımm![]()
illaki bu hastalığın geçmesi için vakit gerekiyor.. o vakitte c vitamini eksik etme yeter yoksa pat diye gitmiyor bu nezle ,grip
@GezegeNKralicesi canım sende whatsap grubuna eğer katılacaksan bana cep numaranı ulaştırman lazım
@gece_yuruyen
S SERAPSEV
@__ATALANTE
@toredo
@Cevrimhici
@falkon
@akrep33
arkadaşlar bir tek siz kaldınız gruba katılmak ister misiniz???
anamm topikçe hasta olmuş bizim kızlar sanada geçmiş olsunn şifalar olsunBu arada merhaba kızlar nasılsınız?
Ben çok hastayımm![]()
Evetttt ısterımmm canım :)@GezegeNKralicesi canım sende whatsap grubuna eğer katılacaksan bana cep numaranı ulaştırman lazım
@gece_yuruyen
S SERAPSEV
@__ATALANTE
@toredo
@Cevrimhici
@falkon
@akrep33
arkadaşlar bir tek siz kaldınız gruba katılmak ister misiniz???
Bu arada merhaba kızlar nasılsınız?
Ben çok hastayımm![]()
Şifa olsun inşallah :) Ayy keşke daha fazla koysaydim o zaman dusunemedim hiçgeçmiş olsun kuzum
saol katilcimsenin bitki çayından içiyoruz ailecek, 4 kişiyiz evde dördümüz de hastayız
![]()
Şifa olsun inşallah :) Ayy keşke daha fazla koysaydim o zaman dusunemedim hiç![]()