2016 yılbaşı çekilişi

amann beni yakalarsa yatırıyor benii..bol bol c vitamini.

c vitamini de alıyorum bitki çayı da içiyorum ama yookkk her geçen gün daha da yorgun hissediyorum kendimi :mad::mad:

oyy kıyamam ya griğ çok kötü ya insanın bütün enerjisini yok ediyo ne yazıkki.Bol bol c vitamini alcan artık sende

alıyorum ümranım alıyorum ama yok, herhalde iyileşirim diye umuyorum :110::110:
Çok geçmiş olsun katilcim :KK61: Dikkat et kendine.

saol kurbancımm :110::110:

kızlar ben çıkmak zorundayım öğleden sonra hastaneye gitmem laızm ama önce kızıma uğramalıyım öpüyorum sizi hastaneden gelince yazarım takip ederim öpüyorum sizi cici bakın kendinize hoşçakalın

xyzt-5544 xyzt-5544 allah şifa vesin kuzum inşallah tez vakitte toparlanırsın

kızlar ben çıkmak zorundayım öğleden sonra hastaneye gitmem laızm ama önce kızıma uğramalıyım öpüyorum sizi hastaneden gelince yazarım takip ederim öpüyorum sizi cici bakın kendinize hoşçakalın

saol ümranım :KK15::KK15: hastaneye önemli bi sebepten gitmiyorsun inşallah o_O hayırlı haberlerini bekliyoıruz :KK51:

görüşürüz canım hastanemi inşallah bir durum yoktur gelince bilgilendir kuzum görüşürüz..

c vitamini de alıyorum bitki çayı da içiyorum ama yookkk her geçen gün daha da yorgun hissediyorum kendimi :mad::mad:

alıyorum ümranım alıyorum ama yok, herhalde iyileşirim diye umuyorum :110::110:

saol kurbancımm :110::110:
illaki bu hastalığın geçmesi için vakit gerekiyor.. o vakitte c vitamini eksik etme yeter yoksa pat diye gitmiyor bu nezle ,grip

Herkese çok geçmiş olsun.Benim bir haftayı geçti ancak düzeliyorum..Salgına yakalandık topluca:D

Gunaydin hatunlar :) asivemai asivemai canim ne zaman kuruyoruz :) xyzt-5544 xyzt-5544 kuzum geçmiş olsun :(

Kızlar hepinize geçmiş olsun dikkat edin bol bol bitki çayı için yediklerinize dikkat edin Allah korusun bi an önce duzelin insallaho_O

Şifa olsun inşallah :) Ayy keşke daha fazla koysaydim o zaman dusunemedim hiç :KK43:

daha ne düşünecektin kuzum aşk olsun, biz halimizden gayet memnunuz :KK36:

kardeşim geldi bugün eve de ona gösterdim hediyeleri, aaaa bak arkadaşın bana söz tepsisi yapmış ne güzel diyor üçkağıtçı :KK70: sırf bu tepsi için senden önce sözlenecem dedi şiddet uygulamak zorunda kaldım :KK14:

Back