nerden biliyon takıldığımı bak ne dedim %50 %50neredeyse sana inanıyordum, yine beni kandırdın
Canım Allah kolaylık versinBiz whatsapptan iletişime geçeriz artık:))
aman keyif değil artık her günkü aktivitem alıştım:)keyfe gel keyfe allahım bende kızımla yanyana olup oyun oynamak isterdim ahhhh
nerden biliyon takıldığımı bak ne dedim %50 %50
bende isterdim böyle olmasınıaman keyif değil artık her günkü aktivitem alıştım:)
işte sorun ordaama ankarada dedin
hadi güle gelince yaz haaaayy neyse kızlar ben kaçayım, bugün kursa geç kalmayım bari
nerden biliyon takıldığımı bak ne dedim %50 %50
ayyyyyy çok heyecan yaptımtanrııım kapı çaldı ve kargom geldi çok heycanlıyım hemen açıp paylaşıyorum:)
haydi,, haydii bekliyoruzzz..tanrııım kapı çaldı ve kargom geldi çok heycanlıyım hemen açıp paylaşıyorum:)
tanrııım kapı çaldı ve kargom geldi çok heycanlıyım hemen açıp paylaşıyorum:)
Ayyy cool muyum gerçekten?
canım benimmmmmayy hediyelerime bayıldım heryere yazasım heryerde paylaşasım var canım katilcim:) evet kızlar artık kurban tahminlerinizden sevgiliasivemai 'yi çıkarabilirsiniz çünkü o benim benimmm
Güle güle kullan hediyelerini canım..ayy hediyelerime bayıldım heryere yazasım heryerde paylaşasım var canım katilcim:) evet kızlar artık kurban tahminlerinizden sevgiliasivemai 'yi çıkarabilirsiniz çünkü o benim benimmm
teş.ler kuzum
Güle güle kullan hediyelerini canım..
teşekkür ederim canlarım:)
evet canım doa sevdalısına ulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?