• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

canımmmmmm whatsaptan ve burasını da devam ettiririrz yaaa merak etme zaten 8 mart kadınalr günü de yakın olduğundan ocak ortası gibi post açılır şubatta kadar alımlar başlar sonra çekiliş falan fistan ara açılmaz yani :KK66:

Doğru canım anca olur zaten :)) İyi ki de denk gelmiş de katılmışım :KK200::KK200:

herkese selamlar kızlaaarrrr :KK3::KK3:
katilcim cuma yollayacakmış hediyeleri, pazartesi falan elimde olur sanırım. ben de bu fırsaattan istifade köye gidecem ananeme hem ona biraz yardım edeyim ev işlerinde hem de kaççamak yapayım kendime :KK48: öğleden sonra da kurs var yine oradan çıkışta giderim, cumartesiye kadar da giremem kızlar, şimdiden hepinize iyi haftasonları :KK68:

kurbancım ve katilcim sizler telefondan ulaşabilirsiniz, diğerleri şansına küssün :p

Hem burdan hem whatsapptan yapariz cunku çalışanları aksam burda yakalayamıyoruz maalesef( taslar kafanıza kafanıza:))
banada geldi ah kafam kanadı :KK48:
Olmaz inşallah canım :)) asivemai asivemai de hepimizin numarası var
aynen canım haberdar ederiz ;)
herkese selamlar kızlaaarrrr :KK3::KK3:
katilcim cuma yollayacakmış hediyeleri, pazartesi falan elimde olur sanırım. ben de bu fırsaattan istifade köye gidecem ananeme hem ona biraz yardım edeyim ev işlerinde hem de kaççamak yapayım kendime :KK48: öğleden sonra da kurs var yine oradan çıkışta giderim, cumartesiye kadar da giremem kızlar, şimdiden hepinize iyi haftasonları :KK68:

kurbancım ve katilcim sizler telefondan ulaşabilirsiniz, diğerleri şansına küssün :p
iyi haftasonları canım kolay gelsin ninemin ellerinden öperim selam söyle bizlerden

aleyküm selam canım ümranım :KK68:
yalnız benim cidden tek katil şüphelim sendin ama sen değilmişsin, çok şüphesizim şuan :KK70:
o zaman sana şunu söylimmm yine şüphe duy benden benim kargom şuan ankarada :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
evet kurbancığım kargom ankarada dağıtıma çıkmış bilgin olsun :KK49::KK49::KK49::KK49:

Artık whatsapp grubunu kursak mi? Hediyeler gitti gidecek nasılsa:) Kim kim olduğunu caktirmasin :KK70:

dur kız daha ben katilimi bilmiyorum açığa çıkmasın :KK45:

o zaman sana şunu söylimmm yine şüphe duy benden benim kargom şuan ankarada :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
evet kurbancığım kargom ankarada dağıtıma çıkmış bilgin olsun :KK49::KK49::KK49::KK49:
ben ankarada değilim ki :mad::mad:

Back