- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
böyle giderse anlayacak
Öyle mi dersin Hediyeler de yavaş yavaş ulaşıyor geriye ben kalacağım zaten bu gidişle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle giderse anlayacak
canımmmmmm whatsaptan ve burasını da devam ettiririrz yaaa merak etme zaten 8 mart kadınalr günü de yakın olduğundan ocak ortası gibi post açılır şubatta kadar alımlar başlar sonra çekiliş falan fistan ara açılmaz yani
Hem burdan hem whatsapptan yapariz cunku çalışanları aksam burda yakalayamıyoruz maalesef( taslar kafanıza kafanıza:))
ayy evett yapalımmm..oy oyy :))
burayı da sohbet topicine dönüştürebiliriz zaten bitince de
seneye de aynı ekip olsa süper olur
hatta kadınlar günü çekilişi falan da yapabilirz :)
benide katıncanımmmmmm whatsaptan ve burasını da devam ettiririrz yaaa merak etme zaten 8 mart kadınalr günü de yakın olduğundan ocak ortası gibi post açılır şubatta kadar alımlar başlar sonra çekiliş falan fistan ara açılmaz yani
En cok sana ve katilcigime geldi:)Ahaaan bana da geldi Öyle çok mantıklııı ben o whatsappları akşam tek tek okur sonra katılırım
Bu kadro bu sekilde katılırız bir aksilik çıkmazsa:)benide katın
katılalım canım hediyeleşmek güzeldir.. sohbet candır,,Bu kadro bu sekilde katılırız bir aksilik çıkmazsa:)
Bu kadro bu sekilde katılırız bir aksilik çıkmazsa:)
banada geldi ah kafam kanadıHem burdan hem whatsapptan yapariz cunku çalışanları aksam burda yakalayamıyoruz maalesef( taslar kafanıza kafanıza:))
aynen canım haberdar ederizOlmaz inşallah canım :)) asivemai de hepimizin numarası var
iyi haftasonları canım kolay gelsin ninemin ellerinden öperim selam söyle bizlerdenherkese selamlar kızlaaarrrr
katilcim cuma yollayacakmış hediyeleri, pazartesi falan elimde olur sanırım. ben de bu fırsaattan istifade köye gidecem ananeme hem ona biraz yardım edeyim ev işlerinde hem de kaççamak yapayım kendime öğleden sonra da kurs var yine oradan çıkışta giderim, cumartesiye kadar da giremem kızlar, şimdiden hepinize iyi haftasonları
kurbancım ve katilcim sizler telefondan ulaşabilirsiniz, diğerleri şansına küssün
iyi haftasonları canım kolay gelsin ninemin ellerinden öperim selam söyle bizlerden
o zaman sana şunu söylimmm yine şüphe duy benden benim kargom şuan ankaradaaleyküm selam canım ümranım
yalnız benim cidden tek katil şüphelim sendin ama sen değilmişsin, çok şüphesizim şuan
Artık whatsapp grubunu kursak mi? Hediyeler gitti gidecek nasılsa:) Kim kim olduğunu caktirmasin
ben ankarada değilim kio zaman sana şunu söylimmm yine şüphe duy benden benim kargom şuan ankarada
evet kurbancığım kargom ankarada dağıtıma çıkmış bilgin olsun
kız nerdesin sen ya ben neden ankara die biliyorumdur kız daha ben katilimi bilmiyorum açığa çıkmasın
ben ankarada değilim ki
Bende bilmiyorum gerçi suphelim var da :)dur kız daha ben katilimi bilmiyorum açığa çıkmasın
ben ankarada değilim ki