anaaaaaa bu hiç hoş olmadıkız nerdesin sen ya ben neden ankara die biliyorum
kız nerdesin sen ya ben neden ankara die biliyorum
Bende bilmiyorum gerçi suphelim var da :)
Tamam o zaman bi kaç gün daha sabredelim
memlekete döndüm ya kuzumyoksa benim hediyemi ankaraya mı yolladın
ben çok şüphesizim valla, hiç kimse yok aklımda
nerden biliyon belki kandırıyomyoksa sen misin bana yanlış mı gönderdnama olamaz benim katilim bu sabah msj attı bana ayak numaran kaç diye, sen olamazsın, sen hediyeni dün gönderdin
nerden biliyon belki kandırıyom
belki yanıltıyorumduryoksa sen misin bana yanlış mı gönderdnama olamaz benim katilim bu sabah msj attı bana ayak numaran kaç diye, sen olamazsın, sen hediyeni dün gönderdin
kuzum ankara die aklımda kaldıama o zaman benim adresimi bilirdin, benim sana gönderdiğim adreste sakarya yazıyor
kuzum ankara die aklımda kaldı
oynuyor musun benimle, benim kargom şuan ankara sokaklarında mı geziyor yoksa
ama katilin olabilme ihtimalim %50valla mıııı
katilim de katil gibi katil vala canım ya:) kurbancıkımda öyle:) şimdi eve geldim kargomu teslim ettim rahatladım eve geldim kahvemi yaptım tv yi açtım pc'yi açtım kk akar:)
evet ankarada geziniyo şuan
valla mıııı
Ayyy göbeğim çatladıı ne uğraştırdın kızıama katilin olabilme ihtimalim %50
keyfe gel keyfe allahım bende kızımla yanyana olup oyun oynamak isterdim ahhhhkatilim de katil gibi katil vala canım ya:) kurbancıkımda öyle:) şimdi eve geldim kargomu teslim ettim rahatladım eve geldim kahvemi yaptım tv yi açtım pc'yi açtım kk akar:)
neredeyse sana inanıyordum, yine beni kandırdınama katilin olabilme ihtimalim %50
herkese selamlar kızlaaarrrr
katilcim cuma yollayacakmış hediyeleri, pazartesi falan elimde olur sanırım. ben de bu fırsaattan istifade köye gidecem ananeme hem ona biraz yardım edeyim ev işlerinde hem de kaççamak yapayım kendimeöğleden sonra da kurs var yine oradan çıkışta giderim, cumartesiye kadar da giremem kızlar, şimdiden hepinize iyi haftasonları
kurbancım ve katilcim sizler telefondan ulaşabilirsiniz, diğerleri şansına küssün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?