2016 yılbaşı çekilişi

Canim bende seni sevdim aramız bozulsun istemem tabiki zaten konu seninle ilgili degil.kendisine dogru gelen bişeyi yazmis bende bana gore dogru olmadığını söyledim bukadar.

Benim yilbasi gecesi çıkıp eğlenmem kimseyi ilgilendirmez demek burda alınacak bisey yok.dalga da gecmiyorum kendiniz söylemişsiniz o Zaman kutlu dogum haftasının çekilişini yaparsınız dedim

Kızlar kötü bir konu değiştirme gibi olacak ama;

Hediyelerini tamamlamayan var mı? Ve ptt kargo ile gönderenler ortalama ne kadar sürede gitti? Ben hala bir araya getirip gönderme işine başlamadım.

ben yarın gönderecem hediyeleri ptt kargo ile bakalım ne zamanda gelecek maksimum 2 gün falan sürüyor canım, hele ki yakın mesafelerde ertesi güne gidebiliyor bile.

kızlar rica edeceğim konuyu kapatalım.
hediye alıp vermek için ilk yola çıkarken "peygamber efendimiz hediyeleşmek sünnettir" demiş diye yola çıktık, ilk cümlelerimizden biri oydu. şimdi kimse kimseye hristiyan demiyor, kaldı ki dese bile bu bir hakaret değil, o da bir din sonuçta.
kim kendini nasıl rahat hissedecekse o şekilde gönderir hediyesini, niyetin ne olduğu fark etmez, böyle düşünen birini de suçlayamayız.
şimdi herkes derin bir nefes olsun, sakinleşsin ve bu güzel zamanların tadını çıkaralım. sizi seviyorum

ben yarın gönderecem hediyeleri ptt kargo ile bakalım ne zamanda gelecek maksimum 2 gün falan sürüyor canım, hele ki yakın mesafelerde ertesi güne gidebiliyor bile.
Hmmm ptt kargoo..
Benim burda diğer kargolar olunca hiç aklıma gelmedi..

ben de konuyu değiştireyim ve içimi dökeyim size (azcık uzun yazcam okuyun ama )
iş problemlerim vardı biliyonuz ve dava açtım dava devam ediyo daha haberleri yok henüz dilekçem gelmemiş
sonracığıma bana başkan personel kısıtlamasına gidiyoruz tek avukata düşürücez dedi.. tabi ben buna asla inanmadım kesin tanıdığı biri gelecek dedim
bugün de başka bi avukatın görüşmeye geldiğini öğrendim.. biliyodum böyle olacağını ama çok gücüme gitti.. gözümün içine baka baka yalan söyledi çünkü.. karşısında 5 yaşında çocuk var sandı sanırım.. bana yalan söyleyecek ben de peki o zaman hoşçakalın diyip kaderimi kabullenicem sandı
dürüst olmak bu kadar mı zor? başkasını alıcaz demek bu kadar mı zor.. gururuma yediremiyorum resmen..29 yaşında işinde gücünde eğitimli çalışkan bi kadınım.. el altından hiç bi açıklama yapılmaksızın bana insan kaynakları bi evrak vericek sözleşmeniz yenilenmeyecek diye.. ben de hiç sorgulamadan peki diyip gidicem sandılar sanırım
nefretim çok büyük o dava ile sonuna kadar uğraşıcam
bunun dışında Allah çok büyük ve gerçekten bi kapıyı kapatmadan diğerini açıyo
belediyede beni seven bi başkan yardımcısı bana başka bir belediyeden iş bulmuş o belediyenin başkanı arkadaşymış ve avukata ihtiyaçları varmış.. o da beni önermiş..
en kısa zamanda gidip görüşücem.. en azından alternatifim oldu işsiz kalmayabilirim
davayı kazanıp burada devam mı etmeli yoksa yeni bi belediyede sıfırdan mı başlamalı bilemedim
inşallah herşey güzel olur ya

ayy bak özgem yeni bi iş de olacak demek inşallah, hiç zorluk kalmayacak o zaman ortada, hemen de gelsin bebiş
ben olsam hem davayı kazanır bunları rezil eder hem de gider diğer yerde çalışırdım hadsiz şeyler ne olacak

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.
Davanı açmakla iyi etmişsin tabi, yapılan bir haksızlık varsa hakkını aramalısın..
Yeni işin şimdiden hayırlı olsun canım

bi de insan haklarına saygılıyız kadının çalışmasından yanayız diye nutuk atarlar.. çok üzdüler hem beni hem ailemi.. Allahım bilir ne yapacağını..
işe başlar başlamaz hemen bebiş yaptı bu da haa demesinler sonra

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.
Davanı açmakla iyi etmişsin tabi, yapılan bir haksızlık varsa hakkını aramalısın..
Yeni işin şimdiden hayırlı olsun canım

çok teşekkür ederim kimse hakkını aramasın, herkes onlara itaat etsin istiyo bizimkiler ama olmaz öyle.. çok şükür hala hukuka inancım var.. hem avukat kendi hakkını arayamazsa başkasına nasıl faydalı olsun di mi

Cok tesekkur ederim tatlim darisi basina :)

Canim sevindim adina gercekten Rabbim bi kapiyi kapatiyor digerini aciyo. Hayirlisi ile bu zor gunleri atlatirsin imsaAllah

Konu kapatılsın kızlar lütfen uzamasın hepinizi çok seviyorum ve kimsenin kırılmasını falan istemem eğer sizinde bana karşı azcık sevgi varsa konu noktalansın hatta bana cvp bile verilmesin bu konu ile ilgili ağzımızın tadını bozmayalım herkesin hayat görüşü yqşam tarzı farklı kimseye kızıp kınayamam o yüzden biraz anlayış sizi kocaman öpüyorum
_meLinDa_ kuzum hadi gözünaydın canım rabbim kimseyi zorda bırakmaz
Sevgili kurbanım misafirim gitti ve yarın son rütuş yapıp yollayavağım kargonu

amaann desinler ya bişey olmaz boşver kazayla oldu dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…