2016 yılbaşı çekilişi

Günaydın kızlar :)

şeker hamuru ile butik kurabiye kursu arıyorum ben kızlar hepsi haftasonu bana haftaici lazım anadolu yakasında oturuyorum var mı tanıdığınız butik kurabiye yapan bana ücreti ile bir gün eğitim verse :)
Canım ben eylülde çikolata ve cupcake kurslarına gitmiştim 1er gün. Şeker hamuru ile kurabiye kursu da vardı o zaman ama bi gün olmayabilirdi o bi hafta falan di sanırım. İsmekte gittim ucretsizdi hem. Bi bak istersen onlara belki gunluktur ama hala devam ediyor mu bilmiyorum.
Canım bizde birimiz böyle kötü bi rüya gördüğümüzde gece popomuzun açık kaldığına yoruyoruz durumu Sende öyle yap:)
[QUOTE="Kakao ve Ben, post: 44073093, member: 593854"]Merhabalar..oglum cok iyi ve ben is basi yaptim..hediyelerimi hazirladim..ve bugun kurbanima gonderiyorum kizlar...
Eki Görüntüle 1717058
Eki Görüntüle 1717059
bana geliyor bunlar dimi
çünkü katilim bana telefondan mesaj yolladığında da bu mektuptaki gibi şeyler yazmıştı.." umarım beğenirsin, kendi çapımda bişeyler hazırladım" falan Kakao ve Ben
[/QUOTE]
Hahaha kendini ele veren katil vol.2

tamamm itiraf ediyorum benimm KATİLİNNN.. bugün eline ulaşırlar ..umarım beğenirsin yanlız yaşadığını ve bekar oluşunu göz önünde bulundurarak yaptım nacizhane bişilerr..
Teşekkür ederim canıımm düşüncen yeter kiii paketlemişsin o kadar eline sağlıkk
Mesajlarında da burada da çok mütevazisinn
gelince hemen foto paylaşacağım burdaa

Günaydın kızlar :)

Hahaha kendini ele veren katil vol.2 [/QUOTE]
Aamaaa 3 gündür mü popom açık kalcak içime sıkıntılar girdi

[QUOTE="Kakao ve Ben, post: 44094937, member: 593854"]sen gene az ,çok tahmin ediyorsun ben hiç bulamadım katilimi... [/QUOTE]
O da sana mesaj atmadı mıı

Hahaha kendini ele veren katil vol.2 [/QUOTE]
evet yaaa heyecandan deliler sunmuşum kurbanımada haberim yokk.. napamm kızlar HEYECANLANDIMM..

Aamaaa 3 gündür mü popom açık kalcak içime sıkıntılar girdi
Canın böyle düşünmene neden olacak bişey mi var? Yani suphelendigin falan belki o yüzden goruyosun. Yada aranız açıksa bilincaltindan kaynaklaniyordur kaybetme korkusundan falan. Bilemedim

[QUOTE="Kakao ve Ben, post: 44094937, member: 593854"]sen gene az ,çok tahmin ediyorsun ben hiç bulamadım katilimi...
O da sana mesaj atmadı mıı[/QUOTE]
evet mesajlaşıyoruz sağolsun çok mesaj çekti.. oğlumun hatırını sordu birinden şüpheleniyorum ama dur bakem omu çıkacak..

Canın böyle düşünmene neden olacak bişey mi var? Yani suphelendigin falan belki o yüzden goruyosun. Yada aranız açıksa bilincaltindan kaynaklaniyordur kaybetme korkusundan falan. Bilemedim
hiç şüphelenmedim ki yani öyle bi durum yok, adam her gün benimle zaten üstüme de çok düşüyor ama durduk yere 3 gün üst üste görünce canımı sıktı

evet mesajlaşıyoruz sağolsun çok mesaj çekti.. oğlumun hatırını sordu birinden şüphekeniyorum ama dur bakem omu çıkacak..
demekki buralarda yazışmalar yapan biri
oğlunu biliyor
[/QUOTE]
evett buradaki yazışı ve mesajlarda yazışı uyan biri var ve bir tek onu tahmin ediyorum dur bakalım tahminim çıkacakmı..

hiç şüphelenmedim ki yani öyle bi durum yok, adam her gün benimle zaten üstüme de çok düşüyor ama durduk yere 3 gün üst üste görünce canımı sıktı
O zaman ara at fırçanı biraz daha düşsün üstüne bak yetmiyormuş demekki :) Sıkma canını hiç vesvesedir o.
Benım katilim falan yok heralde ıyıce umıtsızlıge kapıldım bak şimdi
İpuçlarını topladin mi hiç iletişime geçmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…