- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
Sen benim katil olabilir misin ki acabavalla katilciğim hiç açık vermedi anlayamadım ben kim olduğunu .. ama kurbanımada ben açık vermedim..
Aha kesin sensinhediyeleşmek güzeldir.. almakda vermekte..bende verdim kargoya bugün kurbancığımı merakla bekliyorum bakalım beğenecekmi..
canım bekle biraz daha çünkü 1 ocak a çok var olmazsa haftaya gönderirsin
Sensin işteeeeTesekkur ederim. Umarım kurbanimda beğenir yarın elinde olur..
Aha kesin sensin
Dur ben biraz daha araştırıyım
kim demişşşş...Sensin işteeee
canım çok geçmiş olsunGünaydın Kızlarrrr geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorummmmmuğraşıyorum hala sırt ağrılarımla malesef birde netten okuyunca sırt ağrısı neden olur diye tümden panik yaptım kafamı böceklendiriyor bçöyle durumlar. Benim kurbancığımın hediyeleride hazır ancak internetten siparişini verdiğim hediyem hala gelmedi çildiriciğimmm neyse en geç yarına kadar bekler kargomu veririm artık
ben çok delil gördüm şu ankim demişşşş...her deliller gerçeği yansıtmaz yavruuu..
bana geliyor bunlar dimi[QUOTE="Kakao ve Ben, post: 44073093, member: 593854"]Merhabalar..oglum cok iyi ve ben is basi yaptim..hediyelerimi hazirladim..ve bugun kurbanima gonderiyorum kizlar...
Eki Görüntüle 1717058
Eki Görüntüle 1717059
hergün geliyosun ama bize uğramıyorsunYaaa gelemiorummmmm
Gelince de yaziorummmmm
sensin işte
bana geliyor bunlar dimi
çünkü katilim bana telefondan mesaj yolladığında da bu mektuptaki gibi şeyler yazmıştı.." umarım beğenirsin, kendi çapımda bişeyler hazırladım" falanKakao ve Ben
aaa ne mesajıısensin işte
ayrıca telefonda mesajlarıma cevap vermiyosun dünden beri diye trip de atarım
bu da delilflormar kullanmıyormusun canım..
bide arkadaşın dediği farmasininde ürünleri cidden güzel..
Yaaaaaaaa işte nasıl yakaladımmmmmmmmmmaaa ne mesajııyok bana mesaj filan ..hem tee ne zaman attım sana mesaj ..akşam geç döndün.. anammm kaçtı ağzımdan pardon parmaklarım yazdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?