Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum canım ama bana kan kusturdu bütün haftasonum acılar içinde kıvranarak geçti. İnsanın neresi ağrıyorsa canı orda oluyor resmen canımdan can aldı
herkese iyi haftalar diliyorum kızlar...
kızlar sonunda yükleye bildim bakalım bu kime gidecek acaba
Eki Görüntüle 1717029 Eki Görüntüle 1717028 Eki Görüntüle 1717030
nazımmmm benim artık sabırlı ol bak bu hafta veya haftaya elinde olacakbana gelecek dimi itiraf et, bak nolur söyle bana gelecek dimi, bana gelecek dimiiiiiiiiiiiiiiii
aaaa çok hoş olmuş.tam el emeği :)kızlar sonunda yükleye bildim bakalım bu kime gidecek acaba
Eki Görüntüle 1717029 Eki Görüntüle 1717028 Eki Görüntüle 1717030
nazımmmm benim artık sabırlı ol bak bu hafta veya haftaya elinde olacak
Yok yk bana geliceklerrrrben hediyelerimi yolladım.büyük ihtimal öğleden sonra eline geçer kurbancığımın.inşallah beğenir ya
bakalım kime gidecek bu el emeğiaaaa çok hoş olmuş.tam el emeği :)
nazım benimmmevet uzun süre dayandım, biraz daha bekleyebilirim sanırım
günaydın kızlaarrr şüphelilerim hediyelerini gönderecekleri tarihleri itiraf etmişler, acaba benim hediyeler ne zaman gelecek kurbanım kim, merakla bekliyorum
benim katil de kurban da yazmıyor bana
Benim katilim kim, nedir hiç bir fikrim yok yaa
Canım yarın sabah yolda inşallah
Mesaj attı sadece,Nerede yazmıyor kiii ?
Günaydın kızlarrrr hafta sonum çok kötü geçti şiddetli sırt ağrısı ile boğuştum ne oldu bilmiyorum ama dik duramıyorum ve sırtım çok şiddetli ağrıyordu resmen kafayı yedim hafta sonu bu sabahta işe ben değil ruhum geldi ne oldu bilmiyorum çok kötüyüm siz neler yapıyorsunuz ? Benim kargomda çarşamba günü yola çıkıyor inşallah kurbancığım beğenir.
sen misin benim katilim, bak itiraf et hadi kızmayacam
Mesaj attı sadece,
bir kerecik mesajlaştık
ama kimdir bilmiyorum ipucu vermedi hiç
Yaaaani olabilirim de olmayabilirim deee
nazımm bu ne ya herkescikler senle dalga geçiyoduygularımla mı oynuyorsun