anladım canım bizleri unutma
vala sabah baya canım sıkkındı kızım rahatsızdı sabah 4 te bulantısına uyandım bi kalktım ki yatağı batmış göl olmuş oturduk baya beraber her istifra ettikçe ağlıdı korktu yavrum doktora götürdüm çok şükür bişey yok sadece üşütmüş bizim burda salgın vardı ona mı yakalndı diye korkmuştum ama çok şükür bişey yok bi kaç güne geçer dedi doktor
sağol canım hemde ne zor iim gidiyo resmenArtık dua edeceğiz yolla bir şey olmasın diye :)
Geçmiş olsun canım. Bir anne için çok zor, çocuğun evde hasta iken çalışmak.
sağol kuzum aynen ediyorum birde azcık bişey yese hemen ilaç vericem ama yok yemiyoÇok geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım. Salgın varsa yine iyi takip et canım ne olur ne olmaz.
aynen canım hava değişiminden kaynaklı hep bunlarvalla dikkat edelim kızlar yine hastalıklar başladı
Benim 2 oturum olcagı icin kosturmaca olucak tatil diyemicemTelefon da almıyorlar sınava, yolları da bilmiyorum al sana macera
sağol canım hemde ne zor iim gidiyo resmen
yaptım ama hiç içmedi zorlamakta istemedim
sağol kuzum aynen ediyorum birde azcık bişey yese hemen ilaç vericem ama yok yemiyo
aynen canım hava değişiminden kaynaklı hep bunlar
amin canım tş.ederimayyy benimde sınavım var haftasonu pufffben de yolları hiç bilmiyorum hangi okullarda gireceksin cnm
nasıl gidecem bilmem
Çok geçmiş olsun kuzum yaa Allah şifa versin
dışarı çıkıp geldim bu nasıl soğuk üstümüze battaniye atıp çıkalım artık gerçekten kar havası istanbulda
kaloriferler yanıyo ama sanki yanmıyormuş gibi ev buz ya anlamadımValla çok fenaKendime gelemiyorum bugün. Soğuk aldı başını gitti
kaloriferler yanıyo ama sanki yanmıyormuş gibi ev buz ya anlamadım
bide neskafemi yada latte mi yaparım açarım bi film ohh miss misssEvde misiiiin? Ben evde olacağım varya yorganın altında mis gibi ohh
hoşgeldin abla iyi diyelim iyi olalım ablam yaSelam fıstıklar..N'apıyonuz?
Hiç öyle olmuyo kuzum ya..Evde iş bitmiyo..bide neskafemi yada latte mi yaparım açarım bi film ohh miss misss
İyi ol kuzum, hepimiz iyi olalım..Ben kurbancığıma güzel şeyler aldım, el emeğim, çikolatam ve mektubum kaldı..Sizler neler yaptınız anlatın bakemhoşgeldin abla iyi diyelim iyi olalım ablam ya
Yok eşim değil erkek arkadaşımla aynı işi yapıyoruzSizdemi eşininzle aynı işi yapıyorsunuz :)
neler yapalım biz iş iş iş çalışıyozİyi ol kuzum, hepimiz iyi olalım..Ben kurbancığıma güzel şeyler aldım, el emeğim, çikolatam ve mektubum kaldı..Sizler neler yaptınız anlatın bakem
bursadayım ben canım buralarda giricem ama hiç bilmiyorum okullarıayyy benimde sınavım var haftasonu pufffben de yolları hiç bilmiyorum hangi okullarda gireceksin cnm
nasıl gidecem bilmem
Çok geçmiş olsun kuzum yaa Allah şifa versin
bide neskafemi yada latte mi yaparım açarım bi film ohh miss misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?