• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

@__ATALANTE avukatlar boyle mi gercekten hacze gidip taahhüt imzalatınca gurur mu duyuyolar:KK43:
artık borcu tahsil edebilmek gerçekten zor olduğu için taahhüt alabilmek önemli bişey
gerçekten zor durumda olanları tenzih ederim ama borç yapıp hiç umursamayıp icra takibi açılsa bile ciddiye alıp orta yol bulmaya çalışmayan çok insan var

artık borcu tahsil edebilmek gerçekten zor olduğu için taahhüt alabilmek önemli bişey
gerçekten zor durumda olanları tenzih ederim ama borç yapıp hiç umursamayıp icra takibi açılsa bile ciddiye alıp orta yol bulmaya çalışmayan çok insan var

Yani bide taahhüt sözdür. Şu tarihte şukadar ödücem der onu imzalar baskıda yapmayız.. Sadcece mantıklı açıklamalar yaparak ikna etmeye çalışırız.. HAlbuki ödemese taahhüt vermeze 1-2 sene sonra faizli ve borcun iki kat fazlasını ödemek zorunda kalacaktır..

Günaydin herkese...
Rabbime Sukurler olsun babannem yogun bakimdan cikti ama daha hastanede durmamiz gerekiyormus. Yasi geregi gozetim altinda yani...[/QUOT
Günaydin herkese...
Rabbime Sukurler olsun babannem yogun bakimdan cikti ama daha hastanede durmamiz gerekiyormus. Yasi geregi gozetim altinda yani...
İnş en kısa zamanda taburcuda olursunuz allahım acil şıfalar versin

Bende sobada patatesi çok severim ama artık kimsede yok ki soba :KK43: Sadece kayınvalidemgilde var onlardada yemegi ben istemiyorum gıcık karıı :KK62:

Oooo Süpermiş seninkideee :)

Bak bizimkide şöylee..

Ben : Hayatım naptın bakım bugün?
Eşim : Hacize gittim aşkım. Aaa biliyomusun Avukat Ahmette aynı borçluya hacize gitmişş ama taahhütü senin kocan aldııı gurur duy benimlee.. Haa bide şu geçen anlattıgım boşanma davası vardıyaa telefon kayıtları geldii o kadar kızın arkasından attık ya seninle. Kız haklıymış inanabiliyormusun.. Nasıl anlamadık biz.. Haa aşkım şu hacize çıktıgım taksici varya bugün onunla hacize gitmedim diye tavıra girdi karı gibi.. Birdaha hiç çıkarmıcam onu.. Aşkım sizin ofisin müzekkereleri icra dairesinde kalmış ben aldım cantama koydum haberin olsun alırsın ordan.. Haa aşkım aşkım anlatmayı unuttum ..............................
(1 saat sonra.. Yemek yeniyor bulaşık makineye konuyor ve çerezler hazırlanıyor..)

Ve Eşim hala devam ediyor... Aşkım Fernando ' ya boş yere kırmızı kart gösterdi hakem... Nani ' de iyi oynayamadı bu maç.......................... eee sen naptın bugünn??

Ve sıra bana gelir;

Ben : Hiççç aynı işler haciz icra müvekkil duruşmalar ve kitaplarım... :) Başka bişey yapmadım aşkım.. Yoruldum..

İşte bizimkide böyleee :KK70:

Not : Eşimle aynı işi yapıyoruz ama işi hiç bilmiyormuşum gibi en ince ayrıntısına kadar anlatır :KK70:
Aynı işi yapmak çok güzel ya,
Konuşacak çok şey oluyor ve gülecek :)

Back