2016 yılbaşı çekilişi

Herkes cuma diyorr ama ben c.tesi de çalışıyorum ya cuma'nın tatil heyecanını yaşayamıyorum
bir de yarın açıköğretim sınavları da var,
ne demeye 2. üniversite okuyorum onu da bilmiyorum

okumak kadar güzel birşey varmı canım..kafan alıyorsa bence doğru yoldasın.cehelat gibi kötü birşey yok.insana herşeyi yaptırabiliyor...

ben de bakıp bakıp bazen gülüyorum
bazen kızıyorum kadınlarımıza,kızlarımıza. erkeklerin kölesi haline getirdikleri için kendilerini.
ama mutlaka şükrediyorum ..
Evet ya halimize şükrederken bende kadinlarimiZa kızıyorum kendinlerini bu kadar ezdirdikleri icin.

kızlar naparsınız :)
Napalim Can'ım gezmelwrdeyim ben issiZ. Güçsüz olunca anca geziyorum:) sen napiyosun bebis nasil?

okumak kadar güzel birşey varmı canım..kafan alıyorsa bence doğru yoldasın.cehelat gibi kötü birşey yok.insana herşeyi yaptırabiliyor...
Doğru valla
Şu olayı sevmiyorum ama ; telefonsuz girilmiyor
E ben de yolları bilmiyorum ordan oraya giderken stres içinde kalıyorum
Telefonum olsa googlemaps den bakıcam

Günaydin herkese...
Rabbime Sukurler olsun babannem yogun bakimdan cikti ama daha hastanede durmamiz gerekiyormus. Yasi geregi gozetim altinda yani...

Canım Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda hastaneden çıkar inşallah.

Herkes cuma diyorr ama ben c.tesi de çalışıyorum ya cuma'nın tatil heyecanını yaşayamıyorum
bir de yarın açıköğretim sınavları da var,
ne demeye 2. üniversite okuyorum onu da bilmiyorum

Bende cumartesi çalışıyorum öğlene kadar.
Ama yarın ki aöf sınavına gireceğim için yarın benim için tatil gibi

Evet ya halimize şükrederken bende kadinlarimiZa kızıyorum kendinlerini bu kadar ezdirdikleri icin.

Napalim Can'ım gezmelwrdeyim ben issiZ. Güçsüz olunca anca geziyorum:) sen napiyosun bebis nasil?
Toplum tarafından böyle yetiştiriliyoruz ne yapalım yapıcak bir şey yok

Canım Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda hastaneden çıkar inşallah.

Bende cumartesi çalışıyorum öğlene kadar.
Ama yarın ki aöf sınavına gireceğim için yarın benim için tatil gibi
Benim 2 oturum olcagı icin kosturmaca olucak tatil diyemicem Telefon da almıyorlar sınava, yolları da bilmiyorum al sana macera

Benim 2 oturum olcagı icin kosturmaca olucak tatil diyemicem Telefon da almıyorlar sınava, yolları da bilmiyorum al sana macera

Öğleden sonrada var benim.

Ay evet telefonsuz giriliyordu değil mi, unutuyorum yeni sistemi. Eskiden böyle bir saçmalık yoktu.
Her ihtimale karşı google street wiew den okula gidişlere baktım. Yolumu kolayça bulabilirim artık.
Kaybolmam ama geç kalırım diye bakıyorum

Saçmalık evet yaa ben telefonsuz gergin hissediyorum kendimi
Yollara baktım ben de ama
Bir şey olur molur ulaşabileceğim bir araç olmucak yanımda
Arabayla gitmeye kalksan yollar o kadar kalabalık oluyor ki mecbur toplu taşıma, hatta otobüs de değil metro ile gitmek gerek

şimdi işyerime geldim canım malum bugunde cuma nasılsın?
anladım canım bizleri unutma
vala sabah baya canım sıkkındı kızım rahatsızdı sabah 4 te bulantısına uyandım bi kalktım ki yatağı batmış göl olmuş oturduk baya beraber her istifra ettikçe ağlıdı korktu yavrum doktora götürdüm çok şükür bişey yok sadece üşütmüş bizim burda salgın vardı ona mı yakalndı diye korkmuştum ama çok şükür bişey yok bi kaç güne geçer dedi doktor

Canim benim katil aday adayım gecmis olsun minnosuma ya sen izinli misin barı bugun

Çok geçmiş olsun

Artık dua edeceğiz yolla bir şey olmasın diye :)

çok sağol kuzum yok değilim bakan ablaya bıraktım kızı eğer kötü olursa haber etcek artık o zaman izin alırım

Geçmiş olsun canım. Bir anne için çok zor, çocuğun evde hasta iken çalışmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…