- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
hmmm hadi bakalım umarım yanılıp üzülmezsin hatta ve hatta katilciğin de morali bozulmasın benden şüphelenmiyo diye
Hislerime güveniyorum diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm hadi bakalım umarım yanılıp üzülmezsin hatta ve hatta katilciğin de morali bozulmasın benden şüphelenmiyo diye
Hislerime güveniyorum diyelim
ben katilim olarak başkasından şüpheleniyomkız sein katlin benimm
Hımm..Üzülmesin canım..Kopya versin o zamanhmmm hadi bakalım umarım yanılıp üzülmezsin hatta ve hatta katilciğin de morali bozulmasın benden şüphelenmiyo diye
Hımm..Yoksa????Benim ki de benden şüphelenmiyor
hyr benim şüphelendiğim başkasıben katilim olarak başkasından şüpheleniyom
yoksa sen de benden mi şüpheleniyon katilin olaraktan
kimhyr benim şüphelendiğim başkası
Hımm..Yoksa????
söylemem o kendini biliyor :d
azcık ipucu verseniz şüphelencek bak Cevrimhici ne ablamız haklı
ahahaha gerçekten çok ayırt edici bi ipucuİpucu vereyim hemen. Kendisiii kitap okumayı seviyor Herkes bu ipucunu verdi madem ben de öyle yapayım
seni seni zaten senden şüphelenmiştim ben :)İpucu vereyim hemen. Kendisiii kitap okumayı seviyor Herkes bu ipucunu verdi madem ben de öyle yapayım
Lennnn...delirtmeyin beni..Hani çocuğa topu uzatırlar , anne hoop der babaya atar, baba hoppp al çoccuğum deyip anneye...Aha öyle oldum şu an..Yok mu len bu durumun smiliBilemiyorum
Aaaa hemen buluruz şimdi..Kimse sevmiyor çünkü okumayıİpucu vereyim hemen. Kendisiii kitap okumayı seviyor Herkes bu ipucunu verdi madem ben de öyle yapayım
Aklın bendeyse, yanındakine selam söyleherkese merhabalar kızlaarrr bendenizin dünden beri bir regl ağrısı var ki sormayın, iğne oldum ilaç içtim hala yatak modundayım ama işlerim var diye kalktım biraz bugün de çok giremezsem kusura bakmayın, aklım fikrim sizlerle, öpüyorum hepinizi
Aklın bendeyse, yanındakine selam söyle