- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
Cuma yoğunluğu var. Benim de yemek vaktim. Hızlıca yemeğimi yiyip hediye almaya gideceğim
Herhalde hepimizin yemek vakti. Afiyetler olsun
Size de afiyet olsuunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma yoğunluğu var. Benim de yemek vaktim. Hızlıca yemeğimi yiyip hediye almaya gideceğim
Herhalde hepimizin yemek vakti. Afiyetler olsun
Aynı işi yapmak çok güzel ya,
Konuşacak çok şey oluyor ve gülecek :)
Herkes cuma diyorr ama ben c.tesi de çalışıyorum ya cuma'nın tatil heyecanını yaşayamıyorum
bir de yarın açıköğretim sınavları da var,
ne demeye 2. üniversite okuyorum onu da bilmiyorum
Evet ya halimize şükrederken bende kadinlarimiZa kızıyorum kendinlerini bu kadar ezdirdikleri icin.ben de bakıp bakıp bazen gülüyorum
bazen kızıyorum kadınlarımıza,kızlarımıza. erkeklerin kölesi haline getirdikleri için kendilerini.
ama mutlaka şükrediyorum ..
Napalim Can'ım gezmelwrdeyim ben issiZ. Güçsüz olunca anca geziyorum:) sen napiyosun bebis nasil?kızlar naparsınız :)
Üstüne bir şey al direkt hasta olmalık hava
Yok ya sıkıcı olmuyorBazende çook sıkıcı oluyor :)
Doğru vallaokumak kadar güzel birşey varmı canım..kafan alıyorsa bence doğru yoldasın.cehelat gibi kötü birşey yok.insana herşeyi yaptırabiliyor...
Günaydin herkese...
Rabbime Sukurler olsun babannem yogun bakimdan cikti ama daha hastanede durmamiz gerekiyormus. Yasi geregi gozetim altinda yani...
Herkes cuma diyorr ama ben c.tesi de çalışıyorum ya cuma'nın tatil heyecanını yaşayamıyorum
bir de yarın açıköğretim sınavları da var,
ne demeye 2. üniversite okuyorum onu da bilmiyorum
Toplum tarafından böyle yetiştiriliyoruz ne yapalım yapıcak bir şey yokEvet ya halimize şükrederken bende kadinlarimiZa kızıyorum kendinlerini bu kadar ezdirdikleri icin.
Napalim Can'ım gezmelwrdeyim ben issiZ. Güçsüz olunca anca geziyorum:) sen napiyosun bebis nasil?
Benim 2 oturum olcagı icin kosturmaca olucak tatil diyemicem Telefon da almıyorlar sınava, yolları da bilmiyorum al sana maceraCanım Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda hastaneden çıkar inşallah.
Bende cumartesi çalışıyorum öğlene kadar.
Ama yarın ki aöf sınavına gireceğim için yarın benim için tatil gibi
Benim 2 oturum olcagı icin kosturmaca olucak tatil diyemicem Telefon da almıyorlar sınava, yolları da bilmiyorum al sana macera
Saçmalık evet yaa ben telefonsuz gergin hissediyorum kendimiÖğleden sonrada var benim.
Ay evet telefonsuz giriliyordu değil mi, unutuyorum yeni sistemi. Eskiden böyle bir saçmalık yoktu.
Her ihtimale karşı google street wiew den okula gidişlere baktım. Yolumu kolayça bulabilirim artık.
Kaybolmam ama geç kalırım diye bakıyorum
anladım canım bizleri unutmaşimdi işyerime geldim canım malum bugunde cuma nasılsın?
Canim benim katil aday adayım gecmis olsun minnosuma ya sen izinli misin barı bugunanladım canım bizleri unutma
vala sabah baya canım sıkkındı kızım rahatsızdı sabah 4 te bulantısına uyandım bi kalktım ki yatağı batmış göl olmuş oturduk baya beraber her istifra ettikçe ağlıdı korktu yavrum doktora götürdüm çok şükür bişey yok sadece üşütmüş bizim burda salgın vardı ona mı yakalndı diye korkmuştum ama çok şükür bişey yok bi kaç güne geçer dedi doktor
çok sağol kuzum yok değilim bakan ablaya bıraktım kızı eğer kötü olursa haber etcek artık o zaman izin alırımCanim benim katil aday adayım gecmis olsun minnosuma ya sen izinli misin barı bugun
Kıyamam kuzuya insallah iyi olur ya canim benim cok geçmişler olsun:)çok sağol kuzum yok değilim bakan ablaya bıraktım kızı eğer kötü olursa haber etcek artık o zaman izin alırım
Çok geçmiş olsunanladım canım bizleri unutma
vala sabah baya canım sıkkındı kızım rahatsızdı sabah 4 te bulantısına uyandım bi kalktım ki yatağı batmış göl olmuş oturduk baya beraber her istifra ettikçe ağlıdı korktu yavrum doktora götürdüm çok şükür bişey yok sadece üşütmüş bizim burda salgın vardı ona mı yakalndı diye korkmuştum ama çok şükür bişey yok bi kaç güne geçer dedi doktor
inşallah canım çok teş.ederimKıyamam kuzuya insallah iyi olur ya canim benim cok geçmişler olsun:)
sağol canımÇok geçmiş olsun
Yok ya sıkıcı olmuyor
Benim 2 oturum olcagı icin kosturmaca olucak tatil diyemicem Telefon da almıyorlar sınava, yolları da bilmiyorum al sana macera
Saçmalık evet yaa ben telefonsuz gergin hissediyorum kendimi
Yollara baktım ben de ama
Bir şey olur molur ulaşabileceğim bir araç olmucak yanımda
Arabayla gitmeye kalksan yollar o kadar kalabalık oluyor ki mecbur toplu taşıma, hatta otobüs de değil metro ile gitmek gerek
çok sağol kuzum yok değilim bakan ablaya bıraktım kızı eğer kötü olursa haber etcek artık o zaman izin alırım