buçuk nedir kibir hasta olmaya bakar
Y yesil_zeytin_ unvan değişikliği sınavına girmişsin sende hangi kadroya geçtin nerdesin peki?buçuk nedir kibir hasta olmaya bakar
benim gibi lm ye gönül vermiş hatta konuşması değişmiş birini mi affetmicem?hiii döneksem galiba biraz benayıp etmişim özür dilerim beni affedebilecek misin
nerede olduğumu boşverY yesil_zeytin_ unvan değişikliği sınavına girmişsin sende hangi kadroya geçtin nerdesin peki?
bize de nie demek düşerkızlar yaa benim morel sifir sifir sifir
evet kuzum okudum mesajı çok thanksdımı önemli olan niyet8martta inşallah
mesaj attım sana. kapana takılan bişi oldumu yine sor.
sınav mayıs sonuna alındı. 5ay var yani
kızlar yaa benim morel sifir sifir sifir
benim gibi lm ye gönül vermiş hatta konuşması değişmiş birini mi affetmicem?
senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun bir olmadığının farkında mısın
accık ismail abinin genlerinden olsaydı bizde ne kadan güzel olurdu pisagor falan akrabamız olurdu çözerdik hep sorularınoldu kız
lm benim dünyaya bakış açım yaabıyıkların dökülsün inşallah erdal bakkal
accık ismail abinin genlerinden olsaydı bizde ne kadan güzel olurdu pisagor falan akrabamız olurdu çözerdik hep soruları
ayy merak ettim şimdinerede olduğumu boşverçok utanıyorum
bakanlığı ve ist yazmadığıma çok pişmanım
teknisyen/tekniker
sende mi brütüs yoksaayy merak ettim şimdi
bize de nie demek düşer
,noldu kız
lm benim dünyaya bakış açım yaabıyıkların dökülsün inşallah erdal bakkal
ismail abinin genleri muhabbetinde ben en çok halasına gülmüştüm yaa, zaten benim halamı da dağa kaldırmışlar dediydi
yok yahu ben kadıköye atandımsende mi brütüs yoksa
ani misafirse biraz idare edecek ozaman.,
akşama ani bir misaifr çıktı önemli olduğu için müsait değilim diyemedim ama evim karman çorman vede yapacak yemeğim yok ne yapacamki ben :S 5:30 da evde olurum misafirim 6:30-7 gibi gelecek yemekte de seçicidir biraz herşey yemez mesela tavuk :d
ben seni tanıdımyok yahu ben kadıköye atandımtek kişilikti kadrosu onada ben geçtim ilk tercihim
maalesef çıkamıyorum çünkü dün izinliydim pazarteside başka bir önemli mevzudan dolayı yrm gün izinliyim oyüzden bugün içinde ayıca izin isteyemedim :Sani misafirse biraz idare edecek ozaman.
1saat erken çık olmam mı
sen de yoksa şu sayfaya takılanlardanmısınben seni tanıdım
adının başharfi E
ben yazsaydım olacakmış orası 89 aldım ben
,
akşama ani bir misaifr çıktı önemli olduğu için müsait değilim diyemedim ama evim karman çorman vede yapacak yemeğim yok ne yapacamki ben :S 5:30 da evde olurum misafirim 6:30-7 gibi gelecek yemekte de seçicidir biraz herşey yemez mesela tavuk :d
ahahaha ben de bayılıyorum onaaa
ismail abinin genleri diye 1 bölümlük program yapmışlar ben yeni gördüm
nette var bi ara izlicem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?