• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

hiii döneksem galiba biraz ben o_O ayıp etmişim özür dilerim :110: beni affedebilecek misin :KK42:
benim gibi lm ye gönül vermiş hatta konuşması değişmiş birini mi affetmicem?
senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun bir olmadığının farkında mısın :KK53:

accık ismail abinin genlerinden olsaydı bizde ne kadan güzel olurdu pisagor falan akrabamız olurdu çözerdik hep soruları :KK45:

ismail abinin genleri muhabbetinde ben en çok halasına gülmüştüm yaa, zaten benim halamı da dağa kaldırmışlar dediydi :KK70::KK70::KK70:

bize de nie demek düşer:KK70:

noldu kız o_O

lm benim dünyaya bakış açım yaa :KK53: bıyıkların dökülsün inşallah erdal bakkal :KK70::KK70:
,
akşama ani bir misaifr çıktı önemli olduğu için müsait değilim diyemedim ama evim karman çorman vede yapacak yemeğim yok ne yapacamki ben :S 5:30 da evde olurum misafirim 6:30-7 gibi gelecek yemekte de seçicidir biraz herşey yemez mesela tavuk :d

ismail abinin genleri muhabbetinde ben en çok halasına gülmüştüm yaa, zaten benim halamı da dağa kaldırmışlar dediydi :KK70::KK70::KK70:

ahahaha ben de bayılıyorum onaaa
ismail abinin genleri diye 1 bölümlük program yapmışlar ben yeni gördüm
nette var bi ara izlicem onu :KK45:

,
akşama ani bir misaifr çıktı önemli olduğu için müsait değilim diyemedim ama evim karman çorman vede yapacak yemeğim yok ne yapacamki ben :S 5:30 da evde olurum misafirim 6:30-7 gibi gelecek yemekte de seçicidir biraz herşey yemez mesela tavuk :d
ani misafirse biraz idare edecek ozaman.
1saat erken çık olmam mı

ani misafirse biraz idare edecek ozaman.
1saat erken çık olmam mı
maalesef çıkamıyorum çünkü dün izinliydim pazarteside başka bir önemli mevzudan dolayı yrm gün izinliyim oyüzden bugün içinde ayıca izin isteyemedim :S

,

kuzum 1 saatte kimse senden mantı açmanı bekleyemez daha pratik şeyler yapman lazım. tavuk da yemişyorsa otursun sopa yesin :KK47:

ahahaha ben de bayılıyorum onaaa
ismail abinin genleri diye 1 bölümlük program yapmışlar ben yeni gördüm
nette var bi ara izlicem onu :KK45:

ben izledim onu özge mutlaka izle çok iyi yaa :KK70::KK70:

bide şimbillinin nurtenden izin almasına çok gülüyordum ben :KK70: nurten nolur ya söz veriyorum üstümü hiç kirletmeyecem bende gideyim nurten lutfen :KK70::KK70::KK70:

Back