• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

kızlaaar kurbanıma ulaşmış bile çok mutlu oldum beğenmesine :) gönderirken bile keşke daha fazlasını alabilseydim dedim <3 çok sevdim kendisini

selam kızlarr @__ATALANTE hepsi harika güle güle kullan canım @GezegeNKralicesi kesene bereket çok güzeller

Güle güle kullan hepsini @__ATALANTE

@GezegeNKralicesi cnm seninde cebine bereket çok güzel şeyler almışsın :KK28:

Çok güzellerdi baktımm
Güle güle kullan , katilciğin @GezegeNKralicesi de çok düşünceliymiş maşallah :)
Çok da erken gitmişş:KK53:

@__ATALANTE çok güzel hediyelerin güle güle kullan @GezegeNKralicesi canım seninde kesene bereket

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

@__ATALANTE güle güle kullan çok güzeller. @GezegeNKralicesi seninde ellerine sağlık hepsi birbirinden şık ve güzeller çok beğendim hepsini.kesene bereket

herkese çokk teşekkürlerr :)

herkese merhabalar kızlaarr :KK3: sabahtan ananemler vardı giremedim buraya. şimdi geldim hemen tüm geçmişi okudum :KK48:

@__ATALANTE hediyelerini güle güle kullan canım hepsi çok güzeller :KK68: hediyelerin bir grubunu ben de kurbanıma alacaktım, pişti olacaksınız kurbancıkla :KK45: @GezegeNKralicesi senin de kesene bereket, çok düşünceli çok özenli hediyeler almışsın :KK37:

acaba benim katilim ne zaman gönderecek hediyelerimi, ne zaman öğreneceğim kendisinin kim olduğunu :110:

annem de alıştı buraya, şunu da koyalım hediyelerin arasına bunu da koyalım deyip duruyor :KK70:
hahahahaa geçen senelerde benim koca öyleydi işte kadınalr kolye sever küpe sever alsana bilmem ne bilmem ne bu sene ondan gizli yapıyorum yaw ne sıkıntılı oluyor böylede nurdanım ya en azından kocan yardımcı oluyor dimi hangi akla hizmet gizli yapıyon işte böyle zorlanırsın :D :D :D

hahahahaa geçen senelerde benim koca öyleydi işte kadınalr kolye sever küpe sever alsana bilmem ne bilmem ne bu sene ondan gizli yapıyorum yaw ne sıkıntılı oluyor böylede nurdanım ya en azından kocan yardımcı oluyor dimi hangi akla hizmet gizli yapıyon işte böyle zorlanırsın :KK70: :KK70: :KK70:

ben de şimdiye kadar hep annemlerden gizliyordum bu sene söyledim ona böyle daha rahatmış :KK53:
aman diyim ümranım yakalanma bari, bu sene böyle olayları çok yaşadık malum :KK48:

Back