• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

,
akşama ani bir misaifr çıktı önemli olduğu için müsait değilim diyemedim ama evim karman çorman vede yapacak yemeğim yok ne yapacamki ben :S 5:30 da evde olurum misafirim 6:30-7 gibi gelecek yemekte de seçicidir biraz herşey yemez mesela tavuk :d
krema al hazır . kremalı tavuk yap köri de katarsın. yarım saatte pişiyo

kuzum 1 saatte kimse senden mantı açmanı bekleyemez daha pratik şeyler yapman lazım. tavuk da yemişyorsa otursun sopa yesin :KK47:

ben izledim onu özge mutlaka izle çok iyi yaa :KK70::KK70:

bide şimbillinin nurtenden izin almasına çok gülüyordum ben :KK70: nurten nolur ya söz veriyorum üstümü hiç kirletmeyecem bende gideyim nurten lutfen :KK70::KK70::KK70:

aaahh ahh özlemim depreşti, kafaları çok iyi ben bayılıyom absürd komediye, kitaplarda da çok seviyorum zaten o yüzden Alper Canıgüz Murat Menteş hayranıyım
okumadıysan bu yazarları oku nurdanım lm kafası hepsi

aaahh ahh özlemim depreşti, kafaları çok iyi ben bayılıyom absürd komediye, kitaplarda da çok seviyorum zaten o yüzden Alper Canıgüz Murat Menteş hayranıyım
okumadıysan bu yazarları oku nurdanım lm kafası hepsi

burak aksak ın yaptığı her filmde de lm tadı var, bana masal anlatmayı 4 kere izledim şimdiye kadar :KK45:

absürd komedi olarak emrah serbes in delidumanı okudum ben, biraz bayık geldi o_O ondan da cesaret edemedim bi daha. ön yargılı mı davranıyorum acaba :KK64:

burak aksak ın yaptığı her filmde de lm tadı var, bana masal anlatmayı 4 kere izledim şimdiye kadar :KK45:

absürd komedi olarak emrah serbes in delidumanı okudum ben, biraz bayık geldi o_O ondan da cesaret edemedim bi daha. ön yargılı mı davranıyorum acaba :KK64:

deliduman biraz uzatılmış konu olarak
sen murat menteş dublörün dilemmasını oku, karakter isimlerine kop öl :KK45:
alper canıgüz de oğullar ve rencide ruhları oku.. kalın da değil o hem onu beğenirsen serinin 2. kitabı cehennem çiçeğini okursun.. çok bilmiş bi ufaklığın ağzından yazılmış bi kitap

deliduman biraz uzatılmış konu olarak
sen murat menteş dublörün dilemmasını oku, karakter isimlerine kop öl :KK45:
alper canıgüz de oğullar ve rencide ruhları oku.. kalın da değil o hem onu beğenirsen serinin 2. kitabı cehennem çiçeğini okursun.. çok bilmiş bi ufaklığın ağzından yazılmış bi kitap

hemen kitapyurdu listeme ekledim bu kitapları :KK48: deliduman baydı biraz, ortada konu var desen konu yok, bi gezi olayları geçiyor ama konuyla hiç alakası yok falan. kitabı bitirdim ama resmen çatlayarak bitirdim :63:zevklerimiz benziyor seninle ondan bu dediğin kitapları alıp okuyacağım özgem :KK15:

hemen kitapyurdu listeme ekledim bu kitapları :KK48: deliduman baydı biraz, ortada konu var desen konu yok, bi gezi olayları geçiyor ama konuyla hiç alakası yok falan. kitabı bitirdim ama resmen çatlayarak bitirdim :63:zevklerimiz benziyor seninle ondan bu dediğin kitapları alıp okuyacağım özgem :KK15:
:KK19::KK19::KK19:

Kızlaar ben kurbanıma bu kitabı aldım ama beğenirmi bilemedim sora . Diğer kitaplar hep bilindik okumuştur belki düşüncesiyle soradan bunu gördüm okumadığını düşünerek bunu aldım beğenirmi bilemedim başka kitapmı alsam o_O

Buarada evet evet benim kurbanımda kitap okumayı sevenlerden :p Aslında bende severim kitap okumayı ama kendi tanıtımıma yazmamışım :KK70:

43796_B.jpg

ben olsam severdim :)

hahahahaa geçen senelerde benim koca öyleydi işte kadınalr kolye sever küpe sever alsana bilmem ne bilmem ne bu sene ondan gizli yapıyorum yaw ne sıkıntılı oluyor böylede nurdanım ya en azından kocan yardımcı oluyor dimi hangi akla hizmet gizli yapıyon işte böyle zorlanırsın :KK70: :KK70: :KK70:

ben de şimdiye kadar hep annemlerden gizliyordum bu sene söyledim ona böyle daha rahatmış :KK53:
aman diyim ümranım yakalanma bari, bu sene böyle olayları çok yaşadık malum :KK48:

Bende eşimden her sene saklıyordum bu sene söyledim :) Hatta gelen hediyelerimin resmini yolladım azıcık utansında bana hediye alsın diyeee :D :D :D

ben de şimdiye kadar hep annemlerden gizliyordum bu sene söyledim ona böyle daha rahatmış :KK53:
aman diyim ümranım yakalanma bari, bu sene böyle olayları çok yaşadık malum :KK48:
aynen nazım çok dikkaty ediyorum ama istediğim gibi rahat rahat alamıyorum yarın bi arkadaşıma 1 adet daha hediye aldırıcam dayanamadım azmış gibi geldi misal ben kendim almak isterdim ama olmadı ona aldırıcam :KK48: inşallah yakalanmam
Bende eşimden her sene saklıyordum bu sene söyledim :) Hatta gelen hediyelerimin resmini yolladım azıcık utansında bana hediye alsın diyeee :KK70: :KK70: :KK70:
ahhh kuzum ahh çok pişman oldum zaten keşke deseydim diye ama yok şimdi söylersem ters tepe bilir ama bişeyler çevirdiğimin farkında :D :D

kızlar bugünlük benden bu kadar 60 günlük orucumun 3.günü tamamlamama az kaldı bu yüzden gidip iftarlık bişeyler hazırlamam laızm (Eşimde bugün niyetli beraber açacağız) akşama görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar :KK68::KK68:

aynen nazım çok dikkaty ediyorum ama istediğim gibi rahat rahat alamıyorum yarın bi arkadaşıma 1 adet daha hediye aldırıcam dayanamadım azmış gibi geldi misal ben kendim almak isterdim ama olmadı ona aldırıcam :KK48: inşallah yakalanmam
ahhh kuzum ahh çok pişman oldum zaten keşke deseydim diye ama yok şimdi söylersem ters tepe bilir ama bişeyler çevirdiğimin farkında :KK70: :KK70:

kötü bişey yapmıyosun ya canım, alt tarafı kız kıza hediyeleşiyoruz işte :KK48::KK48:

Selamlar :)

asivemai asivemai Allah kabul etsin canım:)

Kızlar sevgililerinizin/nisanlilarinizin/eslerinizin haberi yok mu cekilisten? Aaa bu erkekler niye kizarlar ki hediyelesmemize? Hmm şundan mi acaba kendileri hediye almıyor kıskanıyorlar :)
Ben çatlarim anlatmazsam akşam olunca basının etini yiyorum herşeyi incik cincik anlata anlata :)

Back