Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kafamda 2 menu var
1.çorba balık salata
2. corba et sote pilav
biz face de arkadaşız bide yeni düğün oldu hattasen de yoksa şu sayfaya takılanlardanmısın seninki neydi hangisisin sen
krema al hazır . kremalı tavuk yap köri de katarsın. yarım saatte pişiyo,
akşama ani bir misaifr çıktı önemli olduğu için müsait değilim diyemedim ama evim karman çorman vede yapacak yemeğim yok ne yapacamki ben :S 5:30 da evde olurum misafirim 6:30-7 gibi gelecek yemekte de seçicidir biraz herşey yemez mesela tavuk :d
kuzum 1 saatte kimse senden mantı açmanı bekleyemez daha pratik şeyler yapman lazım. tavuk da yemişyorsa otursun sopa yesin
ben izledim onu özge mutlaka izle çok iyi yaa
bide şimbillinin nurtenden izin almasına çok gülüyordum ben nurten nolur ya söz veriyorum üstümü hiç kirletmeyecem bende gideyim nurten lutfen
kırmızılımısın sen bende başka arkadaşlarda varda :dbiz face de arkadaşız bide yeni düğün oldu hatta
davullu gelin
aaahh ahh özlemim depreşti, kafaları çok iyi ben bayılıyom absürd komediye, kitaplarda da çok seviyorum zaten o yüzden Alper Canıgüz Murat Menteş hayranıyım
okumadıysan bu yazarları oku nurdanım lm kafası hepsi
kırmızılımısın sen bende başka arkadaşlarda varda :d
burak aksak ın yaptığı her filmde de lm tadı var, bana masal anlatmayı 4 kere izledim şimdiye kadar
absürd komedi olarak emrah serbes in delidumanı okudum ben, biraz bayık geldi ondan da cesaret edemedim bi daha. ön yargılı mı davranıyorum acaba
hadi bakalım inşaallah
yes bildin ay çok sevindim.buradan da tanıştığımıza.istanbula gelirsem de görüşüz inşallah
deliduman biraz uzatılmış konu olarak
sen murat menteş dublörün dilemmasını oku, karakter isimlerine kop öl
alper canıgüz de oğullar ve rencide ruhları oku.. kalın da değil o hem onu beğenirsen serinin 2. kitabı cehennem çiçeğini okursun.. çok bilmiş bi ufaklığın ağzından yazılmış bi kitap
hemen kitapyurdu listeme ekledim bu kitapları deliduman baydı biraz, ortada konu var desen konu yok, bi gezi olayları geçiyor ama konuyla hiç alakası yok falan. kitabı bitirdim ama resmen çatlayarak bitirdim zevklerimiz benziyor seninle ondan bu dediğin kitapları alıp okuyacağım özgem
Kızlaar ben kurbanıma bu kitabı aldım ama beğenirmi bilemedim sora . Diğer kitaplar hep bilindik okumuştur belki düşüncesiyle soradan bunu gördüm okumadığını düşünerek bunu aldım beğenirmi bilemedim başka kitapmı alsam
Buarada evet evet benim kurbanımda kitap okumayı sevenlerden Aslında bende severim kitap okumayı ama kendi tanıtımıma yazmamışım
hahahahaa geçen senelerde benim koca öyleydi işte kadınalr kolye sever küpe sever alsana bilmem ne bilmem ne bu sene ondan gizli yapıyorum yaw ne sıkıntılı oluyor böylede nurdanım ya en azından kocan yardımcı oluyor dimi hangi akla hizmet gizli yapıyon işte böyle zorlanırsın
ben de şimdiye kadar hep annemlerden gizliyordum bu sene söyledim ona böyle daha rahatmış
aman diyim ümranım yakalanma bari, bu sene böyle olayları çok yaşadık malum
Bende eşimden her sene saklıyordum bu sene söyledim :) Hatta gelen hediyelerimin resmini yolladım azıcık utansında bana hediye alsın diyeee
belki snadır belkim başka kubanadırben olsam severdim :)
aynen nazım çok dikkaty ediyorum ama istediğim gibi rahat rahat alamıyorum yarın bi arkadaşıma 1 adet daha hediye aldırıcam dayanamadım azmış gibi geldi misal ben kendim almak isterdim ama olmadı ona aldırıcam inşallah yakalanmamben de şimdiye kadar hep annemlerden gizliyordum bu sene söyledim ona böyle daha rahatmış
aman diyim ümranım yakalanma bari, bu sene böyle olayları çok yaşadık malum
ahhh kuzum ahh çok pişman oldum zaten keşke deseydim diye ama yok şimdi söylersem ters tepe bilir ama bişeyler çevirdiğimin farkındaBende eşimden her sene saklıyordum bu sene söyledim :) Hatta gelen hediyelerimin resmini yolladım azıcık utansında bana hediye alsın diyeee
aynen nazım çok dikkaty ediyorum ama istediğim gibi rahat rahat alamıyorum yarın bi arkadaşıma 1 adet daha hediye aldırıcam dayanamadım azmış gibi geldi misal ben kendim almak isterdim ama olmadı ona aldırıcam inşallah yakalanmam
ahhh kuzum ahh çok pişman oldum zaten keşke deseydim diye ama yok şimdi söylersem ters tepe bilir ama bişeyler çevirdiğimin farkında