- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
asmuummmmmm rakip konulara gitmişiz, gizli gizli çekişiyormuşuz meğer ayrı gayrı olmasın ama kadınlar gününde birleşelim hep birlikte olma mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzum. komşu topik olduk. takip ediyoruz biz siziasmuummmmmm rakip konulara gitmişiz, gizli gizli çekişiyormuşuz meğer ayrı gayrı olmasın ama kadınlar gününde birleşelim hep birlikte olma mı
yok kuzum. komşu topik olduk. takip ediyoruz biz sizi
olur birleşelim. kpss hazırlanıyormuşsun. kolaylık versin rabbim.
ben taşındım ada dan. dar gelmesin artık oralar sana
sana atayım özelden tavsiyelerimi.anaaa ne zaman gittin kız, nereye gittin, nasıl gittin, neden gittiinn
evet asmum hazırlanıyorum, yani hazırlanacam inşallah bi düzene girip şuan yarım yamalak hazırlanıyorum sende eski kpss kurtlarındansın yardımcı olmak istersen bekleriz
ben seni buraya çağırmıştımyok kuzum. komşu topik olduk. takip ediyoruz biz sizi
olur birleşelim. kpss hazırlanıyormuşsun. kolaylık versin rabbim.
ben taşındım ada dan. dar gelmesin artık oralar sana
sana atayım özelden tavsiyelerimi.
unvan değişikliği sınavına girdim. orada kadro yoktu
yok çağırmadın ki bitek burcu çağırdı beni ozamanda diğer topiğe tamam demiştimben seni buraya çağırmıştım
aynen büyük adam oldum.. mesaj attım sana.vuuu afilli oldum artık diyosun yani ünvanlar falan
at kuzum at sen tavsiyeleri, haftasonu tüm hazırlıklarımı yapıp pazartesi başlayacam artık, benim de bi ünvanım olsun
yok çağırmadın ki bitek burcu çağırdı beni ozamanda diğer topiğe tamam demiştim
aynen büyük adam oldum.. mesaj attım sana.
özellikle çoğrafyaya dediğime bak. 20 soruda 18 diyorum
@solitarywoman @gevezek @EfervesaN @asmunikal siz de gelsenize kuzular
bebekli hatunlara söylemiyom onlar yoğundur
gözlerim yaşardı dayanamayacağım ağlayacağımcoğrafyam fena değildi benim lisedeyken eğer hatırlarsam belki 20de 20 oluır
ihtiyaç yayınlarının konu anlatımları var, dediğin videolara da bakacam, bide evveliyatın çözümlü soru bankalarını aldım. çok azimliyim çok
ben de istiyom berfo kpss taktiği ya bana da söleseneyok çağırmadın ki bitek burcu çağırdı beni ozamanda diğer topiğe tamam demiştim
aynen büyük adam oldum.. mesaj attım sana.
özellikle çoğrafyaya dediğime bak. 20 soruda 18 diyorum
gözlerim yaşardı dayanamayacağım ağlayacağım
düzenli çalıştıktan sonra olmayacak şey yoktur. rabbim inşallah en kısa sürede sanada emek verenlerede nasip eder
ben de istiyom berfo kpss taktiği ya bana da sölesene
_asmunikal_ ım benahan da kanıt
gel anam gel yamacıma. az çekmedim walla bende. sen bana dua etmiştin. bende sana edeyim ALLAH razı olsun. ömrüm boyunca unutmam wallaben de istiyom berfo kpss taktiği ya bana da sölesene
anaaa hakkaten farkında bile değilim bi de kuzu demişim tanımadığım birine_asmunikal_ ım ben
herkes onu etiketliyor ben diye aktif bir üye bide benden ne istiyorlardır diyodur
ama biz senlen kpss gardaşı olcaktık neden bana kazana düştün diyonamin canım inşallah amin
sana yok, sen kazana düştün
ama biz senlen kpss gardaşı olcaktık neden bana kazana düştün diyon
dımı önemli olan niyet 8martta inşallahanaaa hakkaten farkında bile değilim bi de kuzu demişim tanımadığım birine
olsun niyetine girmişim en azından
dımı önemli olan niyet 8martta inşallah
mesaj attım sana. kapana takılan bişi oldumu yine sor.
sınav mayıs sonuna alındı. 5ay var yani
buçuk nedir ki bir hasta olmaya bakaröyle deme, daha 5.5 ay var