• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

asmuummmmmm :KK60::KK60: rakip konulara gitmişiz, gizli gizli çekişiyormuşuz meğer :KK45: ayrı gayrı olmasın ama kadınlar gününde birleşelim hep birlikte olma mı :KK19:
yok kuzum. komşu topik olduk. takip ediyoruz biz sizi :D
olur birleşelim. kpss hazırlanıyormuşsun. kolaylık versin rabbim.
ben taşındım ada dan. dar gelmesin artık oralar sana:D

yok kuzum. komşu topik olduk. takip ediyoruz biz sizi :KK70:
olur birleşelim. kpss hazırlanıyormuşsun. kolaylık versin rabbim.
ben taşındım ada dan. dar gelmesin artık oralar sana:KK70:

anaaa ne zaman gittin kız, nereye gittin, nasıl gittin, neden gittiinn :mad::mad::mad:

evet asmum hazırlanıyorum, yani hazırlanacam inşallah bi düzene girip şuan yarım yamalak hazırlanıyorum :KK45: sende eski kpss kurtlarındansın yardımcı olmak istersen bekleriz :KK45:

anaaa ne zaman gittin kız, nereye gittin, nasıl gittin, neden gittiinn :mad::mad::mad:

evet asmum hazırlanıyorum, yani hazırlanacam inşallah bi düzene girip şuan yarım yamalak hazırlanıyorum :KK45: sende eski kpss kurtlarındansın yardımcı olmak istersen bekleriz :KK45:
sana atayım özelden tavsiyelerimi.
unvan değişikliği sınavına girdim. orada kadro yoktu :KK53:

sana atayım özelden tavsiyelerimi.
unvan değişikliği sınavına girdim. orada kadro yoktu :KK53:

vuuu afilli oldum artık diyosun yani ünvanlar falan :KK53:

at kuzum at sen tavsiyeleri, haftasonu tüm hazırlıklarımı yapıp pazartesi başlayacam artık, benim de bi ünvanım olsun :KK47:

ben seni buraya çağırmıştım :KK62::KK62::KK62:
yok çağırmadın ki o_Oo_O bitek burcu çağırdı beni ozamanda diğer topiğe tamam demiştim

vuuu afilli oldum artık diyosun yani ünvanlar falan :KK53:

at kuzum at sen tavsiyeleri, haftasonu tüm hazırlıklarımı yapıp pazartesi başlayacam artık, benim de bi ünvanım olsun :KK47:
aynen büyük adam oldum.. mesaj attım sana.
özellikle çoğrafyaya dediğime bak. 20 soruda 18 diyorum :D

yok çağırmadın ki o_Oo_O bitek burcu çağırdı beni ozamanda diğer topiğe tamam demiştim

aynen büyük adam oldum.. mesaj attım sana.
özellikle çoğrafyaya dediğime bak. 20 soruda 18 diyorum :KK70:

coğrafyam fena değildi benim lisedeyken eğer hatırlarsam belki 20de 20 oluır :p

ihtiyaç yayınlarının konu anlatımları var, dediğin videolara da bakacam, bide evveliyatın çözümlü soru bankalarını aldım. çok azimliyim çok :KK45:

coğrafyam fena değildi benim lisedeyken eğer hatırlarsam belki 20de 20 oluır :p

ihtiyaç yayınlarının konu anlatımları var, dediğin videolara da bakacam, bide evveliyatın çözümlü soru bankalarını aldım. çok azimliyim çok :KK45:
gözlerim yaşardı dayanamayacağım ağlayacağım :KK61::KK61:
düzenli çalıştıktan sonra olmayacak şey yoktur. rabbim inşallah en kısa sürede sanada emek verenlerede nasip eder

anaaa hakkaten :KK57::KK57::KK57: farkında bile değilim bi de kuzu demişim tanımadığım birine :KK45:
olsun niyetine girmişim en azından :KK53:
dımı önemli olan niyet:D 8martta inşallah
mesaj attım sana. kapana takılan bişi oldumu yine sor.
sınav mayıs sonuna alındı. 5ay var yani

Back