hemen paylaş merak ettim hatta merak ederizzz
bencede hemen paylasım yapın bende merak ettimhemen paylaş merak ettim hatta merak ederizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen paylaş merak ettim hatta merak ederizzz
bencede hemen paylasım yapın bende merak ettimhemen paylaş merak ettim hatta merak ederizzz
şimdi ardım adres bilgileri aldılar.daha önce bana gelmişti.adrese gönderiyorlarhımmm anladım ptt kargo adrese teslım yapıyor demı ben daha once hıc ptt vermedım bılmıyorum
tesekkur ederım canımşimdi ardım adres bilgileri aldılar.daha önce bana gelmişti.adrese gönderiyorlar
hoşgeldin cnmKuzularım günaydınlar:) gecenin_resmi ellerine saglik ya bu paketleme ısını sanirim bende tekrardan yapmalıyım:)
günaydın kurban adayım nasılsın bakalımKuzularım günaydınlar:) gecenin_resmi ellerine saglik ya bu paketleme ısını sanirim bende tekrardan yapmalıyım:)
allah kolaylık versin canımasivemai iyiyim canım iş yoğun biraz
Hosbulduk canim nasılsın bugun?hoşgeldin cnm
Gunaydin askitom aday mı olduk sonunda:)günaydın kurban adayım nasılsın bakalım
Hosbulduk canim nasılsın bugun?
Gunaydin askitom aday mı olduk sonunda:)
Evet maalesef artık hediyelerimiz geliyo:)Ben de katılmak istiyorum çok mu geç kaldım
Heeyyy Hediyelerimi Merak edenlerrr :)
Hediye topiğine Davetlisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-yilbasi-cekilisi-hediye-topigi.883823/
Ayy havam batsın
kızlaaar kurbanıma ulaşmış bile çok mutlu oldum beğenmesine :) gönderirken bile keşke daha fazlasını alabilseydim dedim <3 çok sevdim kendisini
__ATALANTpost: 44003722 .!.:Heeyyy Hediyelerimi Merak edenlerrr :)
Çok güzellerdi baktımm__ATALANTpost: 44003722 .!.:Hediye topiğine Davetlisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-yilbasi-cekilisi-hediye-topigi.883823/
Ayy havam batsın
teşekkür ederim canım benimKuzularım günaydınlar:) gecenin_resmi ellerine saglik ya bu paketleme ısını sanirim bende tekrardan yapmalıyım:)
Hosbulduk canim nasılsın bugun?
Gunaydin askitom aday mı olduk sonunda:)