Küsesim geliyor sana :)))
kızlaaar kurbanıma ulaşmış bile çok mutlu oldum beğenmesine :) gönderirken bile keşke daha fazlasını alabilseydim dedim <3 çok sevdim kendisini
selam kızlarr @__ATALANTE hepsi harika güle güle kullan canım @GezegeNKralicesi kesene bereket çok güzeller
Güle güle kullan hepsini @__ATALANTE
@GezegeNKralicesi cnm seninde cebine bereket çok güzel şeyler almışsın
Çok güzellerdi baktımm
Güle güle kullan , katilciğin @GezegeNKralicesi de çok düşünceliymiş maşallah :)
Çok da erken gitmişş
@__ATALANTE güle güle kullan çok güzeller. @GezegeNKralicesi seninde ellerine sağlık hepsi birbirinden şık ve güzeller çok beğendim hepsini.kesene bereket
Hepsı cok guzel çok kıskandım bu arada ıyı ve saglıklı gunlerde kullan canımherkese çokk teşekkürlerr :)
Malesef çok gec kaldın canımAy ben bu basligi yeni gördüm gec mi kaldim seneye mi kaldi hediyelesmeyi de co severim halbuki((
Malesef çok gec kaldın canım
yapılacak canım 8 mart kadınalr günü çekilişicok uzuldum ya cok eglenceli görünüyor kadinlar gunu anneler gunu cekilisi falanda yapilsa ne iyi olur :)
Cok iyi ya ona kesinlikle katılcam canimyapılacak canım 8 mart kadınalr günü çekilişi
inşallah canımCok iyi ya ona kesinlikle katılcam canim
hahahahaa geçen senelerde benim koca öyleydi işte kadınalr kolye sever küpe sever alsana bilmem ne bilmem ne bu sene ondan gizli yapıyorum yaw ne sıkıntılı oluyor böylede nurdanım ya en azından kocan yardımcı oluyor dimi hangi akla hizmet gizli yapıyon işte böyle zorlanırsınannem de alıştı buraya, şunu da koyalım hediyelerin arasına bunu da koyalım deyip duruyor
hahahahaa geçen senelerde benim koca öyleydi işte kadınalr kolye sever küpe sever alsana bilmem ne bilmem ne bu sene ondan gizli yapıyorum yaw ne sıkıntılı oluyor böylede nurdanım ya en azından kocan yardımcı oluyor dimi hangi akla hizmet gizli yapıyon işte böyle zorlanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?