2016 yılbaşı çekilişi

Muhabbetler çekiliş öncesi başlamış ne güzel :)

@cesmi_naz Nurdanimmm kuzum hangi ara nisanlanacak evreye geldin sen hiç farketmedim oysaki takip ediyorum seni Birde sözüm var bak ceyizlik gondericem sana :)

Günaydın kızlar.
Ben geldim hoş geldim.
Şu anda bana adres gönderen 15 kişi var (ben dahil)
Ayrıca katıldım deyip gerek aktif olmayan, gerekse adres göndermeyenler de oldu. Hepinizin heyecanını anlıyorum. Dün de konuşulduğu üzere çekilişi birazdan yapacağım.
Sonra herkese özel mesaj ile hediye göndereceği kişinin isim soy isim ve adres bilgilerini göndereceğim. Herkes bu zaman zarfında tanıtım topiğini de dikkate alarak hediye seçmeye başlayabilir.

Hediyemiz 3 hediye ve bir don olmalı. Basılarımız çikolata mektup vs demiş, daha önce yapıldı, güzel oluyor gerçekten. Bunlar da ekstra koliye eklenebilir.
Koli kesinlikle GÖNDERİCİ ÖDEMELİ olmalı. Aksi takdirde hiç şık bir hareket olmayacaktır.

Hediye de fiyat sınırlaması diyenlerimiz olmuş, fiyat diye dayatamam ama eski çekilişlerden farkettiğim üzere "evde yıllarca beklemiş açılmamış fincan takımı, çorap,havlu,krem,kullanılmış takı vs" gönderildiğine de şahit oldum. Bu ayıptır. Böyle bir uyarıyı yapmak zorunda hissettiğim için bağışlayın beni ama eskiden yaşandığı için tekrar yaşansın istemiyorum. Aldığımız hediyelerde özen olduğu belli olsun lütfen.

Ayrıca şahsi tercihimdir, kimse kendisine kimin çıktığını söylemesin ki eğlenceli olsun.

Katılımcılar:
THEY- Peynirsiz Cheeseburger _meLinDa_ @kayacans asivemai @cesmi_naz @ariesfount @Papatyagelini Kufi YEKTA61 @gece_yuruyen pastelove @__ATALANTE D doakolik

Bu arada iki kişi karşılıklı birbirlerine çıktı

Aaaa gebe misin gerçekten?
Ay seni hamilelik topiklerinde takip ediyordum. Nasıl oldu? Ay anlatsana
Sans herkese cikmaz oyle karsilikli
Balim 2 gundur cizgi cikti belirtilerde var zaten. Ama ben onumuzdeki haftada beklicem adet gnm gecsin oyle gidicem doktora. Canim nasil oldu derken asamalarinimi anlatayim hahaahah. Belirtilerimi sordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…