2016 yılbaşı çekilişi

Kızlar nasılsınız? Ben ancak yeni müsait olabildim. Söylemesi ayıp annemle mantı yaptık da.

Herkes memnun mu kuradan?

Kendimi tanıtacağım yazmıştım ama kimsenin umru olmamış. neyse problem değil. hepinize iyi eğlenceler...

Ben bir kaç kere söyledim. Adres bilgisi dedim hep. Tanıtmaktan daha önemliydi adres bilgileri. Özür dilerim o yüzden

Muhabbetler çekiliş öncesi başlamış ne güzel :)

xyzt-5544 Nurdanimmm kuzum hangi ara nisanlanacak evreye geldin sen hiç farketmedim oysaki takip ediyorum seni Birde sözüm var bak ceyizlik gondericem sana :)

bu sefer sinsi sinsi yürütüyorum işi kimseye göstermeden alttan alttan kafaladım adamı
sözün söz o zaman hele nişanı yapalım çeyizlikleri toplayacam hepinizden
bi tane çekiliş de benim için yaparsınız, tek kurban ben olurum siz hepiniz katil

Benimki de kitapsevenlerden
eee bu benimmm

kurbancıkı öğrendik biraz araştırma yapalım bakalım
bu arada kızlar bugün yarın pek aktif olamayabilirim, bugün misafirler var yarın da ALES var malum pazartesi bomba gibi dönerim buraya, katilimi araştırmaya

Bana aklimdan gecen kisi cikmis:) yani aklimdan gecen derken bana ciksa ne alirim diye inceledigim kisi cikmis :)

bir hediyemi bugün gittim aldım.bi tanesinin siparişi verildi :) çok eğlendim hic tanımadığım birine hediye seçerken.şu kırmızıyı nasıl alacam onu düşünüyorum ya :)

Yaşasınnnnnn ne güzel bir çekiliş olmuş. Benimde üye adı dikkatimi çeken bir arkadaşımız çıkmış :) ama ne yapıyorum.. Kim olduğunu söylemiyorum :))

Çekiliş bu katılımcılar arasındamı oldu sadece

Çünkü şuan üyeliği aktif olmayanlar var bide hediye almama gibi bi durum olmaz heralde dimi)

kızlar acaba tanıtım topiğine bişiler daha mı yazsak ya bende hediye bakmaya başladım bugünde biraz kararsısz kaldım ya kurbanıma neler alsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…