Hosgeldin cnm hatirliyorm ben seni katilimi @kedifatos a mesj atiyorsun bilgilerini isim soyisim tel adres. Ilk sayfada linki olan tanitim topiginede kendini tanitiyorsun bukadarcikkatılımı nereye yapıyoruz kızlar geçen senede katılmıştım gerçekten çok keyifli oluyor
aa bende seni hatırladım canımcım çok teşekkürler hemen mesaj atıyorum o zaman:)Hosgeldin cnm hatirliyorm ben seni katilimi @kedifatos a mesj atiyorsun bilgilerini isim soyisim tel adres. Ilk sayfada linki olan tanitim topiginede kendini tanitiyorsun bukadarcik
İyi ya bence 20 sinde kargoya verirsek en gec dort gun sonra kisiye ulasirarkadaşlar acaba 20 aralık hediye gönderimi için geç değil mi sizce?
Oo cesmi nazımız da burdaymış, ne yapıyorsun canım nasılsın?ben de sendenim merak etme
sen hep git başkalarına al zaten bana hiç yok
ben varım pinkoooo
kargo tarihi erken bile bencede.Bütçe belirlenir diye düşünüyrum ben şahsen bi de geçen sene sabit hediyeler vardı yani kırmızı kilot ve not yazmak zorunluydu mesela yine öyle olucak mı acaba bende bunj merk ediyorum:)İyi ya bence 20 sinde kargoya verirsek en gec dort gun sonra kisiye ulasir
Bende butcenin belirlenmesinden.yanayim
Oo cesmi nazımız da burdaymış, ne yapıyorsun canım nasılsın?
kargo tarihi erken bile bencede.Bütçe belirlenir diye düşünüyrum ben şahsen bi de geçen sene sabit hediyeler vardı yani kırmızı kilot ve not yazmak zorunluydu mesela yine öyle olucak mı acaba bende bunj merk ediyorum:)
not evet çok tatlı oluyor kırmızı kilotta yılbaşının bir simgesi oldupu için alınıyordu geçen seneiç çamaşırı bilemem hep birlikte karar veririz ama notlar veya ufak bir mektup hediyeyi alan kişiyi çok mutlu ediyor, o yüzden yazılması taraftarıyım ben
not evet çok tatlı oluyor kırmızı kilotta yılbaşının bir simgesi oldupu için alınıyordu geçen sene
İyiyim çok şükür bende, evde yatıyorum diye hava atıyorum ama amelelik yapıyorumnolsun be pinkom hala aynı, hem işsizim hem de ders çalışma derdine düştüm bakalım, hayırlısı
sen nasılsın, neler yapıyorsun
İyiyim çok şükür bende, evde yatıyorum diye hava atıyorum ama amelelik yapıyorum
Allah zihin açıklığı versin, bir an önce gönlüne göre işini eline alırsın inşallah
Yok Canım tembelliğimdeninşallah pinkom inşallahhsen niye yatıyosun evde hasta falan mısın, yatma evde çok sıkıcı ben hiç sevmiyorum böyle olmayı
Yok Canım tembelliğimdenHiç sıkıcı değil, çok zevkli Sen çalış bende senin yerine evde yatayım
Uzun süre hareketsiz kalınca sıkılıyorsun tabi :) Çalışmak iyi ya boşverhee keşke öyle olsa dimi ne güzel olurdu vallatembelliği bazen seviyorum da işte bazen de ıı yok yeter diyorum, ruh halim çok değişken
Uzun süre hareketsiz kalınca sıkılıyorsun tabi :) Çalışmak iyi ya boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?