• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Kızlar nasılsınız? Ben ancak yeni müsait olabildim. Söylemesi ayıp annemle mantı yaptık da.

Herkes memnun mu kuradan?

Kendimi tanıtacağım yazmıştım ama kimsenin umru olmamış. neyse problem değil. hepinize iyi eğlenceler...

Ben bir kaç kere söyledim. Adres bilgisi dedim hep. Tanıtmaktan daha önemliydi adres bilgileri. Özür dilerim o yüzden

Muhabbetler çekiliş öncesi başlamış ne güzel :)

xyzt-5544 xyzt-5544 Nurdanimmm kuzum hangi ara nisanlanacak evreye geldin sen hiç farketmedim oysaki takip ediyorum seni :KK70: Birde sözüm var bak ceyizlik gondericem sana :)

bu sefer sinsi sinsi yürütüyorum işi :KK53: kimseye göstermeden alttan alttan kafaladım adamı :KK70:
sözün söz o zaman hele nişanı yapalım çeyizlikleri toplayacam hepinizden :KK70:
bi tane çekiliş de benim için yaparsınız, tek kurban ben olurum siz hepiniz katil :rolleyes:

Benimki de kitapsevenlerden
eee bu benimmm :eek::eek::eek:

kurbancıkı öğrendik biraz araştırma yapalım bakalım :KK14:
bu arada kızlar bugün yarın pek aktif olamayabilirim, bugün misafirler var yarın da ALES var malum :63: pazartesi bomba gibi dönerim buraya, katilimi araştırmaya :KK53:

Bana aklimdan gecen kisi cikmis:) yani aklimdan gecen derken bana ciksa ne alirim diye inceledigim kisi cikmis :)

bir hediyemi bugün gittim aldım.bi tanesinin siparişi verildi :) çok eğlendim hic tanımadığım birine hediye seçerken.şu kırmızıyı nasıl alacam onu düşünüyorum ya :)

Yaşasınnnnnn ne güzel bir çekiliş olmuş. Benimde üye adı dikkatimi çeken bir arkadaşımız çıkmış :) ama ne yapıyorum.. Kim olduğunu söylemiyorum :))

Günaydın kızlar.
Ben geldim hoş geldim.
Şu anda bana adres gönderen 15 kişi var (ben dahil)
Ayrıca katıldım deyip gerek aktif olmayan, gerekse adres göndermeyenler de oldu. Hepinizin heyecanını anlıyorum. Dün de konuşulduğu üzere çekilişi birazdan yapacağım.
Sonra herkese özel mesaj ile hediye göndereceği kişinin isim soy isim ve adres bilgilerini göndereceğim. Herkes bu zaman zarfında tanıtım topiğini de dikkate alarak hediye seçmeye başlayabilir.

Hediyemiz 3 hediye ve bir don olmalı. Basılarımız çikolata mektup vs demiş, daha önce yapıldı, güzel oluyor gerçekten. Bunlar da ekstra koliye eklenebilir.
Koli kesinlikle GÖNDERİCİ ÖDEMELİ olmalı. Aksi takdirde hiç şık bir hareket olmayacaktır.

Hediye de fiyat sınırlaması diyenlerimiz olmuş, fiyat diye dayatamam ama eski çekilişlerden farkettiğim üzere "evde yıllarca beklemiş açılmamış fincan takımı, çorap,havlu,krem,kullanılmış takı vs" gönderildiğine de şahit oldum. Bu ayıptır. Böyle bir uyarıyı yapmak zorunda hissettiğim için bağışlayın beni ama eskiden yaşandığı için tekrar yaşansın istemiyorum. Aldığımız hediyelerde özen olduğu belli olsun lütfen.

Ayrıca şahsi tercihimdir, kimse kendisine kimin çıktığını söylemesin ki eğlenceli olsun.

Katılımcılar:
@THEY- Peynirsiz Cheeseburger Peynirsiz Cheeseburger _meLinDa_ _meLinDa_ @kayacans asivemai asivemai xyzt-5544 xyzt-5544 @ariesfount @Papatyagelini @Kufi @YEKTA61 gecenin_resmi gecenin_resmi pastelove pastelove @__ATALANTE D doakolik
Çekiliş bu katılımcılar arasındamı oldu sadece

Çünkü şuan üyeliği aktif olmayanlar var bide hediye almama gibi bi durum olmaz heralde dimi;))

kızlar acaba tanıtım topiğine bişiler daha mı yazsak ya bende hediye bakmaya başladım bugünde biraz kararsısz kaldım ya kurbanıma neler alsam acaba:D

Back