- 4 Şubat 2015
- 6.066
- 12.302
- 248
bilmem olabilir :)benim katilim misin doğru söyle, itiraf et hadi
bilmem olabilir :)
hayırrr söylememmmm.didik didik edip kendim araştırcam bilgi edincem hıhhbak eğer öyleysem itiraf et, seni mektup yazma derdinden kurtarabilirim
hayırrr söylememmmm.didik didik edip kendim araştırcam bilgi edincem hıhh
xyzt-5544 ımmmmmmmm bırak katilini aramayı biraz kurbanın için ipucu ver bakem
oda olur inşallah canım gerçekten önemli olan kese ve kalp atışı onları gördükten sonra insan daha dikkatli daha temkinli oluyor tabi heyecanı da kat kat artıyorcanımcım çok şükür iyyiz :)
bebişi görmeyi bekliyoruz artık :)
evelallah ın izni ile her şey güzel sağlıkl ıhayırlı olsun inşaallah
vayyyyyy demek bugün girmeyenlerden veya girip sana denk gelmeyenlerden mikurbanım yaşça benden küçük, katilini arıyor ve bugün daha hiç gelmedi
oda olur inşallah canım gerçekten önemli olan kese ve kalp atışı onları gördükten sonra insan daha dikkatli daha temkinli oluyor tabi heyecanı da kat kat artıyor
vayyyyyy demek bugün girmeyenlerden veya girip sana denk gelmeyenlerden mihavanı sevsinler senin
mmmm kendi kurbanım için migeçmişe de baktım ama gözümden mi kaçmış yoksasen biliyosun kim olduğunu ümranım sen ver ipucunu
mmmm kendi kurbanım için mi
mmmmkendi kurbanın için ipucu vermiyorsun zaten, beni kandırıyorsun sadecebenim kurbanım için ipucu verebilirsin diyorum
senin kurbanında gözü yaşlıkendi kurbanın için ipucu vermiyorsun zaten, beni kandırıyorsun sadecebenim kurbanım için ipucu verebilirsin diyorum
senin kurbanında gözü yaşlı
kendisi kurbanı katiliKurbanı mııı katili miiii?
bebeeğimm geldim :)
malum koşuşturmaaa
bugun dr randevum vardı
işe 10.30 da geldim
naparsın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?