2016 yılbaşı çekilişi

Kızlar umman123 çekilişten istem dışı ayrılıyor ben yarın katiline ve kurbanına mesaj atacağım

İyi akşamlar kızlar umman123 ün babaannesi rahatsızlanmış hatta şuan hastanede durumu kötüymüş dualarınızı bekliyoruz allah şifa versin kurbanı ve katili kusura bakmasın

ayyy çok geçmiş olsun kızcağıza yaa, üzüldüm bak
çekilişte hala ama dimi ümranım, yani katili bi derecede kurbanına hediye gönderemeyecek ise bir kendi aramızda halledelim onu

Ayşegül tatilde

Ay canım çok geçmiş olsun Allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun insallah

Çekiliş onun için sıkıntı olacak mi? Ona göre ayarlama yapalım.

Ay cok üzüldüm ya gecmis olsun Allah acil şifalar versin umman123 benim gecen seneki kurbanım.

umman123 Allah sifa versin. Üzüldum bende

Allah razi olsun.hepinizden.kizlar.
Cok.ozur.dilerim giremiyorum bi kac gundur hastanedeyim babanem icin. Ozr dilerim tek.tek hepinizden haber verme gibi bi.durumum olamadi.
cok.istiyordum.acikcasi bu cekiliste olmayi. Ama sorun olmasinida istemiyorum.kurbanima herkesle ilgilenrken kurban ve katilime fazlasiyla ayip olacak.
Ve sizden dualarinizi istiyorumm.. inanin cok zor hastanede olmak bu yasta biri icin..

ummanım sen hiç dert etme, babannen iyi olsun yeter ki, bir sonraki çekilişte aramızda olursun. Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah. size de güç ve sabır versin canım benim

Allah razi olsun amin insallah.. inanki cok zor boyle insallah duzelirde evimize gecerz rahatlar babannmde...
Sizde hakkinizi helal edin nasip degilmiss..
xyzt-5544

helal olsun canım benim ne demek, biz seni bir sonraki çekilişlerde bekleyeceğiz yani, sen sağlıkla sıhhatle gel yeterki

Canim dualarımız seninle insallah iyi haberlerini alırız. Allah kolaylık versin.

Tatliimm guzel haberlerini bekliyoruz insaAllah

Bende istiyorum yaaaa burcu benim de bebeğim var
Sen o cimcimeyi bana yolla yoksa gondermem barbie banane
Kızlar umman123 çekilişten istem dışı ayrılıyor ben yarın katiline ve kurbanına mesaj atacağım
Tamam canım kimse sıkıntı yapmaz diye düşünüyorum keyfen değil sonucta.

Canım Allah acil sifalar versin inşallah dua edicem babannene

Sen burayı düşünme sağlık, can bunlar herşeyden önemli. Babannen düzelsin inşallah başka cekilislere katilirsin başka zaman sohbet ederiz hediyelesiriz. Kurbaninda katilinde eminim anlayış göstereceklerdir. Sen buna sıkma canını hiç

Günaydın kızlar dün regl oldum sancılarım başladı iğnelerle geçti gecem,
hiç giremedim şimdi bile çok kötüyüm hiç sevmiyorum bu günleri

geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...

Ne yapalım fakir fakir takılıyoruz

Anket karışıklığı olmuş meğer.

Sizin nasıl gidiyor? Konuya göz atalım hemen dedikodular neler
Bızım dedıkodular artık whatsapptan dönüyor
Benım hedıyelerım bıttı sadece bır ıkı eksık var onlarıda tamamladımmı benım ısım bıter

günaydın kızlar :) kurbancığımın eksikliklerinide dün tamamladım sadece kargosu kaldı.çok zevkli bir alışverişti.kendime alıyormuşum gibi güzel vakit geçirdim.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım geceleri ço khoş sohbetler dönüyo maşallah H hotcouture canım aynı şeyi bende yaşıyordum hemde serumlu bir şekilde taki doğum yapana kadar şimdi hiç anlamıyorum bile regl olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…