Ya zaten çocuğu sikmayacaksin kendi kendine büyüyor onlarartık bilemem şanslı mı olur şanssız mı olurben çok rahat bir insanım annem o yüzden hep çocuğun yandı kendi kendine büyüyecek diyor
Ya zaten çocuğu sikmayacaksin kendi kendine büyüyor onlarAma çok seviyorsun ilgili bi anne olursun o yüzden :)
İyi akşamlar kızlarumman123 ün babaannesi rahatsızlanmış hatta şuan hastanede durumu kötüymüş dualarınızı bekliyoruz allah şifa versin kurbanı ve katili kusura bakmasın
ayyy çok geçmiş olsun kızcağıza yaa, üzüldüm bak
çekilişte hala ama dimi ümranım, yani katili bi derecede kurbanına hediye gönderemeyecek ise bir kendi aramızda halledelim onu
Ayşegül tatilde
Ay canım çok geçmiş olsun Allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun insallah
Çekiliş onun için sıkıntı olacak mi? Ona göre ayarlama yapalım.
Ay cok üzüldüm ya gecmis olsun Allah acil şifalar versinumman123 benim gecen seneki kurbanım.
umman123 Allah sifa versin. Üzüldum bende
Kızlar umman123 çekilişten istem dışı ayrılıyor ben yarın katiline ve kurbanına mesaj atacağım
Allah razi olsun.hepinizden.kizlar.
Cok.ozur.dilerim giremiyorum bi kac gundur hastanedeyim babanem icin. Ozr dilerim tek.tek hepinizden haber verme gibi bi.durumum olamadi.
cok.istiyordum.acikcasi bu cekiliste olmayi. Ama sorun olmasinida istemiyorum.kurbanima herkesle ilgilenrken kurban ve katilime fazlasiyla ayip olacak.
Ve sizden dualarinizi istiyorumm.. inanin cok zor hastanede olmak bu yasta biri icin..
Allah razi olsun amin insallah.. inanki cok zor boyle insallah duzelirde evimize gecerz rahatlar babannmde...
Sizde hakkinizi helal edin nasip degilmiss..
xyzt-5544
Canim dualarımız seninle insallah iyi haberlerini alırız. Allah kolaylık versin.Allah razi olsun.hepinizden.kizlar.
Cok.ozur.dilerim giremiyorum bi kac gundur hastanedeyim babanem icin. Ozr dilerim tek.tek hepinizden haber verme gibi bi.durumum olamadi.
cok.istiyordum.acikcasi bu cekiliste olmayi. Ama sorun olmasinida istemiyorum.kurbanima herkesle ilgilenrken kurban ve katilime fazlasiyla ayip olacak.
Ve sizden dualarinizi istiyorumm.. inanin cok zor hastanede olmak bu yasta biri icin..
Tatliimm guzel haberlerini bekliyoruz insaAllahAllah razi olsun.hepinizden.kizlar.
Sen o cimcimeyi bana yolla yoksa gondermem barbie bananeBende istiyorum yaaaa burcu benim de bebeğim var
Tamam canım kimse sıkıntı yapmaz diye düşünüyorum keyfen değil sonucta.Kızlar umman123 çekilişten istem dışı ayrılıyor ben yarın katiline ve kurbanına mesaj atacağım
Canım Allah acil sifalar versin inşallah dua edicem babanneneAllah razi olsun.hepinizden.kizlar.
geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...Allah razi olsun.hepinizden.kizlar.
Bızım dedıkodular artık whatsapptan dönüyorNe yapalım fakir fakir takılıyoruz
Anket karışıklığı olmuş meğer.
Sizin nasıl gidiyor? Konuya göz atalım hemen dedikodular neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?