• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Ben kurbanima icicek biseyler koyucam neler severki acaba nasıl bilcem :( bitki sayı türk kahvesi vs gibi.

Liste yapacagim şeker.:KK55:ondan sonra yazarim:KK49:

tamam anlaştık :KK45:
Bi kadının bi erkeğe futbol için sen ne anlarsın demesi de evet hoş olmaz sanırım :KK70: :KK70: Aaa ben çok kizdiririm hele de gs bjk maçı olduğunda :KK70:

beni maç olduğu saatlerde kendi halime bırakıyor yoksa çemkiriyorum :KK45: bugün ankaradaki ev arkadaşım diyor yakında 9-11 halı saha maçına gideceksin çocukla diye :KK70::KK70:

Ben kurbanima icicek biseyler koyucam neler severki acaba nasıl bilcem :KK43: bitki sayı türk kahvesi vs gibi.

bitki çayı severiimmm, neskafe severiiimmmm, özellikle yeşil çayın çeşitlerini severiimmm, çaya bayılırıımmmm. bu kadar ipucu yeter sanırım :p:p

Bitki cayi iyi fikirmis:kk77:
Sunum sürpriz :)
tamam anlaştık :KK45:

beni maç olduğu saatlerde kendi halime bırakıyor yoksa çemkiriyorum :KK45: bugün ankaradaki ev arkadaşım diyor yakında 9-11 halı saha maçına gideceksin çocukla diye :KK70::KK70:

bitki çayı severiimmm, neskafe severiiimmmm, özellikle yeşil çayın çeşitlerini severiimmm, çaya bayılırıımmmm. bu kadar ipucu yeter sanırım :p:p

Ay benim o kadar bilgim merakım olsa herhalde benimle hayatta konuşmaz futbol hakkında laf yetistiricem ona diye:KK70:

Tamam senin sevdiklerin bunlarda kurbaniminkini nasıl ogrenicem :( asivemai asivemai çaktırmadan sorsana benim kurbana :KK66:

Sunum sürpriz :)

Ay benim o kadar bilgim merakım olsa herhalde benimle hayatta konuşmaz futbol hakkında laf yetistiricem ona diye:KK70:

Tamam senin sevdiklerin bunlarda kurbaniminkini nasıl ogrenicem :KK43: asivemai asivemai çaktırmadan sorsana benim kurbana :KK66:

ben değil miyim senin kurbanın işte, söylüyorum sana neleri sevdiğimi daha ne yapayım :p

inşallah heyecanlanır ve beğenir aldıklarımı :KK51: aklımda bi liste yaptım alacaklarımı da biliyorum ama almak için önümüzdeki haftayı beklemem lazım işte :KK51: gerçi ben alma aşamasına geçtiğim zaman 40 kere de karar değiştirirm :KK53:
liste yapmak çok güzel kafada birşey olmadan çıkınca insan ne alacağını şaşırıyor :D

Benimki geçti de noluyo konusamiyoruz ki pek o yazınca ben müsait olmuyorum ben yazınca o müsait olmuyor :KK43:

ben hep müsaitim aslında ama kıymetimi bilmiyorlar :110::110:

liste yapmak çok güzel kafada birşey olmadan çıkınca insan ne alacağını şaşırıyor :KK70:

dün sevgilimle avm de gezerken bile gözüm hep vitrinlerdeydi bak şunu da alabilirim bunu da alabilirim diye :KK45:

ben hep müsaitim aslında ama kıymetimi bilmiyorlar :110::110:

dün sevgilimle avm de gezerken bile gözüm hep vitrinlerdeydi bak şunu da alabilirim bunu da alabilirim diye :KK45:
Bende dün sevdicegimle gezerken onu zorla d&r a sokup kitap aldım kurbanima :D kendime de gecikmiş boyama kitabımı aldım çok mutluyum:) ama ona boya gerek şimdi :D

Bu arada aldığım kitabı inşallah begeniro_O

Bende dün sevdicegimle gezerken onu zorla d&r a sokup kitap aldım kurbanima :KK70: kendime de gecikmiş boyama kitabımı aldım çok mutluyum:) ama ona boya gerek şimdi :KK70:

Bu arada aldığım kitabı inşallah begeniro_O

hangi kitabı aldın söyle bakayım beğenecek miyim :p

İyi akşamlar kızlar umman123 umman123 ün babaannesi rahatsızlanmış hatta şuan hastanede durumu kötüymüş dualarınızı bekliyoruz allah şifa versin kurbanı ve katili kusura bakmasın

ayyy çok geçmiş olsun kızcağıza yaa, üzüldüm bak o_O
çekilişte hala ama dimi ümranım, yani katili bi derecede kurbanına hediye gönderemeyecek ise bir kendi aramızda halledelim onu o_O

Back