Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitki cayi iyi fikirmisBen kurbanima icicek biseyler koyucam neler severki acaba nasıl bilcem bitki sayı türk kahvesi vs gibi.
Liste yapacagim şeker.ondan sonra yazarim
Bi kadının bi erkeğe futbol için sen ne anlarsın demesi de evet hoş olmaz sanırım Aaa ben çok kizdiririm hele de gs bjk maçı olduğunda
Ben kurbanima icicek biseyler koyucam neler severki acaba nasıl bilcem bitki sayı türk kahvesi vs gibi.
Sunum sürpriz :)Bitki cayi iyi fikirmis
tamam anlaştık
beni maç olduğu saatlerde kendi halime bırakıyor yoksa çemkiriyorum bugün ankaradaki ev arkadaşım diyor yakında 9-11 halı saha maçına gideceksin çocukla diye
bitki çayı severiimmm, neskafe severiiimmmm, özellikle yeşil çayın çeşitlerini severiimmm, çaya bayılırıımmmm. bu kadar ipucu yeter sanırım
Bayılırım Türk kahvesine :) Mehmet Efendi Kahvesinden koyucam miss gibi inşallah sever :)Türk kahvesini herkes sever herhalde sevmese bile misafirine ikram eder
Sunum sürpriz :)
Ay benim o kadar bilgim merakım olsa herhalde benimle hayatta konuşmaz futbol hakkında laf yetistiricem ona diye
Tamam senin sevdiklerin bunlarda kurbaniminkini nasıl ogrenicem asivemai çaktırmadan sorsana benim kurbana
Sen olsan yazar miyim buraya hemen anlayacaksın diye Benim kurbanimla iletişime geçtim hem numarami tanımadın miben değil miyim senin kurbanın işte, söylüyorum sana neleri sevdiğimi daha ne yapayım
Sen olsan yazar miyim buraya hemen anlayacaksın diye Benim kurbanimla iletişime geçtim hem numarami tanımadın mi
Benimki geçti de noluyo konusamiyoruz ki pek o yazınca ben müsait olmuyorum ben yazınca o müsait olmuyorbenim katilim benle iletişime geçmedi ki, sen değilsin demek
liste yapmak çok güzel kafada birşey olmadan çıkınca insan ne alacağını şaşırıyorinşallah heyecanlanır ve beğenir aldıklarımı aklımda bi liste yaptım alacaklarımı da biliyorum ama almak için önümüzdeki haftayı beklemem lazım işte gerçi ben alma aşamasına geçtiğim zaman 40 kere de karar değiştirirm
Benimki geçti de noluyo konusamiyoruz ki pek o yazınca ben müsait olmuyorum ben yazınca o müsait olmuyor
liste yapmak çok güzel kafada birşey olmadan çıkınca insan ne alacağını şaşırıyor
Bende dün sevdicegimle gezerken onu zorla d&r a sokup kitap aldım kurbanima kendime de gecikmiş boyama kitabımı aldım çok mutluyum:) ama ona boya gerek şimdiben hep müsaitim aslında ama kıymetimi bilmiyorlar
dün sevgilimle avm de gezerken bile gözüm hep vitrinlerdeydi bak şunu da alabilirim bunu da alabilirim diye
Onu alayim bunu alayim şunu da alayim hepsini alayimliste yapmak çok güzel kafada birşey olmadan çıkınca insan ne alacağını şaşırıyor
Bende dün sevdicegimle gezerken onu zorla d&r a sokup kitap aldım kurbanima kendime de gecikmiş boyama kitabımı aldım çok mutluyum:) ama ona boya gerek şimdi
Bu arada aldığım kitabı inşallah begenir
İyi akşamlar kızlar umman123 ün babaannesi rahatsızlanmış hatta şuan hastanede durumu kötüymüş dualarınızı bekliyoruz allah şifa versin kurbanı ve katili kusura bakmasın
Nazım yazdım cvp bekliyorum