Ayşegül tatildehangi kitabı aldın söyle bakayım beğenecek miyim
İyi akşamlar kızlarumman123 ün babaannesi rahatsızlanmış hatta şuan hastanede durumu kötüymüş dualarınızı bekliyoruz allah şifa versin kurbanı ve katili kusura bakmasın
Ayşegül tatilde
Bilmiyorum canım yazdım bakalım ne diyecekAyşegül tatilde
Ay canım çok geçmiş olsun Allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun insallah
Çekiliş onun için sıkıntı olacak mi? Ona göre ayarlama yapalım.
Ay canım gerçekten miiiiii çok şükür bende begenmezsin diye çok korkmuştum serisini alayım mi?en sevdiğim kitabı almışsın burcu, ellerine sağlık
Ay canım gerçekten miiiiii çok şükür bende begenmezsin diye çok korkmuştum serisini alayım mi?
Kız bilseydim onu alırdım ne bileyim ya tüh.. Dur yarın onlardan da alayım ben sana en iyisi. Barbie de alayım mi kizimaben en çok kıyafet giydirme kitapları var ya onları seviyorum, onlardan da al bana
Kız bilseydim onu alırdım ne bileyim ya tüh.. Dur yarın onlardan da alayım ben sana en iyisi. Barbie de alayım mi kizima
Deme öyle ama üzülürümbenim hiç barbim olmadı biliyor musun burcu
Ama olmuyor ki boyle. Makas almayla kandiramazsin bizi sohbete gel :)Kızlar yanağınızdan bir makas alıp kaçıyorum
Hoşgeldin canım, çok şükür iyiyim sen nasılsın:)İyi aksamlar hatunlar ben geldim nasilsinizz
Deme öyle ama üzülürümtamam sana barbie alıp gondericem :)
Cok sukur bende iyiyim hatunDeme öyle ama üzülürümtamam sana barbie alıp gondericem :)
Ama olmuyor ki boyle. Makas almayla kandiramazsin bizi sohbete gel :)
Hoşgeldin canım, çok şükür iyiyim sen nasılsın:)
Kim der Nurdan 30 yaşında diye30 yaşındaki koca kadına da barbi alınmaz ki kızçocuğum olunca ona alırsın artık, sözün olsun
Bende aynı bi tv bi kk. Kalkıp kurbanima biseyler hazırlamam lazım amaCok sukur bende iyiyim hatuntv felan izliyom kkya bakiyomm
Kim der Nurdan 30 yaşında diyeoynamanın yaşı olmaz ama Tamam bebeğin olursa ona gönderirim :)
Sende gir evde kaldım moduna tam olsun. Kısmet canım inşallah hayırlısıyla kurarsin yuvani. Çocuğun şanslı olacak :)yaa kimse demez dimi, ona güveniyorum bende zatenama yaşlandım artık, evlenip çocuk yapmam lazım benim
Sende gir evde kaldım moduna tam olsun. Kısmet canım inşallah hayırlısıyla kurarsin yuvani. Çocuğun şanslı olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?