- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Selam :)
bir zamanlar bir çekilişe ben de katılmıştım hatırlayan olur belki
cesmi naz dan gördüm burayı
iyi eğlenceler sizlere
olsun canım, özlemişim burayı da ondan yazdım :)bitterriimmmmama ben senin daha önce çekilişe katıldığını bilmiyordum yaa, bilseydim mutlaka etiketlerdim seni de bu çekilişe gel diyee
olsun canım, özlemişim burayı da ondan yazdım :)
kkya bakamıyorum ki telden zor geliyor
pc ye oturdum şimdi bebem uyurken
yok değildim hamile :)ee bebek olunca öyle oluyordur tabi, kocaman da olmuştur şimdiye kadarbak şimdi hatırladım, sen çekiliş varkem hamileydin galiba dimi, bebek sonradan oldu senin
yok değildim hamile :)
2014 bahara doğruydu galiba bahar çekilişi yapmıştık
9 buçuk aylık oldu benim yavru
insallah sen bana haber verirsin o zamanbüyüyor kuzucuk maşallahhhyeni çekilişte aklımdasın cnaımcım, sen de gel aramıza
insallah sen bana haber verirsin o zaman
Babam da ikizler ya erkekleri daha fenaBenimki de öyle olsaydı yanmistik sanırım
Canım elinden gelen bişey varsa onu yap. Resim yap örgü or dağıt aklını sürekli düşünme.
Bu arada hangi foruma gidiyorsun:)
Sahihuban noldu canım gebelikle ilgili hayırlı haberler varmı
Maşallah. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..falkonum :)
günaydınlaaar :)
çok şükür keseciğimizi gördük ..
elhamdülillah..
takibe devaaaam :)
Allah bereket versin canim ellerine saglik.Kızlar, çok sipariş var bu hafta fazla giremiyorum ,aklım burda.Yarın sabah kargoya verdik mi tamamdır, rahatlayacağım biraz..Nasılsınız fıstıklar?
kitaptan güzel hediye mi olur ya o da bir kitapseverse kesinlikle beğenir canım tamamladın mı hediyelerini:)Selamlar :) Kurbanıma kitap aldım bugün kendi zevkime göre inşallah beğenir :)
Yok canım nerde tamamladım ya :) bi kitap var şu an bitmişkitaptan güzel hediye mi olur ya o da bir kitapseverse kesinlikle beğenir canım tamamladın mı hediyelerini:)
3 hediye çok az zaten bence de benimde fazla olucak gibi bakalım çok eğleniyorum hediye seçerken:)Yok canım nerde tamamladım ya :) bi kitap var şu an bitmişoda hazır diye
Yalnız benim 3 hediyeyi bırak 13 hediye olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?