- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
öldüm gülmekten ya valla mahvoldum gözlerimden yaşlar geldi müdür şimdi kovcak beni bide gülmekten anlatamam daAnın ne canım biz de keyfilenelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öldüm gülmekten ya valla mahvoldum gözlerimden yaşlar geldi müdür şimdi kovcak beni bide gülmekten anlatamam daAnın ne canım biz de keyfilenelim
öldüm gülmekten ya valla mahvoldum gözlerimden yaşlar geldi müdür şimdi kovcak beni bide gülmekten anlatamam da
bende gülmekten öldüm y amüdür bey kovcak beni şimdi
sinirliyken ben çat çut klavyeye basarak yazdım
ben anlatamamışım ondandır
aman neyse olay oldu sevgilimle kardeşi yaaman ümranım kovulma sakın, benim yüzümden değmez
herkes anlamış,bi benim koca kafamın içi boş işte
aman neyse olay oldu sevgilimle kardeşi ya
tamam teşekkür ederimmolsun sen yine de yap güzelce doğum gününü gelmezse kendi tercihidir boşver, tadın kaçmasın
yoooo müdür by neden bu kadar çok gülüyosun derse gülmekten anlatamam olayı ondan dedim kadınalr kulübünde böyle şöyle oldu diyeYaaa çok merak ettim. Sakinleşince anlat bari.
yok kuzum heççç bişey olmaz banaaman ümranım kovulma sakın, benim yüzümden değmez
herkes anlamış,bi benim koca kafamın içi boş işte
iyiyim canım sen nasıslın
evet paylaş lütfentamam teşekkür ederimm
paylaşırım buradan da sonuçları
ahaha müdür bey kadınlar kulubümüz var bizimyoooo müdür by neden bu kadar çok gülüyosun derse gülmekten anlatamam olayı ondan dedim kadınalr kulübünde böyle şöyle oldu diye
yok kuzum heççç bişey olmaz bana
allah iyilik versin canımIDARE EDIYORZ İŞTE
aynen aynen çok güldüm ama siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün kızlarahaha müdür bey kadınlar kulubümüz var bizim
siz bilmezsiniz
tamam teşekkür ederimm
paylaşırım buradan da sonuçları
aynen aynen çok güldüm ama siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün kızlar
tamamdır merakla bekliyoruz
o zaman gül gitsin boşver
amin canım inşallahh
yoooo müdür by neden bu kadar çok gülüyosun derse gülmekten anlatamam olayı ondan dedim kadınalr kulübünde böyle şöyle oldu diye
yaaa olur mu öyle şey ama al tabiCanım resmen pro üyelik reklamı yapıyorsun.. Alası geliyor insanın