• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

kavgayı kız sevgilisiyle etmiş dimi, ben doğru anlamışım dimi lütfen evet de :KK45:
bu arkadaş görümce adayıyla baş başa vermişler abiye doğum günü süprizi hazırlamışlar..abi ile görümce kavga edince .bu görümce mızıkçılık yapıyor ve ben ona hazırladığımız doğum gününe gelmem diyor. ve bu süprizden abinin haberi yok.. kavga ettikleri için evde süprizden bahsedip süprizi bozarmı diyor..:confused::confused::confused::confused:

asivemai asivemai söylemese ben de anlamıcaktım
sen kız-sevgilisi kavgası demişsin
ama yok değil :) :)
kızla benim sevgilim kavga ediyo :KK70: yani abisi :-)
:-)
ay anlatabildimmi acaba bilmiyorum ama

ben olayı en baştan yanlış anlamışım, bide diyorum ki sevgilisiyle kavgası babasına kadar nasıl gidiyor :KK70:

neden kavga etmişler ya, insan doğum gününde kavga eder mi hiç :KK12:

bu arkadaş görümce adayıyla baş başa vermişler abiye doğum günü süprizi hazırlamışlar..abi ile görümce kavga edince .bu görümce mızıkçılık yapıyor ve ben ona hazırladığımız doğum gününe gelmem diyor. ve bu süprizden abinin haberi yok.. kavga ettikleri için evde süprizden bahsedip süprizi bozarmı diyor..:confused::confused::confused::confused:

ben olayı o kadar yanlış anlamışım ki :KK70::KK70::KK70:

yaaaa türkçe konuşun ben anlamıyorum onları ne dmek isiyosunuz :KK12::KK12::KK12::63::63::63::63:

H hotcouture un profil fotoğrafı prenses leia, star wars karakterlerinden
hem de star wars çoook severim
onların ünlü sözü 'may the force be with you' yani güç seninle olsun demek
hotcouture un bu akşamına uydu o söz ondan dedim
o da bu gece güç benimle olsun dedi :KK53:

ben olayı en baştan yanlış anlamışım, bide diyorum ki sevgilisiyle kavgası babasına kadar nasıl gidiyor :KK70:

neden kavga etmişler ya, insan doğum gününde kavga eder mi hiç :KK12:
kız kardeşi sevgilisiyle gizli buluşmuş
benimkinin de abilik yapcağı tutmuş neden haber vermiyon diye sinirlenmiş
babası da demiş ben biliyom abine ne oluyo falan :-):-)

Ver gazi ver gazi :KK70: bilmek değilde aktarmak sorun zaten. Bide sinirliyim kardeşlerime bişey anlatırken az bagirmazsin nasıl anlamazsin diye. Şimdi sevgi pitircigi gibi nasıl anlaticam onu düşünüyorum :KK70:

Canım olaya profesyonel bakacaksın artık:cool: Kardeşlerin ayrıııı onlar ayrı. Ne fazla samimi, güleryüzlü ne de fazla sert olacaksın. Zaten zamanla oturur. Sen şimdi kendine güven gerisi gelir. Hem gaz değil lütfen boru mu o kadar okuyorsun :KK20:

H hotcouture un profil fotoğrafı prenses leia, star wars karakterlerinden
hem de star wars çoook severim
onların ünlü sözü 'may the force be with you' yani güç seninle olsun demek
hotcouture un bu akşamına uydu o söz ondan dedim
o da bu gece güç benimle olsun dedi :KK53:
teş.ederim eski kurbancığım :KK52::KK52::KK52:

Canım olaya profesyonel bakacaksın artık:cool: Kardeşlerin ayrıııı onlar ayrı. Ne fazla samimi, güleryüzlü ne de fazla sert olacaksın. Zaten zamanla oturur. Sen şimdi kendine güven gerisi gelir. Hem gaz değil lütfen boru mu o kadar okuyorsun :KK20:
boru mu o hiç aaaa :D :D :D :D :D çok güldüm boru lafına bir anımı hatırlattı :D :D :D :D

Back