• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Morenica Morenica canım sıkıntıların tez zamanda son bulsun inş, herşey gönlünce olsun
H hotcouture bence de asla iptal etme o kadar heveslenmişsin emek harcamışsın.. kızkardeşe de söyle istersne ben iptal etmek istemiyorum diye o da bilsin yani..
bu arada profil foton çok güzel :KK19: may the force be with you :KK45:
geranio geranio kolay gelsin canım :KK54:

Amin canım Allah razı olsun.

Morenica Morenica canım sıkıntıların tez zamanda son bulsun inş, herşey gönlünce olsun
H hotcouture bence de asla iptal etme o kadar heveslenmişsin emek harcamışsın.. kızkardeşe de söyle istersne ben iptal etmek istemiyorum diye o da bilsin yani..
teşekkür ederimm sana da
may the force be with me TONİGHT kesinlikle :KK54::-)

Kızlar sinirim bozuldu sabahtan beri ay
sabah da yazmıştım akşama sevgilime doğum günü süprizi yapcam yemek memek hazırlığı falan dedim
sevgilimle kardeşi tartışmış kardeşi de(bayan), bana diyoki ben gelmicem hayatta gelmem çok sinirli çok kötü kavga ettik, annemlede konuştum gitme dedi diyor.
napsam ben şimdi doğum gününü yapsammı cok kararsız kaldım yoksa hiç yapamsammı
arkamdan annesiyle aaa bak bizsiz yaptı falan derler mi ,
ay çok sinirlerim bozuldu aylardır bu günü bekledik bi tartışma yüzünden kız gelmicem diyo

Kıza tekrar soylesen böyle böyle die..Anlayış gösterir belki senın için..

Teşekkür ederim canım amin inşallah becerebilirim:)

Kıza tekrar soylesen böyle böyle die..Anlayış gösterir belki senın için..
Yok kız ne anlayışı
Bana diyoki hatta "sen benim abimi tanımıyosun çok sinirli akşam kavga çıkar kesinlikle gelmem" falan diyio duruyo
ben de ısrar edersem aralarına girmiş gibi olcam sonra

Ohh süpeeer. Çok iyi yapmışsın. Öğretecek olan sensin koskoca fizik mühendisisin öyle düşün. Özgüven yüklemesi yap kendine :KK70: İnşallah güzel geçer.
Ver gazi ver gazi :D bilmek değilde aktarmak sorun zaten. Bide sinirliyim kardeşlerime bişey anlatırken az bagirmazsin nasıl anlamazsin diye. Şimdi sevgi pitircigi gibi nasıl anlaticam onu düşünüyorum :D

kardeşi de sevgilisiyle kavga etti diye abisinin doğum gününden niye vazgeçiyor onu anlamadım :KK20:
ah ben de anlasam
bi de hemen annesine babasına yetiştirmiş onlar da gitme demiş
şimdi çocuk eve gidince tantana olucak bi de doğum günü süprizinden de bahsederlerse vay halime :mad:

ah ben de anlasam
bi de hemen annesine babasına yetiştirmiş onlar da gitme demiş
şimdi çocuk eve gidince tantana olucak bi de doğum günü süprizinden de bahsederlerse vay halime :mad:

kavgayı kız sevgilisiyle etmiş dimi, ben doğru anlamışım dimi lütfen evet de :KK45:

Back