- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
iyiyim canım sen nasıslınİŞ ARALARINDA BURALARDAYIMMM..NASILSIN IYIMISIN CANIM..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım sen nasıslınİŞ ARALARINDA BURALARDAYIMMM..NASILSIN IYIMISIN CANIM..
Morenica canım sıkıntıların tez zamanda son bulsun inş, herşey gönlünce olsun
H hotcouture bence de asla iptal etme o kadar heveslenmişsin emek harcamışsın.. kızkardeşe de söyle istersne ben iptal etmek istemiyorum diye o da bilsin yani..
bu arada profil foton çok güzel may the force be with you
geranio kolay gelsin canım
teşekkür ederimm sana daMorenica canım sıkıntıların tez zamanda son bulsun inş, herşey gönlünce olsun
H hotcouture bence de asla iptal etme o kadar heveslenmişsin emek harcamışsın.. kızkardeşe de söyle istersne ben iptal etmek istemiyorum diye o da bilsin yani..
at ya bi çok sayfa çıktı 0_OAa çıkmıyor mu? Facebooktan Ağaç Kokusu diye aratirsan hesabımin ve sayfanın çıkması lazım. Ozelden atayım li ki buradan yasak olabilir.
Kızlar sinirim bozuldu sabahtan beri ay
sabah da yazmıştım akşama sevgilime doğum günü süprizi yapcam yemek memek hazırlığı falan dedim
sevgilimle kardeşi tartışmış kardeşi de(bayan), bana diyoki ben gelmicem hayatta gelmem çok sinirli çok kötü kavga ettik, annemlede konuştum gitme dedi diyor.
napsam ben şimdi doğum gününü yapsammı cok kararsız kaldım yoksa hiç yapamsammı
arkamdan annesiyle aaa bak bizsiz yaptı falan derler mi ,
ay çok sinirlerim bozuldu aylardır bu günü bekledik bi tartışma yüzünden kız gelmicem diyo
arkadaşı falan gelicekti onlar da gelirse gelirler valla aynengelmesin tatlım sonuçta gelmek istemeyen o.. ve sevgilini kardeşi yüzündende es geçme hem başbaşa kutlayın daha iyi..
Teşekkür ederim canım amin inşallah becerebilirim:)Morenica canım sıkıntıların tez zamanda son bulsun inş, herşey gönlünce olsun
ben aralarına girmiş falan olmam dimi
akşam yapınca "kardeşinde gelcekti ama gelmedi" dersem ?
İŞ ARALARINDA BURALARDAYIMMM..NASILSIN IYIMISIN CANIM..
Yok kız ne anlayışıKıza tekrar soylesen böyle böyle die..Anlayış gösterir belki senın için..
eşimden karadenizliiiyim <3aranızda karadenizli olan varmı kızlar..
yok nazımmmmm hotcouture nin sevgilisi kızın abisi ya ondan abi kardeş kavga etmişlerkardeşi de sevgilisiyle kavga etti diye abisinin doğum gününden niye vazgeçiyor onu anlamadım
Ver gazi ver gazi bilmek değilde aktarmak sorun zaten. Bide sinirliyim kardeşlerime bişey anlatırken az bagirmazsin nasıl anlamazsin diye. Şimdi sevgi pitircigi gibi nasıl anlaticam onu düşünüyorumOhh süpeeer. Çok iyi yapmışsın. Öğretecek olan sensin koskoca fizik mühendisisin öyle düşün. Özgüven yüklemesi yap kendine İnşallah güzel geçer.
işte böyle canım hiç üzülmeye değmez yap güzelce hazırlıklarını ve sevdiğine ona verdiğin değeri hissettir..arkadaşı falan gelicekti onlar da gelirse gelirler valla aynen
ah ben de anlasamkardeşi de sevgilisiyle kavga etti diye abisinin doğum gününden niye vazgeçiyor onu anlamadım
yok nazımmmmm hotcouture nin sevgilisi kızın abisi ya ondan abi kardeş kavga etmişler
ahahahahahahaha xyzt-5544yok nazımmmmm hotcouture nin sevgilisi kızın abisi ya ondan abi kardeş kavga etmişler
ah ben de anlasam
bi de hemen annesine babasına yetiştirmiş onlar da gitme demiş
şimdi çocuk eve gidince tantana olucak bi de doğum günü süprizinden de bahsederlerse vay halime
eşimden karadenizliiiyim <3