- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
kurbanımmmm huhuhu nerelerdesin sen bakemmm
İstersen senin olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurbanımmmm huhuhu nerelerdesin sen bakemmm
ay sinirlerim tepemde, onunla planlamıştık şimdi bensiz yaptın falan derse sinir olurlarsa bana daha evlenmeden
ben aralarına girmiş falan olmam dimi
akşam yapınca "kardeşinde gelcekti ama gelmedi" dersem ?
aa tamam foto koyarım madem :)Yap tabi. Milletin kaprisini mi çekeceksin.
Olsun arada lazım böyle konularda.
Hazırlıklarının fotoğraflarını bekliyoruz.
aynen haklısınCanım o kadar ugrasmissin o gelse de gelmese de yap tabiki. Sevgiline soylersin oda gelecekti beraber planladık diye. Kızın sana yaptın diye kusme sinir olma gibi bi hakkı yok.
aa tamam foto koyarım madem :)
şimdi gene msj atmış kardeşi, diyoki babamla da konuştum o da gitme dedi" diyor ay akşam bunlarla evde kargaşa çıkar da benim yanıma gelemezse asıl süpriz o olur ama
Kızlar ben bugün giremicem muhtemelen birazdan ilk ozel dersime gidicemde dua edin güzel geçsin elime yüzüme bulastirmayayim :)
Akşama gitmeye calisicam öptüm hepinizi.
evde de söylemezler inşallah babası mabası,Gelir canımya sanmıyorum gelmeyeceğini. O da artık senin ikna gücüne kalmış. Kız kardeşi de bir alemmiş. Boşver sen onu. Günün keyfini çıkar.
Bi lise öğrencisine ozel ders vermeye başlayacağım bugün fizik ve matematik. Stresliyim azcik :)Ne özel dersiii?
inşallah olmaz canım gerçekten büyük süpriz oluraa tamam foto koyarım madem :)
şimdi gene msj atmış kardeşi, diyoki babamla da konuştum o da gitme dedi" diyor ay akşam bunlarla evde kargaşa çıkar da benim yanıma gelemezse asıl süpriz o olur ama
allah kolaylık zihin açıklığı versin canım rahat ve sakin olKızlar ben bugün giremicem muhtemelen birazdan ilk ozel dersime gidicemde dua edin güzel geçsin elime yüzüme bulastirmayayim :)
Akşama gitmeye calisicam öptüm hepinizi.
Amin amiiiiiiiin :)inşallah olmaz canım gerçekten büyük süpriz olur
allah kolaylık zihin açıklığı versin canım rahat ve sakin ol
sen boşver onları akşamı düşünevde de söylemezler inşallah babası mabası,
bakalım nolcak
kız nası düşüniyim söylerlerse süpriz kaçmış olcaksen boşver onları akşamı düşün
kuzum şu facebook adresini versene bulamadım ben ağaçkokusunuAmin amiiiiiiiin :)
kötü düşünme ki kötü olmasınkız nası düşüniyim söylerlerse süpriz kaçmış olcak
İŞ ARALARINDA BURALARDAYIMMM..NASILSIN IYIMISIN CANIM..toredo nerelerdesin sen bakayım
gelmesin tatlım sonuçta gelmek istemeyen o.. ve sevgilini kardeşi yüzündende es geçme hem başbaşa kutlayın daha iyi..Kızlar sinirim bozuldu sabahtan beri ay
sabah da yazmıştım akşama sevgilime doğum günü süprizi yapcam yemek memek hazırlığı falan dedim
sevgilimle kardeşi tartışmış kardeşi de(bayan), bana diyoki ben gelmicem hayatta gelmem çok sinirli çok kötü kavga ettik, annemlede konuştum gitme dedi diyor.
napsam ben şimdi doğum gününü yapsammı cok kararsız kaldım yoksa hiç yapamsammı
arkamdan annesiyle aaa bak bizsiz yaptı falan derler mi ,
ay çok sinirlerim bozuldu aylardır bu günü bekledik bi tartışma yüzünden kız gelmicem diyo
Bi lise öğrencisine ozel ders vermeye başlayacağım bugün fizik ve matematik. Stresliyim azcik :)
Aa çıkmıyor mu? Facebooktan Ağaç Kokusu diye aratirsan hesabımin ve sayfanın çıkması lazım. Ozelden atayım li ki buradan yasak olabilir.kuzum şu facebook adresini versene bulamadım ben ağaçkokusunu