2016 yılbaşı çekilişi

ay sinirlerim tepemde, onunla planlamıştık şimdi bensiz yaptın falan derse sinir olurlarsa bana daha evlenmeden

ben aralarına girmiş falan olmam dimi
akşam yapınca "kardeşinde gelcekti ama gelmedi" dersem ?

Canım o kadar ugrasmissin o gelse de gelmese de yap tabiki. Sevgiline soylersin oda gelecekti beraber planladık diye. Kızın sana yaptın diye kusme sinir olma gibi bi hakkı yok.

Yap tabi. Milletin kaprisini mi çekeceksin.

Olsun arada lazım böyle konularda.

Hazırlıklarının fotoğraflarını bekliyoruz.
aa tamam foto koyarım madem :)
şimdi gene msj atmış kardeşi, diyoki babamla da konuştum o da gitme dedi" diyor ay akşam bunlarla evde kargaşa çıkar da benim yanıma gelemezse asıl süpriz o olur ama

şimdi gene msj atmış kardeşi, diyoki babamla da konuştum o da gitme dedi" diyor ay akşam bunlarla evde kargaşa çıkar da benim yanıma gelemezse asıl süpriz o olur ama

Gelir canımya sanmıyorum gelmeyeceğini. O da artık senin ikna gücüne kalmış. Kız kardeşi de bir alemmiş. Boşver sen onu. Günün keyfini çıkar.

inşallah olmaz canım gerçekten büyük süpriz olur
Kızlar ben bugün giremicem muhtemelen birazdan ilk ozel dersime gidicemde dua edin güzel geçsin elime yüzüme bulastirmayayim :)

Akşama gitmeye calisicam öptüm hepinizi.
allah kolaylık zihin açıklığı versin canım rahat ve sakin ol

Morenica canım sıkıntıların tez zamanda son bulsun inş, herşey gönlünce olsun
H hotcouture bence de asla iptal etme o kadar heveslenmişsin emek harcamışsın.. kızkardeşe de söyle istersne ben iptal etmek istemiyorum diye o da bilsin yani..
bu arada profil foton çok güzel may the force be with you
geranio kolay gelsin canım

gelmesin tatlım sonuçta gelmek istemeyen o.. ve sevgilini kardeşi yüzündende es geçme hem başbaşa kutlayın daha iyi..

Bi lise öğrencisine ozel ders vermeye başlayacağım bugün fizik ve matematik. Stresliyim azcik :)

Ohh süpeeer. Çok iyi yapmışsın. Öğretecek olan sensin koskoca fizik mühendisisin öyle düşün. Özgüven yüklemesi yap kendine İnşallah güzel geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…