2016 yılbaşı çekilişi

kızın kendi tercihi canım gelmemek senle alakası yok ki, sevgili senin sevgilin kız gelmezse gelmesin Allah Allah

sıkıntın her neyse tez vakitte yoluna girer inşallah canım

ben 2 parçasını hazırladım, aklımda 3 şey daha var ama onlar haftaya alınacak inşallah

bende böyle durumlardan nefret ederim arkadaş o kadar bekliyorum heves ediyorum kendini bilmez biri pat mahvediyo ne var yani hatır gönülde mi yok gel otur köşeye yani
rabbim gönlüne göre nasip eylesin canım

bende böyle durumlardan nefret ederim arkadaş o kadar bekliyorum heves ediyorum kendini bilmez biri pat mahvediyo ne var yani hatır gönülde mi yok gel otur köşeye yani
rabbim gönlüne göre nasip eylesin canım
ay bi de kardeşi
kaç aydır ikimiz planladık şimdi bir tartışmada gelmicem diyo
ay nası sinirliyim sabahtan beri siteye bile giremedim bunlarla uğraşıyom

ay sinirlerim tepemde, onunla planlamıştık şimdi bensiz yaptın falan derse sinir olurlarsa bana daha evlenmeden

hanfendi kalkıp gelsin o zaman, doğum günü akşama değil mi, şimdi herşeyi iptal etmek falan olur mu canım? öyle bir kapris yaparsa bile haksız olur bence

ay bi de kardeşi
kaç aydır ikimiz planladık şimdi bir tartışmada gelmicem diyo
ay nası sinirliyim sabahtan beri siteye bile giremedim bunlarla uğraşıyom
boşver kuzum nazın da dediği gibi keyfi bilir sen yap yapacağını sonuçta o senin sevgilin

Morenica kuzum onlar birbirlerine çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…