onlar eski canım değiştirmedik ki zaten pek aktif değiller htta hiç değiller uğramıyorlar bileSadece 2 kişi mi eski çıktığı kişiyle kaldı?
Başka var mıasivemai ?
Kaçıncıya soruşum bilmiyorum ama benim çıktığım nerelerdeGeldi mi bugün
toplaşsın bakıyım herkes, alacam elime sopayı haaaoyyyy nazım benimmmmm hadi milleti topla çok duruldu burası
SELAM CANIM NAPERRR...YENİ KURBANCIK OLABILIRMIYIM ACABA DİCEM AMA AMA
nolcu canım?
canım ne oldu? kötü birşey olmadı insallah
Kızlar sinirim bozuldu sabahtan beri ay
sabah da yazmıştım akşama sevgilime doğum günü süprizi yapcam yemek memek hazırlığı falan dedim
sevgilimle kardeşi tartışmış kardeşi de(bayan), bana diyoki ben gelmicem hayatta gelmem çok sinirli çok kötü kavga ettik, annemlede konuştum gitme dedi diyor.
napsam ben şimdi doğum gününü yapsammı cok kararsız kaldım yoksa hiç yapamsammı
arkamdan annesiyle aaa bak bizsiz yaptı falan derler mi ,
ay çok sinirlerim bozuldu aylardır bu günü bekledik bi tartışma yüzünden kız gelmicem diyo
daha hediyeler başlamadııı
onlar eski canım değiştirmedik ki zaten pek aktif değiller htta hiç değiller uğramıyorlar bile
ay sinirlerim tepemde, onunla planlamıştık şimdi bensiz yaptın falan derse sinir olurlarsa bana daha evlenmedenkızın kendi tercihi canım gelmemek senle alakası yok ki, sevgili senin sevgilin kız gelmezse gelmesin Allah Allah
Canlarımya söyleyemeyeceğim kadar ciddi bir konu.
Aşk, iş, sağlık, ev falan değil. İyi olacak inşallah. Bugün yarın belli olur.
Daha rahatladım şükür.
Boşverin konumuza dönelim nasılsa dertleşemeyeceğimiz bir şey.
Hediyelerinizi aldınız mııı? Ben de almak istiyorum
bende böyle durumlardan nefret ederim arkadaş o kadar bekliyorum heves ediyorum kendini bilmez biri pat mahvediyo ne var yani hatır gönülde mi yok gel otur köşeye yaniKızlar sinirim bozuldu sabahtan beri ay
sabah da yazmıştım akşama sevgilime doğum günü süprizi yapcam yemek memek hazırlığı falan dedim
sevgilimle kardeşi tartışmış kardeşi de(bayan), bana diyoki ben gelmicem hayatta gelmem çok sinirli çok kötü kavga ettik, annemlede konuştum gitme dedi diyor.
napsam ben şimdi doğum gününü yapsammı cok kararsız kaldım yoksa hiç yapamsammı
arkamdan annesiyle aaa bak bizsiz yaptı falan derler mi ,
ay çok sinirlerim bozuldu aylardır bu günü bekledik bi tartışma yüzünden kız gelmicem diyo
rabbim gönlüne göre nasip eylesin canımCanlarımya söyleyemeyeceğim kadar ciddi bir konu.
Aşk, iş, sağlık, ev falan değil. İyi olacak inşallah. Bugün yarın belli olur.
Daha rahatladım şükür.
Boşverin konumuza dönelim nasılsa dertleşemeyeceğimiz bir şey.
Hediyelerinizi aldınız mııı? Ben de almak istiyorum
ay bi de kardeşibende böyle durumlardan nefret ederim arkadaş o kadar bekliyorum heves ediyorum kendini bilmez biri pat mahvediyo ne var yani hatır gönülde mi yok gel otur köşeye yani
rabbim gönlüne göre nasip eylesin canım
ay sinirlerim tepemde, onunla planlamıştık şimdi bensiz yaptın falan derse sinir olurlarsa bana daha evlenmeden
ben aralarına girmiş falan olmam dimihanfendi kalkıp gelsin o zaman, doğum günü akşama değil mi, şimdi herşeyi iptal etmek falan olur mu canım? öyle bir kapris yaparsa bile haksız olur bence
boşver kuzum nazın da dediği gibi keyfi bilir sen yap yapacağını sonuçta o senin sevgilinay bi de kardeşi
kaç aydır ikimiz planladık şimdi bir tartışmada gelmicem diyo
ay nası sinirliyim sabahtan beri siteye bile giremedim bunlarla uğraşıyom
tamam yapıyom o zamanboşver kuzum nazın da dediği gibi keyfi bilir sen yap yapacağını sonuçta o senin sevgilin
Morenica kuzum onlar birbirine çıktı
dimi aynen moral olur bu gerginlik üstüneH hotcouture hic kafana takma bence sevgilin gelsin zaten onun doğum günü kendiniz kutlayın moral olur sevgiline de :)
tamam yapıyom o zaman
bdv topicine dönüştürdümse burayı kusura bakmayın
sinirlerim gerildi sabahtan beri
saçmalama canım olur mu öyle şey hep iyi gün dostu olacağız diye bişey yoktamam yapıyom o zaman
bdv topicine dönüştürdümse burayı kusura bakmayın
sinirlerim gerildi sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?