oyyyy nazım benimmmmm hadi milleti topla çok duruldu burasınazo burdaaa
eski kurbancıkım hoşgeldin
toredo nerelerdesin sen bakayımSELAM CANIM NAPERRR...YENİ KURBANCIK OLABILIRMIYIM ACABA DİCEM AMA AMA
evet izmir güzel.. ama denizi çok kirli bide ben İSTANBULA aşığım RABBİM deprem nasip etmesin.. bir kaza bir keder olmadığı sürece ben İSTANBULdayım..nasıl güzel değil mi izmir ama ben hala ısınamadım nedense
teş.ederim canım
çok kötü bişey değil mi kuzum ama bundan sonra daha dikkatli olalım yokluğun belliydi ama
kuzumm bol bol kuru üzüm ye
iyi yaptın bebekimmm canlansın yani
ben aklına gelmemişimM mhndsMorenica falkon D doakolik Sahihuban Cevrimhici geranio @ ariesfount H hotcouture S SERAPSEV @__ATALANTE @gece_yuruyen daha aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar
teşekkür ederimÇok güzel görünüyor. Çok açım, yemek gelmedi hala...
Ay evet, zor tutuyorum kendimi.
[
selaaam :)))M mhndsMorenica falkon D doakolik Sahihuban Cevrimhici geranio @ ariesfount H hotcouture S SERAPSEV @__ATALANTE @gece_yuruyen daha aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar
aleyküm selam.selaaam :)))
eee kızlar nerdesiniz
M mhndsMorenica falkon D doakolik Sahihuban Cevrimhici geranio @ ariesfount H hotcouture S SERAPSEV @__ATALANTE @gece_yuruyen daha aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar
nolcu canım?Ben buradayım.
Herkes kayboldu.
Canımya bu saatlerde buraları boş bırakmazdım ama pek iyi değildim.
Şimdi moralim daha iyi.
Baya durulmuş buralar. Zaten haftasonu girecek araya
canım ne oldu? kötü birşey olmadı insallahBen buradayım.
Herkes kayboldu.
Canımya bu saatlerde buraları boş bırakmazdım ama pek iyi değildim.
Şimdi moralim daha iyi.
Baya durulmuş buralar. Zaten haftasonu girecek araya
bende silivri den geldim izmir e atamam oldu sonra evlenip barklanınca burda kaldım ve hala istanbulu özlüyorumevet izmir güzel.. ama denizi çok kirli bide ben İSTANBULA aşığım RABBİM deprem nasip etmesin.. bir kaza bir keder olmadığı sürece ben İSTANBULdayım..
özgemmmmm sen izli olduğundan ben seni hep burda görüyorum ondanben aklına gelmemişim
a.selam katilcikselaaam :)))
bende silivri den geldim izmir e atamam oldu sonra evlenip barklanınca burda kaldım ve hala istanbulu özlüyorum
özgemmmmm sen izli olduğundan ben seni hep burda görüyorum ondan
a.selam katilcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?