2016 yılbaşı çekilişi

ya espirileşmişler :) galiba onlar bütçeyi yukarıda tuttu.öyle bi uğrayıp geldim
ya biz sadece alt sınır olarak 35 tl dedik şahsen ben yaklaşık olarak tek tek sayarsak 60 tlnin üstüne çıkmış durumdayım yani bu 35 denilipte illa 35 tl lik akışveriş değil

ya biz sadece alt sınır olarak 35 tl dedik şahsen ben yaklaşık olarak tek tek sayarsak 60 tlnin üstüne çıkmış durumdayım yani bu 35 denilipte illa 35 tl lik akışveriş değil
benimde öyle oldu.kargoyla falan dahada artacak.olsun kurbanımı çok sevdim ben helal olsun

benimde öyle oldu.kargoyla falan dahada artacak.olsun kurbanımı çok sevdim ben helal olsun
tabi ki de ama ben parada değilim gönderecek arkadaşıma da sesleniyorum asla beni yanlış anlama ben parada değilim sadece güzel sohbet dost kazanmak için buradayım sen bana tek parçada hatta hiç göndermesende bu sorun değil yani

yokmu senin katil ortalarda bide ban yemiş arkdaşlarımız var onlardan biridir belki :)

Ben böyle cümle görmedim ya çok yaşaaaa sen

Bana keşke herkesin adresi gelseydi valla böyle bir garip hissettim:))) Gerçi benim kurbanım bomba ondan yana sıkıntım yok ama olsun:))
:9 :) :) evet kurbanın bomba ama azcık ipucu vereydin oda seni az buçuk tahmin edeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…